![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 7 2017, 16:02 PM
|
||||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחת לך מיד את הסיסמא ואת הפרטים על תקופת הניסיון שלך (: מוזמנים להמשיך ולהרשם! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 8 2017, 18:47 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: אתן יודעות
הכינוי הנוכחי שלי: למה אני צריכה? האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: תחשבו... האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: אני חייבת? שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2017, 15:15 PM
|
||||
כמובן שרשומה בשנית (: -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 9 2017, 19:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: טליה
הכינוי הנוכחי שלי: Emma Bloom האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: כן! שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: אמ.. לא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2017, 13:34 PM
|
||||
ברוכה הבאה! אני שולחת לך את הסיסמא ברגע זה (: מוזמנים להמשיך ולהרשם! יש עוד מקום למשהו כמו 6,5,4 חברים! אני לא בטוחה (: אבל יש מקום, בואו לעזור לגמדונים! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 13 2017, 21:16 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: אביגיל
הכינוי הנוכחי שלי: בצד האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כבר הייתי בה אז ברור :) האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: ברור!! שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: כבר הייתי בקבוצה -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2017, 06:36 AM
|
||||
שולחת! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 16 2017, 15:31 PM
|
||
![]() מוגל |
אפשר להצטרף?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 15:59 PM
|
||||
קרא/י אנה את ההודעה הראשונה באשכול זה, הודעה זו היא ספאם ואנה אל תחזור/י על כך בשנית. בהודעה הראשונה כתוב שאם אינך עומד/ת בתנאי הקבוצה, תצטרכי לשלוח לי - תום סיוון, Phoebe - ה״פ, ינשוף, ושם נגיע להחלטה. המשך גלישה נעימה! ![]() -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 5 2017, 15:10 PM
|
||
![]() קונדסאית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: שחר
הכינוי הנוכחי שלי: ש.א.ב האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: כן שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: לא -------------------- שחר ![]() יש יומרו שאני כזו רגועה ושקטה אך שבפנים ישנו אריה המחכה לפרוץ החוצה לרוב הוא אינו מצליח אך לפעמים... אין לי שליטה עליו והוא יוצא מפחיד וזועם הייהיי לחתימה של שחר! מי שלא יודע מי אני סיוון והחלטתי לפרוץ לשחר! אז שחר היא ילדה מקסימה שהכרתי בחה"נ! שחר ילדה מאוד מקורית! אני רואה את זה בפעילות שהיא משתתפת ופותחת אין לי יותר דבר להגיד שהיא קסומהמה! ורק גיפ קטן ואת קאט ביי לחתימה! שמחתי להתארח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2017, 15:15 PM
|
||||
היי שחר! אני כל כך שמחה שאת.ה רוצה להרשם לאלרג״ה! רק דבר אחד עומד ביניך לבין אלרג״ה: אתה לא עומד בכללים. אשמח להבא אם לא תשקר ותכתוב שאתה עומד בהם למרות שאתה לא, הייתי רוצה לסמוך עלייך אבל אתה מראה לי שאני לא יכולה. בכל אופן, אם אתה עדיין רוצה להצטרף - כמו שכתוב בהודעה הראשית - אם אינך עומד בכללים ורוצה להצטרף, אנא שלך לי הודעה פרטית ובה תמלא את הטופס מחדש, ובאמינות, ואראה אם אתן לך שבועיים ניסיון כמו בדרך כלל. -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2017, 22:19 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: אליאנה
הכינוי הנוכחי שלי: Eliana Malfoy האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה:yep האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: ברור שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: אני מכינה הרבה גרביים -------------------- 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓𝖆 𝕸𝖆𝖑𝖋𝖔𝖞 ![]() [ 𝕄ℂℝ * 𝔽𝕆𝔹 * ℙ!𝔸𝕋𝔻 * 𝕋Øℙ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2017, 15:34 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: אביגיל
הכינוי הנוכחי שלי: בצד האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כמובן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: נראה לי... שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: מיאו -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2017, 15:09 PM
|
||
שתיכן רשומות! הסיסמא תישלח אליכן בקרוב (:
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2017, 15:35 PM
|
||
![]() מוגל |
השם שלי: טיאן
הכינוי הנוכחי שלי:קרושנקס האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: אין לי 100 הודעות ואני לא שבועיים בפורטל ![]() האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: באש ובמים ולנצח שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: אני לא מכבסת גרביים יותר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |