![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 11 2017, 22:43 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה! אני רושמת אותך לקרח, הסיסמא תשלח בקרוב. פלג - רשום! אני רושמת אותך למים, הסיסמא תשלח בקרוב. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2017, 01:19 AM
|
||
![]() Just like fire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: אמילי, צופה בכוכבים
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: יאפ ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): קרח ואם לא אז צמחים ואם לא אז אדמה :) ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: נרשמתי לאלמנטריום בעבר, אבל איבדתי את הסיסמא (לול אופסי) ואני לא נמצאת ברשימה אז נרשמתי מחדש :) -------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2017, 11:05 AM
|
||||
רשומה! אני רושמת אותך לצמחים, הסיסמא תשלח בקרוב. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2017, 21:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: ליה, היד שנותנת חיים
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: כן ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): חושך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2017, 21:59 PM
|
||||
רשומה! הסיסמא תשלח בקרוב. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2017, 12:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: שחר, הנסיך הקטן
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: יאפ ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): קרח? אם אין שם מקום אז חושך ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2017, 14:56 PM
|
||||
היי, אין מקום בשניהם - יש מקום באדמה, אוויר, ברק ואור. מוזמנת לבחור מחדש ולערוך את התגובה שלך ^^ -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 12:18 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: רוני + עולם של קרח
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: אכן ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): אור ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: - -------------------- רוני, 13, מנהלת פורום דיבורים בדימוס, בטא, פרשתי ![]() “.When you love someone, you don't have a choice. Love takes your choices away“ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 12:51 PM
|
||||
רשומה! שכחת לכתוב שיש לך אישור ממני, לא נורא, הסיסמא תשלח בקרוב. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2017, 12:45 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי:ליל פוטאטו
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?:כן ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...):חושךך ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2017, 12:49 PM
|
||||
רשומה! הסיסמא תשלח בקרוב. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 23:42 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: שירה, תסתכלו הצידה
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: yes ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): אוויר ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: יש לי אישור מ-Billie Piper -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 22:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה! הסיסמה תשלח בקרוב ^^ -------------------- Tardis עלה מייפל •אנימות• גריפינדור • מ. האלמנטריום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 15:41 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: ליה + Lili potar 5
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: כן ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): אדמה ואם אין מקום אז אוויר ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 15:56 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה! הסיסמה תשלח בקרוב. -------------------- Tardis עלה מייפל •אנימות• גריפינדור • מ. האלמנטריום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |