![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2020, 23:01 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכתב בטלפון
----- אני בתור מישהי שלרוב לא מגיבה בדיונים כאלה, רק רציתי להגיד משהו שעלה הזמן שקראתי את חמשת העמודים: השאלה 'מה יש יותר: כפייה דתית או חילונית?' זו שאלה בעייתית, כי היא בעיקר מתבססת כל דעתו וראייתו של כל אחד. אני בתור אתאסטית, אוכל להגיד שלפי הראייה שלי יש כפיה דתית. אך אני בטוחה שאם הייתי דתייה, הייתי אומרת הפוך. כי שני הצדדים רוצים דברים אחרים, לשניהם יש ראייה אחרת. דתיים שחשובים שצריך ללמוד רק תנ"ך כי זו הדרך שהם מאמינים בה, ואתסאטים שרוצים שילמדו תאוריות כמו המפץ הגדול וכדומה (בלי להכליל, לקחתי את הכי קיצוני). אני חושבת שצריך להתעסק יותר בשאלה: מה אפשר לעשות כדי ששני הצדדים יהיו מרוצים?" אבל זאת גם שאלה בעייתית, כי יש דעות שמתנגשות אחד בשני. כמו: פתיחה של חנויות בשבת: כן או לא? יש כאלה שיגידו: "לא. זה נוגד את התנ"ך." ויש כאלה שיגידו (כמוני) : "כן. בתור מישהי שמסתובבת בשבת אני אשמח לחנויות בשבת." אז שוב: דעתו של כל אחד. ועכשיו אני אגיד את דעתי על המיחצה(הדיון המקורי). לדעתי אפשר לשים להן מחצה, כי אם הם רוצות לרקוד והן צריכות/רוצות מיחצה, זה בסדר ואני מכבדת. כל אישה שתרצה לרקוד עם הגברים, תוכל לרקוד איתם, והן יוכלו גם להנות. אבל זאת רק דעתי. -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2020, 18:44 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
חשוב לי להגיד מראש: אני חילוני
ולמרות זאת, ההחלטה שנלקחה לא באה בחשבון. אני נתקל בהרבה סיפורים כאלה, אבל לרוב ה"כפייה הדתית" באה על חשבון רווחתם של החילונים, ופה לא. לא הייתי קורא לזה כפייה חילונית, אבל זה בהחלט לא בסדר. יש זכות לבקש מחיצה בצד כמו שיש זכות לבקש שיגישו סוכריות בבר - זה מרצה חלק מסויים, זה לא מפריע לחלק האחר והסיבה שיכולים להתנגד לזה היא שזה לא איך שאדם מסויים מתנהג. לא מתאים לך - אל תתיחס. לא חייבים לכפות על אחרים את הדעות שלך. לרוב אומרים את זה על דת, אבל יש מקום שגם חילוניות כופה דברים... -------------------- חזרתי אחרי מלא זמן!
פאנפיק אחד כבר יש, מוזמנים לבקר שם! (תלחצו כאן אנשים) גריפינדור שולטים! ה"פ יתקבלו בברכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2020, 09:18 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, השתתפות בדיונים. מה חשבתי לעצמי?
צונזר. הרבה זמן אח"כ. הודעה זו נערכה ע"י Vesper ב Dec 15 2020, 21:01 PM -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2020, 16:43 PM
|
||
![]() מוגל |
בחול המועד פסח, בעיר בני ברק, התקיימה תפילה במרפסות. השעה היתה בערך עשר וחצי בבוקר. שליח הציבור השתמש במערכת הגברה, לרווחת כמעט כל משתתפי התפילה.
אלא שלא כך חשבה המשטרה, שלמרות מחאות התושבים - פרצה אל ביתו של שליח הציבור, והחרימה את ציוד ההגברה. כפיה חילונית? במוצאי הרומפלנאכט (המימונה של האשכנזים) בשעה אחת וחצי בלילה, נשמעו אירועי המימונה מפרדס כץ אל תוככי בני ברק. בשיחת טלפון אל המשטרה, התקבלה התשובה שאין בליל המימונה אכיפת רעש. זאת למרות שילדי בני ברק ניסו לישון. יש כאן אנטי ברור כלפי הציבור הדתי. איפה ואיפה. בהוראת השעה עקב המצב, הותרה הפגנה במקום פתוח, תוך שמירת מרחק מתאים בין המשתתפים. עם זאת, תפילה במניין, תוך שמירת התנאים הנ"ל בדיוק - נאסרה! אז הסבירו נא לי מה זאת אם לא כפיה חילונית?? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 14:24 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא המקום היחיד שתמצאו את זה בו. ראיתם פעם שוטר זורק רימון הלם על ילדה קטנה וכמעט מוציא לה את העין בתל אביב? ברור שלא! בזמן שבתל אביב כולם הלכו לחוף הים, שהיה אגב, ללא מציל, השוטרים החליטו לפנות לבני ברק, לתפילת מרפסות. רק לפתוח את העיניים חבר'ה, ותמצאו עשרות מקרים כאלה. בנוסף, מדינת ישראל היא מדינה יהודית. לא מדינה חילונית (כלומר ללא דת). עוד בהכרזת המדינה הוחלט על סטטוס-קוו, שלצערי לא מתקיים כלל וכלל היום.
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2020, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דתייה ובכל זאת אני לא אגיד שאין כפייה דתית כי יש ,
אבל גם כפייה חילונית קיימת בהחלט ,ההבדל הוא שאותה אף פעם לא יפרסמו בתקשורת . אבל בעיניי בשתי הצדדים כפייה היא מילה גדולה מידי ולא מתאימה ,אני משמשת בה עכשיו מחוסר מילה נכונה יותר. בקשר לכפייה חילונית, אני מרגישה שזה מתבטא גם בדברים קטנים כמו זלזול לדת או כמו שאם אני אנהל שיחה עם כמה חברות חילוניות אני לא אזכיר שום טענה שמבוססת על היהדות מפחד שישר יגידו זה לא קשור זה סתם כפייה. אני הרבה פעמים ראיתי זלזול שבא מהחילונים אל הדתיים , לא ראיתי מצב הפוך אבל אני לא אומרת שהוא לא קיים . אני אתן דוגמה למשהו שמדגים סתם סיטואציה שהתגובה אליה הייתה פשוט לא נכונה לפני כמה חודשים נתן גושן הוציא שיר עם ישי ריבו , השיר נקרא "נחכה לך", השיר בהחלט כולל רוחניות ואמונה . מבקר המוזיקה גל אוחובסקי יצא נגד השיר, וטען כי מדובר ב"שיר ההדתה האולטימטיבי", ואמר על השיר "ניסיון של אנשים דתיים להשתלט כאן על התודעה" נתן גושן, ואני מזכירה שהוא לא אדם דתי , הוציא בעצמו קליפ תגובה שאומר שתגובות כאלה מבטאות דווקא כפייה חילונית הוא אמר "להגדיר תפילות כהדתה, זה לא נורמלי זו כפייה חילונית" עוד הוא אמר "למה דתיים צריכים כל כך להיזהר כשהם מדברים על אלוהים? למה זו כפייה דתית? זו מדינה חופשית" מסכימה עם כל מילה , ממליצה לראות את הקליפ המלא . עוד יותר על זה עם אדם היה אומר על שיר של נתן גושן שנוגד את דרך ההלכה (כמו שירי אהבה וכו') שזה שיר של כפייה חילונית, היו אומרים לו משהו כמו אף אחד לא חייב אותך לשמוע , אני חושבת שזה נכון לשני הצדדים. צריך במדינה יותר חופש לביטוי דעות, ביטוי דעה לא נחשב כפייה! ואותו דבר לגבי הצבת מחיצה בצד אולם רק למי שרוצה , אם זה לא מפריע לשאר האנשים לעשות כמנהגם זה לא כפייה ! לכן לומר 'לא' על בקשה כזאת נראה לי מעשה לא נכון בכלל . המושג כפייה דתית מתבסס על הרצון שכל אחד ינהל את החיים שלו לפי רצונו החופשי, אבל אנשים שפועלים נגד זה יותר ויותר משתמשים בדבר ההפוך שנקרא כפייה חילונית מרוב אמצעים הם שוכחים את המטרה. אני לא דיברתי על כפייה דתית ( אני לא מכחישה את קיומה ) כי לא הייתי נוכחת אליה אף פעם למרות שאני חייה בחברה מעורבת . מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי נכון... -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2020, 08:32 AM
|
||||||||
מסכימה עם כל התגובות שבעמוד הזה (לא קראתי את אלה שלפני).
אני דתייה, ואני לא אומרת שאין כפייה דתית, כי יש. אבל היש הזה הוא חלק קטן ממש ומצומצם. אני זוכרת איך הזדעעתי כשמישהו באינסטגרם שאל אותי "זה נכון שדתיים יורקים על אנשים שלבושים עם חולצה מעל המרפק?". הייתי בשוק. כאילו, מאיפה הגיע החשיבה הזאת בכלל????? אנחנו מאוד מכבדים את הערכים שלנו (אפילו חילוניים באים לבתי ספר דתיים בגלל הערכים שיש שם) וחלק מהערכים האלה הם לנהוג בכבוד לכל אדם. ברצינות. מדינת ישראל זאת מדינה יהודית. מדינה יהודית אמורה ללכת לפי חוקים יהודיים, או לפחות ללמוד לקבל אחד את השני בלי להאשים כל אדם שלא עושה מה שנראה לך. רובהאנשים אומרים שיש כפייה דתית. אז אני אגיד לכם למה, כי הממשלה שלנו חילונית, וזה אומר, כמובן, שהם יצדיקו את הצד שלהם. מה גם שהכפייה הדתית שהם מדברים עליה היא לא באמת כפייה דתית. לא להפעיל אוטובוסים בשבת זאת כפייה דתית? להתפלל בחוץ בגלל הקורונה זאת כפייה דתית? לשים שירים חסידיים ויהודיים זאת כפייה דתית? יש הרבה יותר כפייה חילונית בארץ הזאת. זה שמשתיקים אותה לא אומר שהיא לא קיימת. לא לאשר לדתיים לעשות הופעה נפרדת?! זה מה שנקרא כפייה. גם מה אכפת להם? זה לא כאילו שהם מפסידים מזה משהו... שמעתי בחדשות על זה שישי ריבו רוצה לעשות הופעה והממשלה ביטלה לו את ההופעה כי זה היה אמור להיות נפרד. זה נראה לכם נורמלי?!?! ---- סליחה אם זה היה קצת יותר מידי בוטה -------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 11 2020, 09:04 AM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתם רוצים לקצר את מה שכתבתם, התשובה להכל זה בעצם דעות קדומות
אנשים לא מסתכלים על הכל אלה רק על מה שהם רוצים להסתכל עליו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 10:12 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
לדעת ישנה כפייה חילונית.
בעוד שכפייה דתית, היא מונח שגוי, כיוון שדתיים בסה"כ טוענים לשמירה על הדת, באיזה מקרה שמעתם שהכריחו חלוני להימנע מעברה?!. אך צודק, שבהשתתפות בארוע דתי לדוגמא, ידרשו ממנו לשמור על הכללים הדתיים. מסיבה זאת בנשף באוניברסיטה לא היתה כפייה חילונית, כי הארוע הוא ארוע חילוני. וזכותם, לדרוש שלא תהה מחיצה, אם כי זה מעיד על קטנוניות כלפי הדתיים, כיוון שזה לא מפריע לאף אחד. לגבי החייל היורה, אני דווקא חושב שהבעיה בחוק של צה"ל, ולא בזה שהוא נענש. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 17 2020, 12:44 PM
|
||||
אתה אומר שלדתיים לא היתה זכות לבקש מחיצה. א.הם לא ביקשו מחיצה באמצע החדר, רק שטח קטן בצד, שיוכלו להנות. למה מגיע רק לחילונים להנות? ב.אנחנו מדינה יהודית. בתור אחת שעלתה לארץ, אני מרגישה את זה חזק. בשביל מה עלינו לארץ, שיתנהגו אל שומרי המסורת בצורה מגעילה ואנוכית? שלא יסכימו לתת להם שטח קטן בצד? אנו מדינה יהודית, וגם אם אלה שפחות מתחברים למסורת נאלצים להיפרד מחמש מטר משטח הריקודים שלהם, על מנת להתחשב באחרים, זה לא סוף העולם. -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 17 2020, 12:53 PM
|
![]() סקיב ![]() |
אני לא טוען שלא היתה להם זכות לבקש, והבקשה צודקת כיוון שזה לא מפריע לאף אחד.
אבל הסרוב מיד על קטוניות כלפי הדתיים ולא על כפייה חילונית, כיוון שסוף סוף מדובר בארוע חילוני וזכותם להציב תנאים משלהם, ומי שלא רוצה שלא יבוא אם כי זה מעיד על קטנוניות כנ"ל. בקשר לטענה לפיה אנו מדינה יהודית, אני מסכים אם הטענה, אם כי כל מה שכתבתי היה בהתעלמות מכוונת מטענה זו כיוון שהמדינה עצמה מתעלמת מטענה זו שלא בצדק. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
פורסם ב: May 17 2020, 17:21 PM
|
||
כל הטענה שלך מבוססת על פרט לא נכון והוא שהארוע חילוני , לפי מה שאני הבנתי הארוע היה לכל האוניברסיטה
מכאן שהאוניברסיטה הייתה צריכה לנסות שהארוע יהיה מתאים לכמה שיותר סטודנטים ... ולכן מה שאמרת לכל כך נכון בעיני -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 17:59 PM
|
![]() סקיב ![]() |
זה נכון שהארוע היה מיועד לכל האוניברסיטה, אבל האוניברסיטה היא אוניברסיטה חילונית, עם תלמידים/ות דתיים/ות ולכן הארוע הוא חילוני עם משתתפים/ות דתיים/ות.
-------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: May 17 2020, 18:17 PM
|
||
טוב, לא יודעת.. אני הבנתי שאוניברסיטה מיועדת לכולם ערביים דתיים חילונים בלי הבדל דת מין או מגזר
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 18:59 PM
|
![]() סקיב ![]() |
זה וודאי שהאוניברסיטה מיועדת לכולם, השאלה היא לא למי היא מיועדת אלא כמה היא מגדירה את עצמה.
-------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |