![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2017, 16:49 PM
|
||||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי טיאן! אנחנו כל כך שמחות שאת רוצה להצטרף, אבל כמו ששמת לב (וגם כתבת, אנחנו מודות לך על הכנות! זה לא מובן מאילו), אינך עומדת בתנאים. אם את רוצה להצטרף ואינך עומדת בתנאים, כמו שכתוב למעלה בהודעה הראשית, את צריכה פשוט לשלוח לנו ה״פ (תוםסיוון, Phoebe, ה״פ פירושו - הודעה פרטית, ינשוף) ובו למלא את הטופס הזה, ושם אנחנו כבר נאשר לך להצטרף לשבועיים ניסיון (: מחכות לה״פ! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2017, 02:00 AM
|
||
![]() קונדסאית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: שחר
הכינוי הנוכחי שלי:ש.א.ב123 האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: כן שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: אין -------------------- שחר ![]() יש יומרו שאני כזו רגועה ושקטה אך שבפנים ישנו אריה המחכה לפרוץ החוצה לרוב הוא אינו מצליח אך לפעמים... אין לי שליטה עליו והוא יוצא מפחיד וזועם הייהיי לחתימה של שחר! מי שלא יודע מי אני סיוון והחלטתי לפרוץ לשחר! אז שחר היא ילדה מקסימה שהכרתי בחה"נ! שחר ילדה מאוד מקורית! אני רואה את זה בפעילות שהיא משתתפת ופותחת אין לי יותר דבר להגיד שהיא קסומהמה! ורק גיפ קטן ואת קאט ביי לחתימה! שמחתי להתארח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2017, 08:58 AM
|
||||
שלום שחר! מה שלומך? אנחנו כל כך שמחות שהצטרפת, כלומר כתבת כאן, אבל אין באפשרותך לעשות זאת מפני שאינך עומדת בכל תנאי הקבוצה... אם תרצי בכל זאת להיכנס לקבוצה, תשלחי לנו (תוםסיוון, Phoebe) ה״פ (הודעה פרטית, ינשוף), ונראה אם נאשר לך לזמן מסוים של ניסיון! תוםסיוון. -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2017, 21:34 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: ראיין או ניל מה שבא לך הכינוי הנוכחי שלי: באגס באני החתיךך האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: אהא האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: אם זה כולל להרביץ למתעללנים אני בפנים שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: אני גיבור על שעף בחלל בלי קסדה! -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2017, 08:32 AM
|
||
רשוםםםםם יאי^^
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2017, 16:32 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מהטלפון
שירה המלכה השווה פליז תחזירי אותי! -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2017, 08:57 AM
|
||
המלכה השווה הוא לא הכינוי, אבל מילא, שולחות לך בה״פ
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2017, 17:49 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: נעמה
הכינוי הנוכחי שלי: Water Girl האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: יאפ האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: לא! ![]() שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: תחזירו אותי המ --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 22 2017, 17:50 PM
|
||
הסיסמא נשלחת כבר
|
|
פורסם ב: Jul 23 2017, 10:55 AM
|
||
![]() מוגל |
השם שלי: זהר
הכינוי הנוכחי שלי: Zozy האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: אין לי מאה הודעות אבל באשר כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: כן שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: אין -------------------- רך כף (סיריוס בלק ) הוא חיי וקרניים וירחוני הם חבריי
"האדון ירחוני מברך לשלום את הפרופסור סנייפ ומבקש ממנו להוציא מעסקיהם של אחרים את אפו הגדול שלא כדרך הטבע האדון קרניים מבקש להסכים עם האדון ירחוני ורוצה להוסיף שהפרופסור סנייפ הוא חתיכת מכוער האדון רך כף מבקש להביע את תדהמתו מכך שאידיוט שכזה הגיע למעמד של פרופסור האדון זנב תולע מברך את הפרופסור סנייפ ביום נעים וממליץ לו לחפוף את שערו השמנוני והמגעיל" (הספר השלישי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2017, 10:57 AM
|
||||
היי זוהר, מה שלומך? אנחנו תוםסיוון מנהלות אלרג״ה, ואנחנו שמות לב שאתה בהחלט לא עומד בכל החוקים לצירוף הקבוצה. נשמח אם להבא לא תשקר, זה די מבלבל ![]() בכל אופן, אתה בכל זאת יכול להצטרף - אבל רק לכמה זמן ניסיון, על ידי שליחת הטופס (והפעם עם הפרטים האמיתיים) אלינו לה״פ (הודעה פרטית / ינשוף). שם כבר נדבר ונראה אם ניתן לך תקופת ניסיון באלרג״ה (: תוםסיוון. אגב, יש מקום אחד בלבד באלרג״ה! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 23 2017, 13:52 PM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: אורי
הכינוי הנוכחי שלי: הקוסם משנה הצורה האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: ממש! שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: מגיע לגמדוני בית קרנות פנסיה -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2017, 10:45 AM
|
||||
רשום! בקרוב תישלח הסיסמא -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 31 2017, 11:58 AM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: מאיה
הכינוי הנוכחי שלי: בון אפטיט האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: נראה לי שכן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: בערך שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2017, 15:23 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם שלי: שי
הכינוי הנוכחי שלי: דוקטור סוס האם אני בטוח.ה שאני עומד.ת בכל תנאי הקבוצה: כן האם אני נחוש.ה בדעתי להיות פעיל.ה הרבה וגם לעזור להמון גמדוני בית מסכנים: כן שאלות/בעיות/הצעות/הערות/גמדוני בית! אני בא.ה להציל אתכם! ימי החופש שלכם מגיעים: -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |