![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 8 2020, 17:33 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון שנחמד לחשוב ש'איפושהו'
קיים עוד אחד כמוני שאולי חוזר על עצמי ואולי לא אבל אין לזה הוכחה ולכל מי שרוצה להבין את התאוריה לעומקה שיקרא 'אייזיק אסימוב' פליייייז (אני רוצה מישהו לקשקש אתו על זה) וחייזר לצורך הדיון זה לא יצור תבוני? השאלה האם אתה חושב שחיידק הוא תבוני אני חושב שלא, לדתיים האם מלאכים נחשבים חיזרים? אלה יצורים תבוניים ש'חיים' אולי ביקום מקביל ולמאמינים במטריאליזם - דטרמיניזם האם האדם הוא יצור תבוני? אותי אישית התאוריות האלה פשוט העליבו אותי! אני ורק אני מחליט מה אני עושה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2020, 19:19 PM
|
||
אמרת שזה לדתיים, ואני חרדי, אבל אני יבליג.
חייזרים, כפי שאמרו פה כמה וכמה פעמים, זו הגדרה משתנה. תלוי מה אתה מגדיר חייזר. אני באופן אישי מגדיר חייזר כייצור בלתי מוכר שחי מחוץ לכדור הארץ (כבר הסברתי מה ההגדרה שעליה אני מדבר של "ייצור") מלאכים לא נחשבים חייזרים כי הם לא ייצורים, והם לא חיים מחוץ לכדור הארץ. הם ישות רוחנית שאין לנו השגה והבנה בה והם לא נמצאים בעולם הפיזי. (כפי שאמרנו שאולי יש ממדים אחרים) מלבד זאת, (אני עוד לא סגור על זה) ייתכן שייצור שאתה יודע את שמו הוא לא חייזר. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2020, 22:38 PM
|
||
ולענייין מטריאליזם - דטרמיניזם
האם יתכן שבאיזה שהוא יקום מקביל יש רגשות? ואם כן אז למה להגיד שפה אין -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 02:04 AM
|
||
בקשר לרעיון של המלאכים כחייזרים, אני בדעה עם ריקטו סמפרה,
אבל קראתי תאוריה מעניינת של הרב זמיר כהן שהשדים יכולים להתחפש לחייזרים על מנת להפחיד בני אדם- ידועים מקרים שהשדים הציקו בתקופת התלמוד. הוא מציין כתמיכה לרעיון שאנשים שהעידו על ראיית חייזרים וסיפרו שנראו כמו שראו בסרט בידיוני. איך ייתכן שהסרט התגשם ושהחייזרים נראים בדיוק כמתואר בו? אז הוא הציע שאלו שדים, כפי שכתבתי. מה דעתכם? -------------------- היי, זאת אני! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 12:28 PM
|
||
בלי להעליב אף אחד...
אני לא מאמין לרב זמיר כהן לפי דעתי הוא רב צדיק שמאמין ב...קונספירציות לפי דעתי היום אין שדים ואם יש חייזרים לא פגשנו כי אם כן למה לא ליצור קשר? למה היום מישהו מאמין ב'מפלצת' מלוך נס בחיייכם... -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 12:30 PM
|
||
גם אני שמעתי את זה. הוא גם אומר (אני שמעתי את הרב פנגר) שקמפיין מחקר אמריקאי (אם אני לא טועה קראו לו "בלו בוק") הגיע למסקנה שמדובר בשדים. (בתגובה הראשונה שלי כתבתי שיש לי מה להוסיף, ואפשר לפנות אלי בפרטי, לזה התכוונתי. ועדיין יש לי מה להוסיף...)
לבבון1. אני שמעתי הרבה את הרב זמיר כהן. הידע שלו בנושאים שונים, וביניהם מדעיים, מטורף! והוא ממש לא מאמין בקונספירציות. הוא מדבר הרבה מהפן הקבלי (מיסטי) ויש לו שם ידיעות ברמה הזויה. הוא יודע מה הוא מדבר. אני אישית רואה אותו כמקור מהימן. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 13:45 PM
|
||
ולמה אתם לא עוני על מטריאליזם - דטרמיניזם?
-------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 14:30 PM
|
||||
אני לא אכנס לעניין האם אני מאמין בדטרמיניזם. ברור שאני לא מאמין במטריאליזם. גם הדטרמיניזם מסכים שהאדם הוא תבוני.
(מתוך ויקיפדיה)
אז כן יש השפעה למחשבה, ההשפעה היא לא על מה, אלא על איך. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 21:03 PM
|
||
ברור שאתה לא מאמין השאלה היא האם יתכן שזה קיים ביקום אחר,
ואם כן האם הם נחשבים חייזרים -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 21:32 PM
|
||
לא הבנתי, אתה שואל אם יש ביקום כלשהו חיים בלי יישות רוחנית?
ודאי שאני לא מאמין בזה, קודם כל, יקומים מקבילים, כפי שאמרתי, זה בדיוני. וגם אם לא, אני מאמין באלוקים, והמושגים של "בריאה, חיים" וכו' נוצרו על ידו. אז אי אפשר להם בלעדיו. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 22:13 PM
|
||
לא,
כמובן שאני מאמין, השאלה היא האם יש איפושהו יצורים נטולי בחירה -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 23:40 PM
|
||
אי אפשר לדעת אם יש בכלל יצורים, אתה כבר שואל איך הם מתנהלים?
מה דעתך על השאלה: האם יש ייצורים שקוראים להם העערקכייןאארע? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2020, 03:03 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
ליקומים מקבילים אין קשר, כי גם אם יש יקום מקביל הוא בהכרח משהו של הבורא.
ואתם מתעלמים מהשאלה הבסיסית, איך מגדירים חייזר. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 10 2020, 09:05 AM
|
||||
אני לא התעלמתי. אני מצטט:
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2020, 13:04 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
אם אתה לא מדבר על תבוניים, אז יש לך את הכוכבים.
-------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |