![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 9 2016, 15:48 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נופ, קייז יז לייק קיי באט וויס דה אס
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2016, 15:57 PM
|
||||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ניקו , תקשיב , אתה כבר נמאסת עלי לגמרי . העולם כולו בסכנה וצריך לארגן עוד פעם מסע חיפושים . אז אתה וכל שאר ראשי הביתנים צריכים לבוא לביתן הגדול , שם נדון במשמעות הנבואה של האוראקל " פרסי אמר לניקו בעצבנות והלך לכיוון הביתנים . בדרך הוא פגש את פייפר , גייסון ואנבת שדיברו ביניהם על התוכניות שלהם ועל כל מיני דברים אחרים . "היי פרסי , למה אתה נראה ככה עצבני? " פייפר ואנבת שאלו אותו -------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 09:23 AM
|
||
כל הכבוד^^
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 11:34 AM
|
||
אלוהה
-------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 12:29 PM
|
||
HELLO
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 14:37 PM
|
||
וצסאפ
-------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 16:38 PM
|
||
הממ
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 16:39 PM
|
||
![]() מלכת הלבבות, ביל סייפר ודדפול שותים ביחד תה ![]() ![]() ![]() ![]() |
*ריקודמוזר* היי
-------------------- ![]() [ALIGN=Center]מוח אצה!!!!!!!! אז הנה אני! וכמו שהבטחתי באתי לשפר את הפריצה הקודמת שלי. אז רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים ושאתה מאוד מאוד מצחיק ואני מאוד אוהבת אותך. אז תזכור שאתה יכול לשלוח כמה ינשופים שבא לך ומתי שבא לך ואני תמיד אענה לך. ותגיב בשירשור! אה, והנה לך זה וזה וזה כשהם ביחד. וזה למרות שהם נראים מטומטמים. אוהבת אותך מאוד מאוד הילארי. אייס! טוב, מה אפשר לומר עליך? אתה מעצבן, מצחיק, גבוה ומעצבן. אמרתי כבר מעצבן? בכל מקרה, ממש כיף לי לפטפט איתך, ואתה בן אדם מאוד נחמד. לא תמים, אבל נחמד ביותר. סתם. אתה כיפי, מצחיק ומדהים. ותמשיך כבר את השירשורים! אה, והנה לך זה כי ככה הכל התחיל, כשראיתי שהשיפ האהוב עליך זה שני אלה והתחלתי לפטפט איתך. תזכרו, המציאות היא אשליה! היקום הוא הולוגרמה! תקנו זהב! ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 16:41 PM
|
||||
*דופקת את הראש ביקר* התכוונתי תגיב עם הטופס כי לא ראיתי את הטופס הקודם. -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 16:46 PM
|
||
שם + כינוי: לא אומר
האם אני מבטיח לקיים את החוקים: כן האם אני מבטיח להיות פעיל: כן הורה אלוהי: הפיסטוס הערות\שאלות\המשפחה הזו מגניבה ומאיה סגידה: עכשיו את סבבה? -------------------- ![]() [ALIGN=Center]מוח אצה!!!!!!!! אז הנה אני! וכמו שהבטחתי באתי לשפר את הפריצה הקודמת שלי. אז רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים ושאתה מאוד מאוד מצחיק ואני מאוד אוהבת אותך. אז תזכור שאתה יכול לשלוח כמה ינשופים שבא לך ומתי שבא לך ואני תמיד אענה לך. ותגיב בשירשור! אה, והנה לך זה וזה וזה כשהם ביחד. וזה למרות שהם נראים מטומטמים. אוהבת אותך מאוד מאוד הילארי. אייס! טוב, מה אפשר לומר עליך? אתה מעצבן, מצחיק, גבוה ומעצבן. אמרתי כבר מעצבן? בכל מקרה, ממש כיף לי לפטפט איתך, ואתה בן אדם מאוד נחמד. לא תמים, אבל נחמד ביותר. סתם. אתה כיפי, מצחיק ומדהים. ותמשיך כבר את השירשורים! אה, והנה לך זה כי ככה הכל התחיל, כשראיתי שהשיפ האהוב עליך זה שני אלה והתחלתי לפטפט איתך. תזכרו, המציאות היא אשליה! היקום הוא הולוגרמה! תקנו זהב! ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 16:48 PM
|
||||
סוף סוף ![]() רשום, מוזמן להגיב ![]() -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 16:50 PM
|
||
תודה רבה, אגב, את יודעת שאי אפשר לדפוק את הראש ביקר נכון? יקר זו מילת תואר, לא שם עצם.
-------------------- ![]() [ALIGN=Center]מוח אצה!!!!!!!! אז הנה אני! וכמו שהבטחתי באתי לשפר את הפריצה הקודמת שלי. אז רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים ושאתה מאוד מאוד מצחיק ואני מאוד אוהבת אותך. אז תזכור שאתה יכול לשלוח כמה ינשופים שבא לך ומתי שבא לך ואני תמיד אענה לך. ותגיב בשירשור! אה, והנה לך זה וזה וזה כשהם ביחד. וזה למרות שהם נראים מטומטמים. אוהבת אותך מאוד מאוד הילארי. אייס! טוב, מה אפשר לומר עליך? אתה מעצבן, מצחיק, גבוה ומעצבן. אמרתי כבר מעצבן? בכל מקרה, ממש כיף לי לפטפט איתך, ואתה בן אדם מאוד נחמד. לא תמים, אבל נחמד ביותר. סתם. אתה כיפי, מצחיק ומדהים. ותמשיך כבר את השירשורים! אה, והנה לך זה כי ככה הכל התחיל, כשראיתי שהשיפ האהוב עליך זה שני אלה והתחלתי לפטפט איתך. תזכרו, המציאות היא אשליה! היקום הוא הולוגרמה! תקנו זהב! ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 17:00 PM
|
||
נו אתה יודע שהתכוונתי לקיר
![]() -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 17:00 PM
|
||||
אבל אני נודניק, עוד לא הבנת את זה -------------------- ![]() [ALIGN=Center]מוח אצה!!!!!!!! אז הנה אני! וכמו שהבטחתי באתי לשפר את הפריצה הקודמת שלי. אז רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים ושאתה מאוד מאוד מצחיק ואני מאוד אוהבת אותך. אז תזכור שאתה יכול לשלוח כמה ינשופים שבא לך ומתי שבא לך ואני תמיד אענה לך. ותגיב בשירשור! אה, והנה לך זה וזה וזה כשהם ביחד. וזה למרות שהם נראים מטומטמים. אוהבת אותך מאוד מאוד הילארי. אייס! טוב, מה אפשר לומר עליך? אתה מעצבן, מצחיק, גבוה ומעצבן. אמרתי כבר מעצבן? בכל מקרה, ממש כיף לי לפטפט איתך, ואתה בן אדם מאוד נחמד. לא תמים, אבל נחמד ביותר. סתם. אתה כיפי, מצחיק ומדהים. ותמשיך כבר את השירשורים! אה, והנה לך זה כי ככה הכל התחיל, כשראיתי שהשיפ האהוב עליך זה שני אלה והתחלתי לפטפט איתך. תזכרו, המציאות היא אשליה! היקום הוא הולוגרמה! תקנו זהב! ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 17:05 PM
|
||||||
המפף ![]() -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |