![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 15:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אני חושבת שכולם יודעים מה השיפ האהוב על כירון
-------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 15:05 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיה. עדיין לא העברת אותי..,. -------------------- she/her ◦ 18 ◦ one direction ◦ marvel ◦ food ◦ BLACK LIVES MATTER ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 15:08 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז לאחר שמותר לי להגיב - ריינה היא בת בלונה , גם אני זוכר את זה ...
תזכירו לי מי הייתה/היה אח.ותה של ריינה ? אני זוכר שהיה לה , אבל אולי אני טועה ... -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 15:17 PM
|
||||
היילה - אמזונה ![]() הילי, כן העברתי אותך ![]() -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 15:47 PM
|
||
זה מעניין שיש שתי בנות של בלונה באותה משפחה
למה היא חזרה לאותו מקום פעמיים? -------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 15:49 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםםםם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 15:52 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו/י קרא.ה כאן מגנס צ'ייס ?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 16:14 PM
|
||||
כי היא אהבה את אבא שלהם ![]() -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 17:08 PM
|
||
![]() מוגל |
עם כבר ספרי פנטזייה משהו קרא ילדי המנורה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 17:12 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי :)
פתחו משפחה על הסדרה הישראלית "שכונה" ולא זז שם כלום... -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 17:14 PM
|
||
אשאל שוב , מישהו/י קרא.ה מגנס צ'ייס? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 17:34 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 17:46 PM
|
||
התשובה היא כן לשתי השאלות
קראתי את שני הספרים אפילו שאת ילדי המנורה אני זוכרת במעורפל -------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 18:02 PM
|
||
דפנה :)
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2016, 18:04 PM
|
||
היי לכם~
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |