![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 16:39 PM
|
||
![]() מוגל |
אני מחכה כבר הרבה מאוד זמן שיאשרו לי פאנפיק, ולא בפעם הראשונה. (יותר מחמישה ימים)
יש איזושהי דרך לזרז את זה? -------------------- תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :)
ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :) איש סיני חכם אמר פעם: 哇,你有谷歌翻譯。我也有! (זקוקה לחרמשים באופן דחוף, אז אם מישהו מוכן להלוות לי...) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2022, 20:34 PM
|
||
![]() מוגל |
למה לעזאזל מערכת הפאנפיקים לא פועלת??????????????????????
-------------------- אדון האופל לנצח
אוכלי המוות שולטים אשמח לתרומות כסף או הצעות למכירת עוף חול אני רוצה אחד כל עוד המחיר לא גבוה מ9000 חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2022, 19:19 PM
|
||
![]() מוגל |
איך ממשיכים את הפאנפיק?
-------------------- [COLOR=Cyan] תולעת ספרים של:
[COLOR=blue] פרסי ג'קסון [COLOR=Silver] מגיסטריום [COLOR=yellow]שומרת הערים האבודות [COLOR=DarkBlue] סיפור של קסם [COLOR=purple]נוורמור [COLOR=Gold] גיבורי האולימפוס [COLOR=orange]גורלו של אפולו [COLOR=red]משפחת קיין [COLOR=gray] מגנס צ'ייס [COLOR=indigo] ועוד מלאאאאאאאא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 16:47 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסים לקטגוריית "פאנפיקים" בסרגל הראשי באתר, לוחצים על "הוסף פאנפיק" בחלק העליון של הדף, ממלאים את כל הסעיפים, כותבים את הפאנפיק עצמו ולוחצים "הוסף פאנפיק!" בפורום עצמו מפרסמים כאשכול חדש שעומד בכל ההנחיות של חוקי הפורום (קישור).
אם הפאנדום הוא מקורי משמע שזה לא פאנדום, ועלייך לפרסם אותו בפורום סוש"י.
מוזמן להציע את זה בפורום הערות\הארות\הצעות\תלונות, כיוון שזה נוגע יותר לעיצוב האתר.
אפשר לשלוח בקשה למחוק את הפרק המדובר או להתמודד עם המציאות החדשה.
שאלה טריקית - בעיקרון אפשר להחשיב את התנ"ך כפאנפיק אם אתה אתאיסט, כי מבחינתך התנ"ך הוא סיפור פיקטיבי. אז לחילונים זה נחשב ולדתיים זה לא. אם תכתבי על התנ"ך אני די בטוח שיאשרו לך.
כן, זה נכון בגדול.
פאנפיק הוא מרובה פרקים, ופיקצר הוא מתחיל ומסתיים באותו פרק. יש גם סונגפיק, אם על זה חשבת - שזה שיר שהשורות שלו מותאמות לסצנה עם דמות מפאנדום מסוים. ובנוגע לדבר השני - אתה צודק לגמרי.
יפה דיברת.
יופי, עושים בשבילי את העבודה. (:
נכון לעכשיו , כדי לפרסם פאנפיק בפורום לא צריך בטא, ובמערכת הפאנפיקים בכל מקרה לא צריך. לעוד מידע בנושא כנס לכאן.
א. נדמה לי שהתכוונת שלא חייב בטא. ב. למעשה, זה כבר לא נכון. אפשר לפרסם גם בלי בטא.
סקר זה פחות מומלץ בפורום הזה, אבל פעילות בשמחה! חרמשים זה תפקיד של מנהל הפורום (אני) לממן לפעילות אז לא צריך לדאוג לגבי זה. חג שמח!
כן, בעיקרון כיוון שיש מנהל פורום אפשר לסמוך עליו שידאג לזה - אבל גם דרך פה אפשר. (:
במערכת הפאנפיקים צריך אישור רק לפרק הראשון.
פחות נחשב כפאנפיק, כיוון שהיא לא יצירה ספרותית, אבל היו דברים מעולם. לשיקול דעתך - אבל ההיגיון אומר שלא.
הוא דיבר על משהו שלא נחשב ליצירה ספרותית אז זה טיפה שטח אפור.
בעיקרון אני מאמין שאם היה רשום את זה כתגובה אבל לא בחוקים עצמם, אז זה לא נכון. בינתיים ניסיתי לברר ולא רשום משהו על זה בצורה רשמית - אז המדיניות היא שאם יש ספק אין ספק. אין כל כך הבדל בין מאמר למדריך - מבחינתי אפשר להתייחס לזה כאותו דבר. וכן, האמת ששמעתי על הרעיון הזה של שימוש בגוגל תרגום - אשמח מאוד אם תפרסמי מדריך כזה! אל תדאגי, זה בדיוק המקום לשאול כאלה. מוזמנת לפנות בעוד שאלות. (:
ועכשיו אני מנהל הפורום אז אני יכול לפנות לזה באופן אישי! נהדר. (:
מוזמן להציע את זה בפורום הערות\הארות\הצעות\תלונות.
וואי מגניב גם אני יהודי!
מאמין שכבר אושר (:
תקשרי לי ואוסיף ללינקייה. כנראה שפירסמת אותו כשהפורום לא היה פעיל, אבל עכשיו אני נמצא פה כדי לעזור. (:
אני מאמין שזה נעשה כבר.
מאמין שאושר כבר. בדרך כלל לא אמור לחכות יותר משלושה ימים לאישור פאנפיק, אבל זה קורה בסופו של דבר. אין צורך להיות חסרי סבלנות.
בעיות בשרת, אך אני מאמין שזה כבר מאחורינו.
נכנסים לפאנפיק, לוחצים על "הגדרות כותב\מנהל", ובחלונית שנפתחת בוחרים "הוסף פרק". לאחר מכן כותבים את תוכן הפרק ולוחצים על "הוסף פרק". ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל מי שבא לשאול פה שאלה ורואה את זה, מוזמן להסתכל פה למקרה שעניתי על אחת מהשאלות שהוא בדיוק בא לכתוב. לא, אני לא משתמש בבולד כדי להפחיד. רק כדי שיראו את זה בהודעה הארוכה הזאת. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 17:11 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, לרוב כשאני כותב פאנפיק קשה לי לבחור ז'אנר בגלל שאני לא מכיר את כל הז'אנרים האפשריים. אשמח אם תקשרו לאשכול כלשהו או תעשו תגובה עם רשימה של ז'אנרים נפוצים.
עריכה: מעולה, אבל אני לא יכול להגיב שוב כי זה ספאם. -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 17:44 PM
|
||
אימה, הומור, נונסנס, סאטירה, פעולה, דרמה, מתח, ריגול, משפחה, אנימציה, AU, רומאנס, פלאף, אנגסט, פנטזיה, מד"ב, טוני סטארק, הרפתקאות, מסתורין, אפוקליפסה.
איך זה בשבילך? עריכה: אחרי חקירה נוספת מצאתי עוד מקור שעשוי לעזור לך בנושא. https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7535162 עריכה: אתה יכול. אני מרשה לך (; -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 21:02 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי,
מקבלים נקודות בית\ חרמשים על פאנפיקים שמפרסמות\ים? -------------------- ![]() גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! קישור לפאנפיק שכתבתי- יומנו של ג'ורג' וויזלי: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3366&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 09:42 AM
|
||
היי,
חרמשים ונקודות בית מקבלים על פאנפיקים רק במערכת הפאנפיקים ולא בפורום (50 נקודות בית וכמות חרמשים על פי מידת ההשקעה). חרמשים אפשר להרוויח על פי האמור באשכול התמורות של הפורום. קישור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6135088 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 13:53 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תודה!
-------------------- ![]() גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! קישור לפאנפיק שכתבתי- יומנו של ג'ורג' וויזלי: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3366&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2022, 12:34 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם פאנפיק חייב בהכרח להתבסס על יצירה אחרת, האם אני יכולה לכתוב פאנפיק על קטע שחברה שלי פרסמה בסס"ש, לדוגמא?
-------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / כל הבנות רוצות את בצלאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / Ten Duel Commandments / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 20:34 PM
|
||
זה נוגע יותר למערכת הפאנפיקים, אבל נראה לי שזה לא ממש נחשב. זה משהו שאין עליו זכויות יוצרים, אז זה לא ייחשב פאנפיק.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2022, 19:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש תגמולים על סיקור פאנפיקאי.ת?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2022, 11:36 AM
|
||
ייתכנו שינויים בהמשך, אבל בינתיים אפשר לבקש תגמול על סיקור ולקבל כמות עם טווח זהה לתגמול על המלצת פאנפיק.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2022, 22:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה בנוגע לאתגר החודשי? נגמר החודש, אז הוא הסתיים?
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2022, 15:11 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע כבר נגמר אוגוסט -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |