![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2016, 14:29 PM
|
||
![]() מלכת הלבבות, ביל סייפר ודדפול שותים ביחד תה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשלח.
-------------------- ![]() [ALIGN=Center]מוח אצה!!!!!!!! אז הנה אני! וכמו שהבטחתי באתי לשפר את הפריצה הקודמת שלי. אז רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים ושאתה מאוד מאוד מצחיק ואני מאוד אוהבת אותך. אז תזכור שאתה יכול לשלוח כמה ינשופים שבא לך ומתי שבא לך ואני תמיד אענה לך. ותגיב בשירשור! אה, והנה לך זה וזה וזה כשהם ביחד. וזה למרות שהם נראים מטומטמים. אוהבת אותך מאוד מאוד הילארי. אייס! טוב, מה אפשר לומר עליך? אתה מעצבן, מצחיק, גבוה ומעצבן. אמרתי כבר מעצבן? בכל מקרה, ממש כיף לי לפטפט איתך, ואתה בן אדם מאוד נחמד. לא תמים, אבל נחמד ביותר. סתם. אתה כיפי, מצחיק ומדהים. ותמשיך כבר את השירשורים! אה, והנה לך זה כי ככה הכל התחיל, כשראיתי שהשיפ האהוב עליך זה שני אלה והתחלתי לפטפט איתך. תזכרו, המציאות היא אשליה! היקום הוא הולוגרמה! תקנו זהב! ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2016, 14:31 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:ליה+הרמיוני ג'יני לונה
האם אני מבטיח לקיים את החוקים:כן האם אני מבטיח להיות פעיל:ברור הורה אלוהי:אתנה הערות\שאלות\המשפחה הזו מגניבה ומאיה סגידה: -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2016, 19:56 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשפחה עדיין קיימת
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2016, 20:12 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיקרון כן אבל היא מאוד לא פעילה ...
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2016, 20:14 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לשלוח הודאה למאיה
|
|
פורסם ב: Oct 24 2016, 20:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאז שהיא עברה לאשכול השני היא לא הייתה ממש פעילה......
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2016, 12:15 PM
|
||
שם + כינוי:ליה+הרמיוני ג׳יני לונה
האם אני מבטיח לקיים את החוקים:כן האם אני מבטיח להיות פעיל:מה את חושבת?ברור... הורה אלוהי:אתנה הערות\שאלות\המשפחה הזו מגניבה ומאיה סגידה:אני חושבת שבהחלט אבחר ב״מאיה סגידה״ -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2016, 00:53 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיה סגידה!!!^^
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 18:24 PM
|
||
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 23:36 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד ליה :)
כבר משתתפת :) -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2016, 19:45 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Nov 27 2016, 17:13 PM
|
||
B]שם + כינוי:[/B]את אמורה לדעת...
האם אני מבטיח לקיים את החוקים:דא! האם אני מבטיח להיות פעיל:מה נראה לך?ברור שברור שכן! הורה אלוהי:אתנה הערות\שאלות\המשפחה הזו מגניבה ומאיה סגידה: כמה פעמים אני נאלצת לשלוח את זה? -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2016, 17:33 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיה ? מה דעתך להפעיל מעט את המשפחה ..?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2016, 17:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שהיא שכחה...
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2016, 17:40 PM
|
||
היי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |