האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (7) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

דיון || חייזרים, סוף העולם
פורסם ב: Aug 11 2016, 21:06 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 587
מגדר:female
משתמש מספר: 52324
חפצי המשתמש: צפה

אני לא מאמינה בקיומם של חייזרים.
אני מאמינה שה' ברא את העולם בשבילנו ורק בשבילנו- בני האדם והחיות ואני לא חושבת שיש עוד צורות חיים אחרות.
לי באופן אישי כל התאוריות האלה מתנגשות עם התורה.
אני גם לא מאמינה בכל התאוריות האלה של חייזרים על מאדים, גם אם יש שם מים זה לא אומר שיש שם חייזרים.

--------------------
לשעבר פעילה

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 12 2016, 14:58 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 14973
משתמש מספר: 55954

QUOTE (Determinate @ Aug 11 2016, 09:38 PM)
אני מאמינה שה' ברא את העולם בשבילנו ורק בשבילנו- בני האדם והחיות ואני לא חושבת שיש עוד צורות חיים אחרות.
אני גם לא מאמינה בכל התאוריות האלה של חייזרים על מאדים, גם אם יש שם מים זה לא אומר שיש שם חייזרים.

אני רק רוצה לשאול אותך למה את חושבת שקיומם שך חייזרים מתנגש עם התורה.
בתורה לא כתוב בשום מקום שהיא ספר אינפורמציה על כל היצורים הקיימים בכל רחבי האין סוף.
התורה כמו שכבר כתבתי קודם היא ספר הדרכה לחיים, וגם אם כתוב בתורה שהקב"ה ברא את כל העולם רק בשבילנו אנחנו לא תמיד או אולי בדרך כלל לא מבינים איך בדיוק גם ביצורים שאנחנו בטוחים בקיומם, למה זה אמור להתנגש עם התורה אם גם במקומות מחוץ לכדור הארץ יש חיים?

--------------------

Ashley

אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור •

---------
פורסם ב: Aug 14 2016, 15:34 PM
צטט הודעה

Go Vegan

פרטי משתמש
חרמשים: 5417
מגדר:
משתמש מספר: 46783

את מבינה, ש''אנחנו'', האנושות, חלקיק קטן מכל היקום העצום שקיים וממשיך להתרחב עם הזמן?
אני אציג את הפן המדעי- שהוא גם דעתי. על פי ההיגיון, מה הסיכויים שיש עוד צורות חיים ביקום? יש סיכוי די גדול. היקום עצום בגודלו, לא חקרנו מספיק על מנת להוכיח שחייזרים לא קיימים. הרי אנחנו סך הכל יצורים תבוניים שנוצרו בתגובות כימיות מסוימות, למה שזה לא ייקרה אי שם בחלל גם?

--------------------
“Home is behind, the world ahead,
And there are many paths to tread
Through shadows to the edge of night,
Until the stars are all alight.
Then world behind and home ahead,
We'll wander back and home to bed.
Mist and twilight, cloud and shade,
Away shall fade! Away shall fade!”
- J. R. R. Tolkien

---------
פורסם ב: Aug 19 2016, 22:31 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 6138
משתמש מספר: 58483

אני כן מאמינה בחייזרים,שהם לא מודעים עלינו,אי שם בגלקסיה רחוקה.

--------------------

---------
פורסם ב: Aug 22 2016, 13:08 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
חרמשים: 587
משתמש מספר: 52324

QUOTE (Colorful @ Aug 14 2016, 04:06 PM)

את מבינה, ש''אנחנו'', האנושות, חלקיק קטן מכל היקום העצום שקיים וממשיך להתרחב עם הזמן?
אני אציג את הפן המדעי- שהוא גם דעתי. על פי ההיגיון, מה הסיכויים שיש עוד צורות חיים ביקום? יש סיכוי די גדול. היקום עצום בגודלו, לא חקרנו מספיק על מנת להוכיח שחייזרים לא קיימים. הרי אנחנו סך הכל יצורים תבוניים שנוצרו בתגובות כימיות מסוימות, למה שזה לא ייקרה אי שם בחלל גם?

זה בדיוק העניין
הפן המדעי מאוד מתנגש לי עם הפן של התורה שזו דעתי. אנחנו בני אדם שנוצרנו על ידי ישות אלוקית והעולם הזה נוצר בשבילנו ורק בשבילנו
ובגלל זה אין מקום לאמונה שיש ייזרים בעולם כי העולם הזה נברא רק בשבילנו.

--------------------
לשעבר פעילה

---------
פורסם ב: Aug 23 2016, 01:40 AM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש

QUOTE (Determinate @ Aug 22 2016, 01:40 PM)
QUOTE (Colorful @ Aug 14 2016, 04:06 PM)

זה בדיוק העניין
הפן המדעי מאוד מתנגש לי עם הפן של התורה שזו דעתי. אנחנו בני אדם שנוצרנו על ידי ישות אלוקית והעולם הזה נוצר בשבילנו ורק בשבילנו
ובגלל זה אין מקום לאמונה שיש ייזרים בעולם כי העולם הזה נברא רק בשבילנו.

שאלתי קודם ואצטט שוב:
אני רק רוצה לשאול אותך למה את חושבת שקיומם שך חייזרים מתנגש עם התורה.
בתורה לא כתוב בשום מקום שהיא ספר אינפורמציה על כל היצורים הקיימים בכל רחבי האין סוף.
התורה כמו שכבר כתבתי קודם היא ספר הדרכה לחיים, וגם אם כתוב בתורה שהקב"ה ברא את כל העולם רק בשבילנו אנחנו לא תמיד או אולי בדרך כלל לא מבינים איך בדיוק גם ביצורים שאנחנו בטוחים בקיומם, למה זה אמור להתנגש עם התורה אם גם במקומות מחוץ לכדור הארץ יש חיים?

ואוסיף רק שזה בכלל לא סותר לזה שהעולם נברא בשבילנו, הרי גם נבראו גלקסיות רחוקות ואנחנו לא בדיוק מבינים למה הם בשבילנו אבל הם קיימים וזו עובדה. אז מה זה יזיק אם גם יש בגלקסיות האלו חיים? זה גם יכול להיות בשבילנו באותה מידה כמו הגלקסיה שהם חיים בה ואנחנו פשוט לא מבינים את זה.
אלא אם כן את לא מאמינה גם בקיומם של הגלקסיות, אז למרות שהייתי יכולה להוכיח גם מדברים בכדור הארץ הזה שחיים וקיימים ואנחנו רואים אותם בחוש בעיניים ואנחנו לא מבינים איך הם בשבילנו, אבל לא הייתי מתווכחת.

--------------------

Ashley

אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור •

---------
פורסם ב: Aug 23 2016, 09:18 AM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

שנייה, אני לא חושב.ת שהבנתי כמו שצריך... לפי מה שאני הבנתי לגבי דת וחייזרים, אנשים שמאמינים בשניהם אומרים כי כדור הארץ הוא מה שנברא בשבילנו ולגלקסיות אחרות אין קשר לאלוהים. מישהי מכן יכולה להסביר לי אם אני צודק.ת או לא? אני לא ממש זוכר.ת איפה ראיתי את זה ואתן מבלבלות אותי קצת - חשבתי שלפי הדת, העולם שאלוהים ברא לנו הוא כדור הארץ.
(לא בקטע של שאלה מכשילה או משהו, באמת לא הבנתי)

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 23 2016, 13:46 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש

QUOTE (ברווז הרים תאילנדי @ Aug 23 2016, 09:50 AM)
שנייה, אני לא חושב.ת שהבנתי כמו שצריך... לפי מה שאני הבנתי לגבי דת וחייזרים, אנשים שמאמינים בשניהם אומרים כי כדור הארץ הוא מה שנברא בשבילנו ולגלקסיות אחרות אין קשר לאלוהים. מישהי מכן יכולה להסביר לי אם אני צודק.ת או לא? אני לא ממש זוכר.ת איפה ראיתי את זה ואתן מבלבלות אותי קצת - חשבתי שלפי הדת, העולם שאלוהים ברא לנו הוא כדור הארץ.

בשמחה :)
לפי הדת היהודית (אין לי כל כך מושג מהי האמונה בדתות אחרות, אבל בנצרות אני חושבת שזה דומה), את כל מה שקיים בעולם ברא אלוקים ואין שום דבר שלא קשור אליו.
במקורות היהודיים, לגבי גודל הבריאה מובאים גדלים עצומים שעדיין אפילו המדע (עד כמה שראיתי ושמעתי כמובן) לא ראה כל כך הרבה. מדובר על ארבע עולמות כשבכל עולם ישנם שבעה רקיעים ובכל רקיע יש מליוני גלקסיות (יש פירוט נרחב לפי סוגי גלקסיות וסוגי גלגלים - כך מכונים הכוכבים במקורות), יש על זה המון חומר במקורות וזה נושא שלם. ואת הכל כמובן ברא האלוקים האחד שאין לו גוף או דמות הגוף, לבדו בלי שום עזר וסיוע.
כל זה נברא כמובן בשבילנו, וכמו שהזכרתי קודם אנחנו לא תמיד יודעים למה.

--------------------

Ashley

---------
פורסם ב: Aug 23 2016, 13:58 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 3803
משתמש מספר: 51976

ומה דעתכם? הדיון עצמו נשמע ממש מעניין, אבל יכל להיות קצת יותר טוב אם היית מוסיפה גם דעה של מדען או של חוקר
שמבין בתחום.

אתם מאמינים בחייזרים? יאפ.
למה? לפי ההסתברות המתמטית והעובדה שכל הזמן נוצרים ונעלמים כוכבים, ושהיקום מתכווץ ומתרחב כל הזמן
זה לא יהיה הגיוני שלא יהיו עוד צורות חיים מפותחות אי שם.

איך אתם חושבים שייראו החייזרים? אין לי מושג. יש אינסוף של אינסוף אפשרויות לאיך הם יראו, איך הם יתקשרו (אם בכלל)
מה יהיה הגודל שלהם (הם יכולים להיות דו מימדיים, למה לא?) או הצורה או ממה הם יהיו עשויים.
למרות שאני מקווה שהם לא יראו ממש כמו בני אנוש (אם כן, הלך עלינו).

מה דעתכם לגבי התיאוריות לגבי חייזרים על מאדים? סביר לחלוטין, כמו שאמרתי, אם לא יודעים מה לחפש אין דרך לדעת.
אלא אם כן זה ימצא אותנו died.gif

--------------------
דניאל

קוראת / כותבת / נהנית מהחיים /

פרסי ג'קסון / הירושה(אראגון) / כס הזכוכית

ריק ריירדן / כריסטופר פאוליני / שרה ג'יי מאס

תראו על טבעי

יש לי בשקית ספר, תפוח, ומים קדושים

"העצב הוא איבר שנולדנו איתו כדי שנוכל לשחות בים ולנופף לשמים פעם אחרונה בידיים שכמעט נהפכו לנוצות וננסה לרחף מעל העיר הזאת"

so what do you say' we kill some evil sons of hportalches and raise a little hell, huh?

---------
פורסם ב: Aug 23 2016, 14:01 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Pudding @ Aug 23 2016, 03:18 PM)

לפי הדת היהודית (אין לי כל כך מושג מהי האמונה בדתות אחרות, אבל בנצרות אני חושבת שזה דומה), את כל מה שקיים בעולם ברא אלוקים ואין שום דבר שלא קשור אליו.
במקורות היהודיים, לגבי גודל הבריאה מובאים גדלים עצומים שעדיין אפילו המדע (עד כמה שראיתי ושמעתי כמובן) לא ראה כל כך הרבה. מדובר על ארבע עולמות כשבכל עולם ישנם שבעה רקיעים ובכל רקיע יש מליוני גלקסיות (יש פירוט נרחב לפי סוגי גלקסיות וסוגי גלגלים - כך מכונים הכוכבים במקורות), יש על זה המון חומר במקורות וזה נושא שלם. ואת הכל כמובן ברא האלוקים האחד שאין לו גוף או דמות הגוף, לבדו בלי שום עזר וסיוע.

הוו, הבנתי. תודה ^^
אז תנו לי רק לשאול שאלה (והפעם, כזאת שאמורה להיות מכשילה) - אם ה"עולם" כפי שהוא מוצג בתנ''ך נברא רק בשבילנו, וכבר ידוע לנו על צורות חיים חוץ מבני האדם על כוכב הלכת שלנו (חיות, צמחים), מה מונע מחייזרים להתקיים?

--------------------

g
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 23 2016, 14:54 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש

QUOTE (ברווז הרים תאילנדי @ Aug 23 2016, 02:33 PM)

הוו, הבנתי. תודה ^^
אז תנו לי רק לשאול שאלה (והפעם, כזאת שאמורה להיות מכשילה) - אם ה"עולם" כפי שהוא מוצג בתנ''ך נברא רק בשבילנו, וכבר ידוע לנו על צורות חיים חוץ מבני האדם על כוכב הלכת שלנו (חיות, צמחים), מה מונע מחייזרים להתקיים?

אממ, הדת היהודית היא לא רק התנ"ך כמובן, הכל מבוסס עליו אבל רוב המקורות הם לא רק התנ"ך בלבד. רוב המידע על גודל היקום מוזכר במדרשים ובנוי על דעתם הרחבה של חז"ל ורמזים ממש קטנים מפסוקי התנ"ך.
אני לא הבנתי כל כך אם זה שהזכרת שידועים לנו על עוד צורות חיים על כוכב הלכת שלנו זה אמור להיות שכאילו בגלל שידוע לנו עליהם אז לא יכול להיות שכל העולם בשבילנו. אבל אם התכוונת לזה אני רק אזכיר שוב שלא כל דבר אנחנו מבינים אבל לגבי החיות ורוב הדברים שקיימים על כוכב הלכת שלנו ישנם הסברים מה הם מועילים לנו. האמת שישנם הסברים גם על הגלקסיות הרחוקות מה הם מועילות לנו, אבל אלו דברים גבוהים מדי וזה לא הנושא בדיוק.
הוא אשר אמרתי, אין שום סיבה תורנית שמונעת מחייזרים להתקיים, זה מאוד מוזר לי שישנם הרבה אנשים דתיים שטוענים שאין חייזרים בגלל התורה - איפה זה סותר את התורה?

--------------------

Ashley

---------
פורסם ב: Aug 24 2016, 09:26 AM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Pudding @ Aug 23 2016, 04:26 PM)
QUOTE (ברווז הרים תאילנדי @ Aug 23 2016, 02:33 PM)

הוו, הבנתי. תודה ^^

אממ, הדת היהודית היא לא רק התנ"ך כמובן, הכל מבוסס עליו אבל רוב המקורות הם לא רק התנ"ך בלבד. רוב המידע על גודל היקום מוזכר במדרשים ובנוי על דעתם הרחבה של חז"ל ורמזים ממש קטנים מפסוקי התנ"ך.
אני לא הבנתי כל כך אם זה שהזכרת שידועים לנו על עוד צורות חיים על כוכב הלכת שלנו זה אמור להיות שכאילו בגלל שידוע לנו עליהם אז לא יכול להיות שכל העולם בשבילנו. אבל אם התכוונת לזה אני רק אזכיר שוב שלא כל דבר אנחנו מבינים אבל לגבי החיות ורוב הדברים שקיימים על כוכב הלכת שלנו ישנם הסברים מה הם מועילים לנו. האמת שישנם הסברים גם על הגלקסיות הרחוקות מה הם מועילות לנו, אבל אלו דברים גבוהים מדי וזה לא הנושא בדיוק.
הוא אשר אמרתי, אין שום סיבה תורנית שמונעת מחייזרים להתקיים, זה מאוד מוזר לי שישנם הרבה אנשים דתיים שטוענים שאין חייזרים בגלל התורה - איפה זה סותר את התורה?

אוקיי, יש מצב שהשאלה שלי לא הייתה מובנת - אם העולם כפי שאמרת שהוא מוצג במקורות היהודיים (כל הקטע הזה עם הרקיעים והכל) נברא רק בשבילנו, וכבר ידוע לנו על צורות חיים חוץ מבני האדם על כדור הארץ שלנו (חיות, למשל) - למה זה מונע קיום חייזרים? זה לא בדיוק סותר, כי יכול להיות שהעולם עדיין נברא בשבילנו גם אם יש צורות חיים נוספות.

--------------------

g
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 25 2016, 16:56 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש

אוקיי, יש מצב שהשאלה שלי לא הייתה מובנת - אם העולם כפי שאמרת שהוא מוצג במקורות היהודיים (כל הקטע הזה עם הרקיעים והכל) נברא רק בשבילנו, וכבר ידוע לנו על צורות חיים חוץ מבני האדם על כדור הארץ שלנו (חיות, למשל) - למה זה מונע קיום חייזרים? זה לא בדיוק סותר, כי יכול להיות שהעולם עדיין נברא בשבילנו גם אם יש צורות חיים נוספות.

תודה, הבנתי יותר טוב :)
אבל אני משערת שדי עניתי על זה בתגובה הקודמת, שבאמת אני חושבת שלפי התורה גם כן זה מאוד הגיוני ומתבקש שיש צורות חיים שונות מחוץ לכדור הארץ.
לפני כמה זמן גיליתי עוד כמה מדרשים שמדברים במפורש על חיים מחוץ לכדור הארץ, אבל אין לי כרגע דברים מסודרים וברורים אז לא ארחיב על זה. אבל רק לציין שזה קיים בהחלט.

--------------------

Ashley

---------
פורסם ב: Oct 30 2016, 10:43 AM
צטט הודעה

נ נח נחמ נחמן מאומן

פרטי משתמש
חרמשים: 13093
מגדר:male
משתמש מספר: 58723

אני לא מאמין בחייזרים מסיבה פשוטה:
גם אם הם קיימים בגלקסיה אחרת במרחק 9822838732000000000000001 שנות או מכאן-
זה פשוט לא נוגע אלי מצדי שיחיו את חייהם בשקט...

--------------------
אריאל

~20 ~שמח~מבקר מדי פעם בעיקר בשביל דיונים '13+ '~

---------
פורסם ב: Oct 31 2016, 17:39 PM
צטט הודעה

dont hug me im scared

פרטי משתמש
חרמשים: 49886197
מגדר:male
משתמש מספר: 58903

אז כן, אני מאמין בחייזרים. למה? זה פשוט הגיוני. הכי הגיוני. היקום מונה הרבה יותר ממיליארד (התחלתי בקטן) כוכים ופלנטות והסיכוי שהיה על אחד מהם חיים הוא יחסית גדול. חוץ מזה שגילו כל מיני כוכבים הדומים בצורתם ובתכונותיהם לכדור הארץ, יש הרבה (המון) אנשים שטוענים שהם ראו חייזרים, א"במים ועד כל מיני שטויות כאלה. כל מיני גופות של חייזרים שנמצאו, כתובות במערות, סירטונים וכו' וכו'. אני לא בטוח אם אלו סתם מתיחות, אבל לדעתי כל האפשריות מובילות לאפשרות אחת. חייזרים.

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (7) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025