![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2017, 15:10 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להמליץ על פאנפיק שלא נמצא בכלל בפורטל אלא באתר אחר?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
1. איך אני שומרת את הפאנפיק במחשב האישי בשביל לשלוח אותו לבטא?
2. איך אני מסכמת עם בטא שיבדוק לי את הפאנפיק? 3. איך אני שולחת לבטא את הפאנפיק? -------------------- "strange things did happen here, no stranger would it be"
לחלום • להעז • לצאת מהקופסא "איך אתה יודע שאני מטורפת?" אמרה אליס. "זה ברור," אמר החתול, "אחרת לא היית באה לכאן." ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2017, 23:14 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לפרסם פאנפיק מסוים גם בפורום וגם במערכת או שזה ספאם?
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2017, 07:40 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה הסיבות שבגללן לא מאשרים פאנפיקים בד"כ?
-------------------- חזרתי אחרי מלא זמן!
פאנפיק אחד כבר יש, מוזמנים לבקר שם! (תלחצו כאן אנשים) גריפינדור שולטים! ה"פ יתקבלו בברכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2018, 11:40 AM
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג'ני סנייפ - יש לך אפשרות לחפש באינטרנט על כל דמות שתרצה, אני בטוחה שתמצא :)
כינוי בעברית - אין אפשרות. לונהקורן - 1. את יכולה לשמור את הפאנפיק שלך בוורד או בדרייב. 2. את שולחת לבטא בקשה בינשוף, והוא מבטא לך את הפאנפיק. 3. בהודעה פרטית. ליאן - אין בעיה לפרסם גם במערכת וגם כאן. יואב פוטר הגאון - בדרך כלל בגלל שהוא אינו מבוטא והדבר מקשה מאד על הקריאה, אך יכולות להיות סיבות אחרות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2018, 15:47 PM
|
||
![]() מוגל |
איך נוטשים פאנפיק?
-------------------- ״החיים הם לא רשימה של דברים לסמן X עליהם. אלה החיים. אתה פשוט חי אותם.״
-הארי פוטר, הארי פוטר וצללי המוות. ״אם היית מגיע מתרבות בה אנשים היו רגילים לחיות עד גיל 400, היית חושב שלמות בגיל 200 יהיה צעיר בצורה טרגית כמו נגיד,שמונים״ -גם כן הארי פוטר, הארי פוטר וצללי המוות. ״זה היריב שמגדיר את הגריפינדור, הידיד שמגדיר את ההפלפאף ושאיפה שמגדירה את הסלית׳רין. אני יודע שמאז ומעולם הייתה זו החידה שהגדירה את המדען.״ - הארי פוטר, הארי פוטר וצללי המוות פעם שלישית. ״וואו אני ממש אוהב את השיחה של דמבלדור והארי בפרק 40״ -אני, כתיבת החתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 6 2018, 17:39 PM
|
||||
![]() Fear Is Not My Master ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נתי לא צריך לעשות כלום, רק להפסיק לעדכן את הפאנפיק -------------------- נגה// לשעבר מנהלת פורום פאנפיקים ומערכת הפאנפיקים// מסדר מרלין// כותבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 17 2018, 20:56 PM
|
||
![]() מוגל |
היי,
שתי שאלות: צריך לבטא המלצה לפאנפיק? ואפשר לעשות המלצה לפאנפיק במערכת ולא בפורום? תודה :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2018, 21:41 PM
|
||||
שלום(: המלצה לא צריך לבטא, רק להקפיד למלא את כל הקריטריונים להמלצה את יכולה לכתוב המלצה על פאנפיק שמפורסם במערכת, אבל את ההמלצה את צריכה לפרסם בפורום -------------------- נגה// לשעבר מנהלת פורום פאנפיקים ומערכת הפאנפיקים// מסדר מרלין// כותבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2018, 21:00 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר להמליץ את פאנפיק שלא כתוב במערכת?
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2018, 09:21 AM
|
||||
לצערי אפשר לכתוב המלצה רק על פאנפיקים שמפורסמים במערכת או בפורום פאנפיקים -------------------- נגה// לשעבר מנהלת פורום פאנפיקים ומערכת הפאנפיקים// מסדר מרלין// כותבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 30 2018, 16:07 PM
|
||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי מנהל הפורום?
-------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2018, 16:26 PM
|
||||
נכון לעכשיו אני איך אפשר לעזור לך? (: -------------------- נגה// לשעבר מנהלת פורום פאנפיקים ומערכת הפאנפיקים// מסדר מרלין// כותבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 31 2018, 13:15 PM
|
||||||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשפתחתי את המשחק פורום אמרת לי לפנות למנהל פורום כי אין באפשרותך לאשר משחקים עדיין. פניתי למנהלת אחרת והיא אמרה לי לדבר עם מנהל הפורום הזה... -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 31 2018, 14:34 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, יש לי הצעה- אפשר לפתוח בפורום אשכול שיהיה כמו אשכול המדפים של סס"ש, שמשתמשים יוכלו לקשר בו את כל הפאנפיקים שהם פרסמו בפורום. זה יכול להיות מאוד שימושי (לדעתי), אז אשמח אם תשקלי את הרעיון (:
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |