![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 5 6 [7] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 17 2020, 10:15 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חייייזריםם זמ מצחייייייייייייייייייייייייייייייייק
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2020, 16:22 PM
|
||
![]() מוגל |
הגדרת 'חי' לא קשורה לגודל היצור או לתבונתו.
תא, עפ"י המוכר לנו על פני כדוה"א, מורכב מחלבונים, שמורכבים מחומצות אמיניות. דרושים כעשרים סוגים של חומצות אמינו השונות זו מזו. אבני הבניין של חומצות אלו, הם: מימן (מים), חמצן (אש), חנקן (אויר) ופחמן (אדמה). במקביל לחלבונים, דרושים נוקליאוטידים, המורכבים אף הם מח"א. הנוקליאוטידים משמשים לבניית גרעין ה- DNA, נושא הקוד הגנטי של התא. צירוף הנ"ל עם סוכרים (שוב ח"א), יכול ליצור מבנה של תא. תא חי, הוא קודם כל תא. יתר על כן, הוא מכיל קרום חיצוני שמגבש אותו, ומפריד אותו מן הסביבה. הוא מסוגל לקלוט מן הסביבה את חומרי הבניין שלהם הוא זקוק, לעבדם לצרכיו, להפיק אנרגיה עצמית, ולשכפל את עצמו בדייקנות (אם כי כמובן ייתכנו מוטציות). אמבות וחידקים הם דוגמא לתא חי. גם וירוסים שונים עונים על רוב הגדרות אלו (וירוס אינו חי). אם יימצאו מחוץ לכדוה"א הוכחות לקיומם של תאים חיים (כנ"ל), או כמובן מורכבים יותר, שמקורם אינו כדוה"א, הרי שישנם חיזרים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2020, 09:13 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי זה הגיוני שיש חייזרים.
ואת צודקת, הם לא חייבים להיות כפי שאנחנו מדמיינים אותם. אני דווקא לא מדמיינת אותו ירוק, אבל אין סיכוי שהוא כמו בן- אדם, כיוון שהתנאי מחיה שלהם שונים (יש כוכבים,כגון מאדים, שקרים ממנו בהרבה, יש כאלה, כמו השמש, שחמים ממנו בהרבה, הבנת), והם לא בטוח אוכלים ושותים כמונו, או שהם יכולים לאכול מתכת. היקום הוא חידה שאין לה אינסוף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2020, 22:21 PM
|
||
![]() מוגל |
אני חושבת שהם קיימים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2022, 23:04 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חנונית לגמרי בכל מה שקשור למדעי החלל, למדעים בכללי, אז זה יהיה ארוך..
אז, האם אני חושבת שיכול להיות חייזרים? כן. אני חושבת שיכול להיות חייזרים. היקום עצום, ולמרות שלא מצאו אותם, אני חושבת שהם אפשרות סבירה, ואני מאמינה שיש חייזרים. טוב, אולי אני לא מאמינה... אבל זו אפשרות סבירה לדעתי, חייזרים. עכשיו, בעיקרון, אם חייזרים קיימים כאן, הם צריכים להיות משהו קיים, כלומר חייב להיות להם מראה, כי חייב להיות להם קיימות במרחב, אחרת הם לא קיימים, כלומר, אי אפשר לדבר עליהם כ- יש, אם הם לא מצייתים לחוקים שאנחנו כפופים עליהם. כלומר, הם קיימים כמו שאלוהים קיים. [כן אני מאמינה באלוהים] ובעצם, לדבר עליהם, כלומר על משהו לא קיים, יהיה כמו לומר- בלה בלה בלה. ואז הם כבר לא חייזרים. הם... כלום. חוץ מזה, לחייזרים לא חייב להיות מודעות. גם צמח הוא יצור חי. גם אם ימצאו צמח שלא קיים בכדור הארץ, הוא יקרא כחייזר, או סתם חיידק, יש לו תאים חיים? הוא חייזר. איך אתם חושבים שייראו החייזרים? סביר להניח שהם לא יהיו ירוקים, או עם אנטנות, או איזה קשקוש אחר. יכול להיות שהם יהיו בכלל צמחים. מה דעתכם לגבי התיאוריות לגבי חייזרים על מאדים? הן סבירות כמו מחשבה על חייזרים ביקום עצמו. אין טעם לפתח תאוריות לפני שיבדקו לפחות 0.5 אחוז ממאדים -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2022, 14:10 PM
|
||
אכן יש במקורות ביהדות דעה שישנם יצורים שחיים בתוך כדור הארץ קוראים להם תולדות קיין. היה סיפור עם שלומה המלך שפגש אדם שיצא מהאדמה שהיו לו 2 ראשים
אבל מכאן לומר שיש חייזרים בחלל קשה לי לומר, אין על כך שום דבר במקורות וגם לא מצאו הוכחות עדיין -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2022, 14:15 PM
|
||||
נונו. תגובה שרירותית בהחלט! א) ניסיון להבין את סיפורי שלמה המלך כפשוטם גובל בטיפשות. מחילה. ולהגיד שיש חייזרים בתוך כדוה"א זה לא רק לא נכון, כי אם הם בכדוה"א הם לא חייזרים, זה גם סותר קצת את חוקי הפיזיקה (כוח המשיכה כלפי מרכז המסה. אם כדוה"א חלול הוא אמור לקרוס לתוך עצמו) ב) את מכירה את כל סיפורי האגדותות של הגמרא והספרים החיצוניים? ממליץ לך לקרוא את ספר הדורות בחלק שעל על דור הפלגה... ואת הגמ' בבא בתרא פרק "המוכר את הספינה" בהתחלא בדברי רבה בר בר חנא "איגלעו לי נחיתא ימא" ועוד. ג) אין מקור ביהדות לחייזרים מחוץ לכדוה"א? בדקת? מה עם "ארור מרוז"? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 09:08 AM
|
||||
חייזר צריך להיות מחוץ לכדור הארץ -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 15:04 PM
|
||
ל
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 17:13 PM
|
||||
כן, חיידק יכול להיחשב לחייזר. ויכולת לדעת את זה בעצמך, כאילו זה כתוב בשם שלו! חיי-דק דבר שהוא חיי, ודק- קטן. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 08:21 AM
|
||
![]() מוגל |
חייזרים בהתחלה לא יראו כלום בעולם ולא ידעו כלום אבל אם נלמד אום הם יצליחו לראות דברים בהתחלה לא הכול כי חלק מהדברים חייזרים יחשבו שזה מוזר לראות אותם כי הם באו מעולם אחר והם גם בהתחלה ידעות כמה דברים רק כמה כי נו טוב קשה ללמד חייזר זה הדעה שלי אם החייזרים פשוט יגיעו ולא ישתלטו על העולם אבל אם כן זה באמת יהיה סוף העולם אבל עדיין יש חייזרים נחמדים שלא ירצו להשתלט על העולם וילחמו בשלטון של חייזרים אחרים ויש חייזרים שבאמת יעשו לנו את העולם כמה מצער לחשוב על זה שהם ירצו להשתלט אם מישהו מפחד תחשבו על הצד הטוב שלא כול החיייזרים רעים וכפי שכבר אמרתי אולי הם אפילו יכולים לעזור להיחלץ מסוף העולם
-------------------- מי יודע איפה כל הפעילויות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 15:48 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק במערכת השמש יש מלא כוכבים שאנחנו לא יודעים עליהם ויש עוד מלא מערכות שמש בשביל החלב שבתוכם יש עוד מלא כוכבים ויש עוד טריליונדרי גלקסיות שבהם יש עוד טריליונדרי מערכות שבתוכם יש עוד טריליונדרי כוכבים אז שבאף אחת מהפלנטות האלה לא יהיהו עוד חיים? לא נראה לי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 16:24 PM
|
||||
נכון מאוד. גם מצחיק אותי שבכל היקום הענק הזה יש זן תבוני אחד שמעז לחשוב שהוא לבד ביקום. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 20:01 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון מאוד
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 23:31 PM
|
||
![]() מוגל |
אני חושב שזה תלוי במה שאנחנו מגדירים "חי"\"חייזר" .
ייתכן וישנם חייזרים אפילו על הירח אבל אנחנו לא מגדירים אותם לחייזרים ועוד לא מצאנו אותם. ייתכן שבירח המצב הפוך והם בכלל נמצאים באחת מהשכבות הפנימיות מתחת לאדמה, יכול להיות שהם נושמים ריק או מה שיש באטמוספירה של הירח, אוכלים אבני ירח או שהם אפילו לא צריכים לאכול והם כן יכולים להחליט דברים, או לא, אין לדעת. הבאתי את הדוגמא הזאת בשביל להסביר שאתה לא יכול לדעת משהו לפני שבדקת אותו, אבל אני מניח שיש חייזרים. אך אנו לא מעניינים אותם וחוזר. אני מניח זאת מכיוון שהרעיון של חייזרים היה צריך להגיע מאיפשהו. וייתכן שזה קרה מחייזרים שנראו כמו בסרטים או שנראו לאותו אדם כך. למרות שייתכן שזה עיוות חושים, אבל בסופו של דבר כל דבר שקיים ואתה לא יודע שהוא קיים צריך לצאת מנקודת מצא שהוא קיים כדי לחפש ולמצוא אותו, ולא לנטוש באמצע. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |