![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 20 21 [22] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 11 2017, 23:06 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא כבר לא נכנסת לכאן :(
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2017, 23:13 PM
|
||
![]() Just like fire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן המשפחה לא כזו פעילה... לול אני גם במחנה אבל שכחתי את הסיסמה
לשלוח לה הפ? -------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2017, 14:01 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן.
וואו, מלא זמן לא דיברתי איתה... -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2017, 16:50 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: 254367,לילי
האם אני מבטיח לקיים את החוקים: כן האם אני מבטיח להיות פעיל: כן, ברור חפירות הורה אלוהי: בת אתנה הערות\שאלות\המשפחה הזו מגניבה ומאיה סגידה: אין -------------------- שלום אנשים - חזרתי:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2017, 16:27 PM
|
||
![]() מוגל |
CODE שם + כינוי: נועה + נוני האם אני מבטיח לקיים את החוקים: אני מבטיחה האם אני מבטיח להיות פעיל: אני מבטיחה הורה אלוהי: מז'תומרת? הערות\שאלות\המשפחה הזו מגניבה ומאיה סגידה: אין לי -------------------- לשיר + ליהנות מהחיים + לעצבן + לקרוא + הארי פוטר + פרסי ג'קסוןןןןןן + משפחת קיין + בני לוריאןןןןןן
מה קורה אנשים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 15:12 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: הקונדסאית הראשונה
האם אני מבטיח לקיים את החוקים: כן האם אני מבטיח להיות פעיל: ברור הורה אלוהי: פוסידון הערות\שאלות\המשפחה הזו מגניבה ומאיה סגידה: -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 15:21 PM
|
||
![]() מוגל |
פליז תענו.
ונ.ב מכשפת הממתקים: הורה אלוהי זה מי הורה האל שלך, שבגללו אתה חצוי. ואם את לא מבינה, תסמכי עלי תכתבי בת אתנה. זה מתאים לך... -------------------- שלום אנשים - חזרתי:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2017, 22:06 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליה + Lili potar 5
האם אני מבטיח לקיים את החוקים: כן, חוץ מהאחרון האם אני מבטיח להיות פעיל: כן. הורה אלוהי: פוסידון הערות\שאלות\המשפחה הזו מגניבה ומאיה סגידה: -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |