![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 23 2017, 19:14 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: שי, דוקטור סוס ✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: כן למה לא? ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): אוויר ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2017, 19:32 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומים!
סיסמא מגיעה! -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2017, 14:08 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: אביגל + בצד
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: ברור ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): אדמה נשמע אחלה ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2017, 17:33 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה, הסיסמא תשלח בקרוב ^^ -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2017, 16:04 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: אלכס
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: ברור! ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): אור ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: מעו D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2017, 19:05 PM
|
||
רשומ.ה!
אני שולח סיסמא -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2017, 14:04 PM
|
||
![]() קונדסאית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: שחר + ש.א.ב
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: כן ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): חושך ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: -------------------- שחר ![]() יש יומרו שאני כזו רגועה ושקטה אך שבפנים ישנו אריה המחכה לפרוץ החוצה לרוב הוא אינו מצליח אך לפעמים... אין לי שליטה עליו והוא יוצא מפחיד וזועם הייהיי לחתימה של שחר! מי שלא יודע מי אני סיוון והחלטתי לפרוץ לשחר! אז שחר היא ילדה מקסימה שהכרתי בחה"נ! שחר ילדה מאוד מקורית! אני רואה את זה בפעילות שהיא משתתפת ופותחת אין לי יותר דבר להגיד שהיא קסומהמה! ורק גיפ קטן ואת קאט ביי לחתימה! שמחתי להתארח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2017, 14:31 PM
|
||||
מצטער, אבל אין לך את התנאים הדרושים, לא אוכל לרשום אותך. -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 5 2017, 15:08 PM
|
||
![]() קונדסאית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו למשל
-------------------- שחר ![]() יש יומרו שאני כזו רגועה ושקטה אך שבפנים ישנו אריה המחכה לפרוץ החוצה לרוב הוא אינו מצליח אך לפעמים... אין לי שליטה עליו והוא יוצא מפחיד וזועם הייהיי לחתימה של שחר! מי שלא יודע מי אני סיוון והחלטתי לפרוץ לשחר! אז שחר היא ילדה מקסימה שהכרתי בחה"נ! שחר ילדה מאוד מקורית! אני רואה את זה בפעילות שהיא משתתפת ופותחת אין לי יותר דבר להגיד שהיא קסומהמה! ורק גיפ קטן ואת קאט ביי לחתימה! שמחתי להתארח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2017, 15:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: רוני
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: יאפ ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): אדמה ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: כתבתי שאני פורשת מאלרג"ה... -------------------- אני רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2017, 17:51 PM
|
||||
מצטער, אבל זה נחשב ספאם. שאלות אליי, או אל אחד המנהלים הפרטיים בהודעה פרטית בלבד. תנאים לקבלה מופיעים בתגובה הראשית באשכול זה. ~ רוני, את רשומה. ~ שימו לב: אנחנו במקסימום רשומים! אין להירשם יותר. תודה :) -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 24 2017, 08:42 AM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי:ראיין, באגס באני
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: אהא ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): מים. תעדכנו את הרשימה, קס וג'ורי שנמצאות שם בהנהלה הן לא יכולות להיות בקבוצה... ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: סגידים לנצחחח וגם לילי יאי! לא משנה,אני כבר באלרגה... סורי זיו ולילי ועלה מייפל. -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2017, 10:23 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי: אסונה ויואי
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: כן, אנסה. ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): צמחים^^ ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: -------------------- אתם יכולים לקרוא לי לונה 11 • מ. ב. גריפינדור • SAO, ליב ומאדי והעולם של ריילי • אני רוצה לשנות כינוי וכותרת, אז בבקשה תתרמו! • פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2017, 17:47 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✘ שם + כינוי:נוי, בצד
✘ האם אני מבטיח להיות פעיל ולאהוב את כוכב CE737?: דה ✘ באיזה אלמנט אני רוצה לשלוט? (לפי הרשימה למטה...): אש ✘ הערות \ הארות \ זיו, עלה מייפל וכוכב CE737 סגידים!: -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2017, 18:42 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- I LOVE YOU 3000 ~פרשתי ואני לא אחזור~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |