![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:49 PM
|
||||
![]() מוגל |
משימה 5||מכות מצרים בתוך הטירה ![]() מוהעהעהע! מה חשבתם, שתראו את תולעת הספרים הרכרוכית שלכם? ממש. הו לא. עברתם את כל חברי הקבוצה שלי, מה שנדמה כבלתי אפשרי, אבל טוב מאוד. בסדר. עכשיו הגעתם אליי, ממש לתוך הטירה, ובידי נמצא המפתח לחדר שבו מוחזקים השבויים שלכם. רוצים אותו? לא תקבלו! הא הא! אבל שמעו, אני גם הייתי יושב ראש אגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט. שמעתי על הגינות דבר או שתיים. ואני לא כך כך רשע כמו שנדמה לכם. בסך הכל, מאוד נעלבתי מכך שלא הזמנתם אותי. אני בן אנוש, אתם מבינים ו.. פשוט, אני לא יודע, זה כל כך השפיע עליי נפשית שהרגשתי צורך לכנס עוד אנשים שיהיו איתי ונעשה את כל זה. מבינים, זה א היה בכוונה רעה, אני אדם פשוט מאוד, שרק צמא לאהבה. לא עבד עליכם? בסדר גמור. אם לא תפלו בזה, נראה אתכם מתמודדים מולי. במשימה זו: הרסתי לכם את ליל הסדר, נכון? וליל הסדר בעצם נוצר לאחר יציאת מצרים, נכון? ויציאת מצרים קרו לאחר 10 המכות, נכון? נכון מאוד. אל טרחו לענות על זה, אין לי כוח לשמוע את הפטפוטים שלכם. במשימה זו, עליכם להנחית עליי 10 מכות מצרים שמבוססות על ספרים. נניח, מכת ברק מג'ייסון גרייס. ומה המטרה של זה? טוב, שתראו שאני בלתי מנוצח, כמובן! שום דבר לא יכול להביס אותי! אם תביסו אותי, תקבלו את המפתח. אבל נו טוב, זה בלתי אפשרי, אז יאללה. כבר מילאתם את הטופס?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 18:18 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:נעם, בצד
מספר הקבוצה שלי:2 עשר המכות שלי ומאיזה ספרים לקחתי אותם (תפרטו, תולעי ספרים תמימים,תפרטו!): 1. קללת אימפריוס מהארי פוטר 2. להעיף אותך באוויר באמצעות טלקנזיס מבני לוריאן 3. לסנוור את העיניים שלך מבני לוריאן 4. להרעיד את האדמה כך שתיפול אליה, בני לוריאן 5. להפוך אותך לאבן לכמה דקות, בני לוריאן 6. להיכנס איתך ביחד למים ולהטביע אותך כמה דקות, בני לוריאן 7. להפוך לכלב שינשוך אותך, בני לוריאן 8. להפוך לדבורה שתעקוץ אותך, בני לוריאן 9. להפוך לעורב שינקר לך את היד, בני לוריאן 10. לתת לך אגרוף חזקקק בלסת, בני לוריאן פה זה המקום שלכם לכתוב הערות או משהו? מה אני מבין בזה: בני לוריאן 3> לא מקורי כי כתבתי מהר כי חייב לעוף אני -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 18:24 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:עדי, בצד
מספר הקבוצה שלי: 2 עשר המכות שלי ומאיזה ספרים לקחתי אותם (תפרטו, תולעי ספרים תמימים,תפרטו!): 1 המכשפה הלבנה, נרניה - היכולת של המכשפה הלבנה להקפיא יצורים ובני אדם ולהפוך אות לפסלים 2 פוסידון, פרסי ג'קסון - מכת מים מפוסידון 3 חץ וקשת, משחקי הרעב - קטניס יכולה לירות בחץ וקשת בכל אנשי מצרים בקלות 4 אומץ לב, מפוצלים - אנשי אומץ לב מתקיפים את מצרים 5 זאוס, פרסי ג'קסון - מכות ברק מזאוס 6 ניקו, פרסי ג'קסון - ניקו יזמן את כל המתים שיפחידו או משהו את המצרים 7 מצרפי מקרים - יכולים לגרום לך למקרים אכזריים החל מלאבד את הבית, למצוא אהבה ולהרוס אותה ועד להיהרג. 8 וולדמורט, הארי פוטר - אין הרבה להסביר 9 אוריינות, מפוצלים - ישתלטו למצרים על המוחות 10 אוכלי מוות, הארי פוטר - מתקפה של אוכלי מוות על מצרים, כולם ימותו והסוף ![]() פה זה המקום שלכם לכתוב הערות או משהו? מה אני מבין בזה: סביר מינוס -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 18:34 PM
|
||||
![]() Busy making other plans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: ביל + APWBD
מספר הקבוצה שלי: 1 עשר המכות שלי ומאיזה ספרים לקחתי אותם (תפרטו, תולעי ספרים תמימים,תפרטו!): 1 השיניים של אנובאריה (משחקי הרעב) 2 מתקפת סנאים (צ'רלי בממלכת השוקולד) 3 מפל שוקולד (צ'רלי בממלכת השוקולד) 4 מסטיק מנפח (צ'רלי בממלכת השוקולד) 5 מאמלל (הרץ במבוך) 6 נפילת מצוק המאמללים (הרץ במבוך) 7 שתיית גרגרפצפץ פאן-גלקטי (מדריך הטרמפיסט לגלקסיה) 8 הפיכה ללוויתן ראשתן (מדריך הטרמפיסט לגלקסיה) 9 שליחה לפארק מים נטוש (פרסי ג'קסון) 10 ולסיום - קללת אבדה קדברה (הארי פוטר) פה זה המקום שלכם לכתוב הערות או משהו? מה אני מבין בזה: -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 18:35 PM
|
||
![]() מוגל |
ואיזה חזקים אתם- בחיי! אתם יכולים להמשיך הלאה, הבסתם את ברטולימוס!
![]() -------------------- היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים! כבר נרשמתם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |