![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 31 2017, 21:04 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומים, בקרוב תישלח אליכם הסיסמא.
עריכה: מאיה, תיבת ההודעות שלך מלאה. רוקני אותה בשביל שנוכל לשלוח לך את הסיסמא ![]() שי, נשלחה לך הסיסמא. מוזמן להיכנס! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2017, 21:42 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוקנתי קצת...
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2017, 09:33 AM
|
||
שולחות^^
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2017, 17:13 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: שירה
הכינוי הנוכחי שלי: בצד האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: יאפ האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: יאפ שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2017, 09:27 AM
|
||
בקרוב תישלח לך הסיסמא^^
יש עוד מקום אחד פנוי! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2017, 18:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: פףף
הכינוי הנוכחי שלי: פףף האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: יאפ האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: יאפ שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: מה שדיברת עם שירה זה גם לי, ברור. והיא אמרה לי לחזור לאלרג"ה :) -------------------- אני רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2017, 19:48 PM
|
||
בקרוב תישלח לך הסיסמא^^
אם עוד רוצים להרשם, יש כמה משתמשים שממש לא פעילים ואפשר לדבר איתם כי הם תופסים מקום. מלבד זאת, אם גם אחר כך ייגמר המקום, אתם מוזמנים להמשיך ולהירשם וכשיתפנה המקום נשלח לכם את הסיסמא. אם נרשמתם ואז התחרטתם לפני שענינו, תכתבו כאן בשביל שלא נשלח לכם אותה לחינם. ![]() -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2017, 17:10 PM
|
||
![]() מוגל |
אני בארלגה! חחח! אפילו שלא נירשמתי! אני הכרזתי שאני באלרגה! אז אני באלרגה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2017, 18:55 PM
|
||||
היי מאיה גרין, מה שלומך? תגובה זאת הינה תגובה ספאם. אם את רוצה להירשם, את מוזמנת לשלוח לנו הודעה פרטית (ינשוף), ונראה אם תוכלי להיכנס לאלרג"ה אם את רוצה בכך. אנה אל תחזרי על כך ![]() -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 00:24 AM
|
||
![]() מוגל |
לא רוצה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 08:12 AM
|
||||
היי מאיה גרין, זו הודעת ספאם שנייה שלך כאן. אל תחזרי על זה, או שנפנה להנהלה. ![]() -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 19:49 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
השם שלי:שני הכינוי הנוכחי שלי:לונילאבגוד האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה:כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים:כן שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2017, 07:52 AM
|
||||
הסיסמא תישלח אלייך בקרוב ![]() -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 19 2017, 01:22 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
השם שלי: תכלת
הכינוי הנוכחי שלי: after all this time? always האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: ברור שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: דובי הוא גמדון חופשי -------------------- After all this time? always
![]() !Dobby Is A Free Elf ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2017, 07:13 AM
|
||
בקרוב תישלח אליך הסיסמא
![]() -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |