![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 11 2020, 21:33 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
שיהיה.
(אתה לא עושה עלינו רושם בזה שאתה אומר שזה לא לרמה שלך, זה רק מעיד על רמתך ה...) -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 11 2020, 21:37 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר בסדר.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2020, 21:40 PM
|
![]() סקיב ![]() |
לא בסדר, אבל מה?
-------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
פורסם ב: Jun 11 2020, 23:37 PM
|
||
יש למישהו טענה עניינית לומר?
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2020, 00:38 AM
|
||
שאתם סתם מספימים פה?
(כן אני מודעת לזה שגם אני) -------------------- היי, זאת אני! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2020, 21:36 PM
|
||
מה הבעיה?
אסור להסרט מידי פעם? -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2020, 21:37 PM
|
||
לא יודעת....
על כל פנים זו הטענה העיניינית היחידה שהיתה לי. -------------------- היי, זאת אני! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2020, 22:00 PM
|
||
לבבון1, שריטה בעור, זה עובר. אבל שריטה על דיסק, אוהו. לא רק שזה לא עובר, זה גם לא תוקע אותו רק במקום של השריטה, לפעמים הלך הדיסק כולו! (תלוי בשריטה)
ולזאת אני. שאלתי אם יש למישהו טענה עניינית לומר. יש המון טענות ענייניות, אבל לא לומר. (כמובן שאני צוחק...) יאללה. מיצינו. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 08:18 AM
|
||
וואלה מי שמדבר,
כבודו הוא השרוט הראשי פה אפ' שאתה אומר כל פעם "יאללה מיצינו" (אבל באמת 'יאללה מיצינו', זה הפך לשירשור דיבורים) -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2020, 05:06 AM
|
![]() סקיב ![]() |
אף אחד לא ענה לי אם חיידק זה עשוי להיות חייזר.
-------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: Jun 15 2020, 12:19 PM
|
||||
אני אצטט קטע מהתגובה הראשונה שלי בנושא:
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2020, 20:18 PM
|
![]() סקיב ![]() |
אתה טענת שזה חיים?
|
פורסם ב: Jun 15 2020, 22:21 PM
|
||
אמרתי שאני לא יודע, וכיסא הוא חייזר? אם זה לא חי, אז מה ההבדל, תכלס הוא בכדור הארץ. וגם שאמרתי שאני מגדיר חייזר, רק יצורים חיים. חיידק אנלאידע אם הוא חי.
|
|
פורסם ב: Jun 16 2020, 04:22 AM
|
![]() סקיב ![]() |
תגיד רגע, זה לא ברור לך שאם יתגלה חיידק בחלל, הוא יוגדר כחייזר?!
|
פורסם ב: Jun 16 2020, 12:27 PM
|
||
זהו שכן, אז למה כיסא לא? כנראה שחיידק הוא לא דומם.
אני לא יודע אם אני מגדיר חיידק כחי, אבל הוא לא דומם, ולכן הוא כן חייזר אם ימצא בחלל, אבל לא עליו דיברתי בתגובה הראשונה שלי. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |