![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2017, 23:44 PM
|
||
![]() מוגל |
נעמה
תותיו לי אין מאה הודעות למען דובי!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2017, 00:07 AM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תותיו, לצערי אין לך את מספר ההודעות הנדרש ולכן לא תוכלי להצטרף בקבוצה. תוכלי לבקש מחדש לאחר שתעמדי בתנאים.
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2017, 12:28 PM
|
||
![]() נ נח נחמ נחמן מאומן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי:אריאל
הכינוי הנוכחי שלי: טרוור המלך האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה:כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים:יאפ! שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: הלוווואאייייי!! -------------------- אריאל ~20 ~שמח~מבקר מדי פעם בעיקר בשביל דיונים '13+ '~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2017, 19:15 PM
|
||||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשום! ברוך הבא, אני שולחת לך את הסיסמה ![]() -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 12 2017, 01:21 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
COLOR=Gold]השם שלי:[/COLOR]עפרה עמית
הכינוי הנוכחי שלי:סלמנדרה הסבא האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה:ברורר האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים:ברורר שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2017, 16:44 PM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: אמה לאבגוד
הכינוי הנוכחי שלי: צ'וצ'אנג- i love הרמיוני האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה:כן- אבל זאת ההודעה ה-100 שלי, זה עדיין בסדר? האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: ברוררר! שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: אני אציל אותכם גמדוני בית יקרים שלי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2017, 18:15 PM
|
||
שתיכן רשומות, הסיסמא תישלח אליכן בקרוב!
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2017, 21:36 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: ליה
הכינוי הנוכחי שלי: Lili potar 5 האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כן. האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: ברור! שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2017, 13:49 PM
|
||||
רשומה! הסיסמא תשלח אלייך בקרוב ![]() ההודעה הראשית של אשכול זה אינה מתפקדת, ישנם עוד 4 מקומות בקבוצה! מוזמנית להרשם אם אתם עומדים בתנאים, ואם לו שלחו אלינו ה״פ! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2017, 17:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: שיר
הכינוי הנוכחי שלי: Solangelo האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: יאפ האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: כן ברור שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2017, 18:36 PM
|
||
![]() מוגל |
השם שלי: שירה
הכינוי הנוכחי שלי: חולה על הארי פוטר!!! האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: קיבלתי אישור מתום האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: יאפ שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: ברור! תצילו את גמדוני הבית! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2017, 16:21 PM
|
||
שתיכן התקבלתן, ויישלח אליכן בה״פ הסיסמה, שירה - אלייך אני אוסיף בה״פ גם תאריך שבו ייקבע אם את רשומה רשמית או שאת לא יכולה, סביר להניח שתוכלי אם תהיי פעילה הרבה
![]() יש עוד 2 מקומות, מקווה לראות עוד נרשמים, אני שמחה שבזמן האחרון יש הרבה! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2017, 19:01 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי:נעמה
הכינוי הנוכחי שלי:waves האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה:כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים:ברור! שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2017, 20:23 PM
|
||
רשומה! הסיסמא נשלחת אלייך בקרוב!
יש עוד מקום 1 חברים! אחד! קדימה! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2017, 15:35 PM
|
||||
![]() לילי אוונס אהבת חיי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: ליבי
האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בתנאים: יאפ האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: ברור!!! שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: --------------------
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |