האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

בקשת ניהול || פורום טלוויזיה וקולנוע
פורסם ב: Nov 6 2016, 21:12 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 133690
מגדר:female
משתמש מספר: 38229
חפצי המשתמש: צפה

* אני רוצה להגיד המון המון תודה לתהילה שהנחתה אותי, נתנה לי תגובות בונות והדריכה אותי, ורק בזכותה אני פותחת את הבקשה הזו. *

בקשת ניהול || פורום טלוויזיה וקולנוע

שלום, שמי הדס ואני בת 16 וחצי מצפון הארץ. יש לי רשימה ענקית של סדרות וסרטים שאני מתכננת לצפות בהם ובמקביל יש לי רשימה של כל הסדרות שעוד לא סיימתי לראות. רק לפני כמה דקות, לפני שהתחלתי לכתוב את הבקשה, סיימתי לראות פרק אחד. אני זוכרת את עצמי כילדה קטנה מחכה להגיע לסבתא אחרי הלימודים כדי לפתוח את הטלוויזיה ולצפות בכל התכניות האהובות עליי. כשהייתי בת 11, קנו לי את המחשב הנייד הראשון שלי ונחשפתי לעולם נרחב וגדול יותר של סרטים וסדרות. סרט טוב או סדרה טובה תמיד מעודד אותי וגורם לי להרגיש נפלא, ממש כמו לשמוע שיר טוב או לקרוא ספר טוב. הסרטים והסדרות מכניסים אותי כל אחד לעולם שונה עם סיפורים ודמויות מרתקים. אין לי ספק שבעתיד אעסוק בתחום הזה בתור מקצוע. מלבד אהבתי הרבה לצפייה בסרטים וסדרות, אני מאד מתחברת לכל מה שנלווה אליהם: משחק, צילום ועריכת וידאו. יש לי המון תיקיות במחשב עם חומר שצילמתי מאז שאני קטנה, ובמשך כשנתיים הייתי בצוות "הקולנוע" של העיר שלי בתור שחקנית, צלמת סטילס ובעיקר עורכת וידאו. יש לי בבית ציוד צילום יקר כמו המחשב שלי, אדובי פרמייר פרו היא אהבת חיי, ואני מקווה שיום אחד יהיה לי אומץ לפתוח ערוץ יוטיוב.

את דרכי בפורטל התחלתי בפברואר 2012 כשהייתי בת 11. במשך כשנתיים הייתי פעילה עד שפרשתי, אך חזרתי לפני כחצי שנה אל הפורום הזה. גיליתי בו, ואני עדיין מגלה, המון דברים והמון עניין. בחיים לא נהניתי ככה מפורום, בחיים לא התעמקתי והתעסקתי כל כך בפורום. אני חושבת שמה שמייחד את הפורום הוא הפעילויות המגוונות המתקיימות בו עם השגת נקודות הבית והחרמשים. התחלתי להיפתח אל יותר פורומים, להגיב ביותר פעילויות, לעזור לבית שלי להשיג נקודות בית ולהכיר הרבה יותר אנשים. הפורטל נהיה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי והוא הדבר העיקרי בו אני עוסקת. המחשבה לנהל את אחד הפורומים צצה לא פעם אחת במוחי, אך רק כשתהילה פנתה אליי והציעה לי את הרעיון, החלטתי ליישם אותו. התחלתי לפתוח פעילויות וללמוד המון אודות פתיחת פעילויות וחשיבה מחוץ לקופסה במשך החודש וחצי האחרונים. ככל ששהיתי יותר בפורום כך התאהבתי בו יותר, וכל יום שעובר הבנתי יותר כמה הוא חושב לי ואני רוצה לנהל. הרבה פעמים ביום אני נכנסת לפורום ומרעננת כל כמה זמן כדי לראות אם מישהו הגיב בפעילות שלי, ואם אני רואה תגובה חדשה אני מתרגשת עד השמיים.

אז למה מגיע לי לנהל? אני חושבת שמגיע לי, אך אתם אלו שתקבעו. פורום טו"ק, כפי שכתבתי, מאד חשוב לי והוא הפורום האהוב עליי באתר. אני רואה בו פוטנציאל אדיר להמון פעילויות ודברים שאפשר להכניס אליו ולהפריח אותו עוד. אני תמיד נכנסת לפורום בשמחה ובחיוך, ואני מאד אוהבת לשהות בו ולשקוע בעולם הקסום של סרטים וסדרות. אני משקיעה המון מעצמי לפורום הזה ונהנית מכל רגע. אני חושבת שיש לי את הכלים להיות מנהלת טובה, מכיוון שאני אחראית, פעילה מאד בפורום, אם זה בסיקורים ואם זה במגוון הפעילויות שאני פותחת: פעילויות רגילות, פעילויות רב שלבית והספיישל שלי. אני בטוחה שיש לי הרבה מה לתרום לפורום הזה, ולהיות מנהלת ייתן לי יותר גישה וחופש לכך.

אשכולות שפתחתי

הרעיונות שלי

קולנוע בהזמנה אישית || פעילות דו שלבית
כל משתמש יבחר קונספט שהוא אוהב ומתחבר אליו והיה רוצה שיהיה קולנוע בסגנונו. זה יכול להיות סרט או סדרה, צבע מסוים, תחביב מסוים או קונספט כלשהו, כמו שנות התשעים, בית ספר, או בית מלוכה.
שלב ראשון- בשלב זה יצטרכו המשתמשים לתאר מראה בית הקולנוע שלהם בהתאם למה שבחרו" אולמות הקולנוע, המזנון, המראה החיצוני. אקח את הקונספט המלכותי, למשל: מבחוץ נראה כמו ארמון אמתי ובפנים כל הרצפה היא שטיח אדום ענקי וכל רהיט הוא היקר ביותר בשוק.
שלב שני- בשלב זה יצטרכו לכתוב מה מיוחד בקולנוע שלהם חוץ מהמראה שלו- מה השירותים המיוחדים שמציע הקולנוע. בקולנוע המלכותי שלי, לדוגמה, לכל צופה יש משרת צמוד שמביא לו כל דבר שיצטרך בזמן הסרט.

ההמשך שלי || פעילות
מכירים את זה שנגמרות כל העונות של סדרה? או שסרט נגמר ולא ייצא לו סרט המשך? אבל אתם רוצים המשך, למרות שלא יהיה, כי אתם במתח מטורף ולא מפסיקים לחשוב על הסדרה! אם עניתם בחיוב – אז אתם לא בכיוון הנכון. בפעילות זו המשתמשים יצטרכו לחשוב הפוך- במקום סדרת או סרט המשך, הם יצטרכו להמציא סדרה או סרט שקדמו לדבר הנוכחי.

ספיישל או מיני ספיישל רשתות חברתיות
בספיישל זה המשתמשים יצטרכו לבצע משימות שקשורות לסרטים וסדרות ברשתות חברתיות שונות. לעתים המשימות יהיו קשורות רק לסגנון הרשת החברתית ולעתים יכללו גם את הרשת החברתית במשימה. כמובן שאם למישהו אין את אותה רשת חברתית ו\או אינו מעוניין לעשות בה את הפעילות- הוא יוכל לעשות אותה באופן רגיל של כתיבת טופס פעילות. מספר פעילות שחשבתי עליהן:
1. וואטסאפ- כמעט לכולם יש את האפליקציה הזו, אז למה שלא נשתמש בה למשחק תפקידים קטן וחביב של סדרות וסרטים? המשתמשים יתחלקו לזוגות וכל אחד מבני הזוג יהיה דמות מסרט או סדרה ויחד המשתתפים ינהלו שיחה בוואטסאפ כשהם משחקים את הדמויות שלהם (כולל שינוי התמונה ושם לפי הדמות). כמובן שתהיה חלופה לאלו שלא רוצים- לנהל את השיחה בהודעות טקסט רגילות או בינשופים.
2. מיוזיקלי- זו אפליקציה שבה המשתמשים עושים ליפסינג או ריקוד למגוון של שירים ואף קטעי דיבור. בפעילות זו המשתמשים יצטרכו לבחור ציטוט קצר או שיר מתוך סדרה או סרט שהם היו רוצים לעשות לו ליפסינג או ריקוד למיוזיקלי ולהסביר מדוע.
3. אינסטגרם- הבית החלומי- על המשתמשים לבחור את הבית החלומי או הסביבה שבה הם היו הכי רוצים לגור מתוך עולם הסרטים והסדרות. לאחר מכן עליהם למצוא תמונה, להוסיף לה ולהעלות אותה לאינסטגרם (או לעשות את המשימה בטופס הפעילות) ולהסביר מדוע.
4. סנאפצ'ט- המשתמשים באפליקציה יכולים לשלוח תמונות, להקליט קטעי וידאו ולהוסיף להם עוד כמה דברים. לבסוף הם יכולים לשלוח אותם לרשימה של אנשי קשר ולקבוע לכמה זמן יוכל מקבל ההודעה לראות את התמונה לפני שהיא תיעלם ממכשיר מקבל ההודעה. בפעילות זו נחשוב על מה היינו רוצים להעלים מסדרה או סרט- פדיחה שקרתה לדמות, קטע ממש מביך, חלק שאנחנו לא אוהבים, או אפילו דמות. המשתמשים יבחרו ויכתוב או יקשרו תמונה, יכתבו לכמה זמן היו רוצים לראות את החלק מהסדרה או הסרט לפני שיושמד מהעולם ומדוע כמובן בחרו בו.
5. רשתות חבריות שעוד לא מצאתי להן פעילות: פייסבוק, טמבלר, ווין ויהיו עוד בהמשך.

האוסקר של טו"ק || פעילות ענקית
בחירת הסרט הטוב ביותר, השחקן הטוב ביותר וכדומה, לפי הקטגוריות של האוסקר האמתי. יפתח אשכול בו המשתמשים יציעו את המועמדים שלהם. לאחר מכן תתקיים הצבעה שבה כל משתמש ישלח אליי את הזוכים שלו בהודעה פרטית. כשתסתיים ההצבעה יתפרסמו התוצאות. בהמשך השנה יהיו כל מיני פעילויות מיוחדות בהפתעה עם תגמולים שווים במיוחד בנושא של זוכי האוסקר של טו"ק.

חדשות הפורום
משהו שלדעתי חייב שיהיה בפורום. אני רואה שדבר כזה דומה היה קיים, ואני רואה את הצורך להמשיך אותו. זה אשכול שמתחדש כל שבוע בו החדשות של הפורום: הפעילויות הקיימות, הסיקורים, הביקורות וההמלצות האחרונים שנכתבו וכדומה. הוא חשוב כדי לעדכן את המשתמשים על המתרחש בפורום, שלא יחמיצו אף פעילות או אשכול אחר שנפתחים בפורום.

עדכוני סרטים
אשכול שיעלה בתחילת או בסוף שבוע עם הסרטים הכי חדשים שיצאו בשבוע האחרון ומידע קצר עליהם: הטריילר, תקציר, שחקנים, היכן ניתן לראות אותם ועוד.

ספיישל קומדיה
מספר דוגמאות שחשבתי עליהן לספיישל:
1. סיקורים, ביקורות, המלצות על סרטים וסדרות קומדיה- יקבלו תגמול נוסף בנוסף לתגמולים הקיימים.
2. כבר לא קומדיה- פעילות: לקחת סרט קומי או סדרה קומי ולשנות את הז'אנר שלהם מקומדיה לאקשן, טרגדיה, או כל ז'אנר אחר. לדוגמא, הסדרה בוב ספוג היא סדרת ילדים קומית. עכשיו נהפוך את הז'אנר שלה- בוב ספוג היא סדרה למבוגרים בלבד, ממש טרגית, המספרת את סיפורו של ספוג קטן המנסה להשתלב בעולם הגדול ונכשל שוב ושוב, כי אינו מצליח להבין טוב את סובביו.
3. הקומדיה המושלמת- דיון: איך קומדיה היא מושלמת בשבילכם? האם יש בדיחות שהן נדושות מדי? מה אתם חושבים שסרט קומי או סדרה קומית צריכים כדי להיות מצחיקים?
4. קומדיית המצבים של טו"ק – משחק פורום: אני נותנת שמות של דמויות ומקום, וכל אחד כותב פרק קצר בקומדיית המצבים. מה שנוח במשחק הזה הוא שלא צריך לקרוא את הפרקים שלפנייך אם אין לך זמן, כי כל פרק הוא משהו אחר. לאחר מספר פרקים שהמשתמשים כותבים, אני מחליפה דמויות ומקום ומתחילים קומדיה חדשה.
5. עכשיו מתחילים לצחוק - פעילות: כל משתמש מתאר סצנה מצחיקה שהוא ראה בסרט או בסדרת קומדיה. בשלב השני תוגרל סצנה לכל משתמש הוא יצטרך לכתוב סדרה או סרט חדשים על בסיס הסצנה בלבד כשהז'אנר לסדרה או סרט גם יהיה מוגרל.
7. אתגר הסטנדאפ- המשתמשים ינסו להכין סטנדאפ שמורכב ברובו מבדיחות שראו בסרטים או בסדרות.

מחפשים בנרות || תחרות
תחרות מטורפת לחנוכה, ששלביה יתקיימו כל כמה ימים. בכל שלב יצטרכו המשתמשים לחפש נרות (רמזים) בפורום, שיובילו אותם במשימה עד סופה. בהתחלה הם יתחילו עם חיפוש של נר ברחבי הפורום שייתן להם רמז למקום הימצאותה של המשימה הבאה. דוגמאות למשימות: למצוא מספר סרטים עם קריטריון מסוים, לענות על חידות, להשתתף בפעילות בפורום, לסקר דברים ועוד.

עדכון הלינקייה
חשבתי להוסיף כמה דברים חדשים ללינקייה, בכדי לרענן אותה ולאפשר סיקורים רחבים יותר.
1. מדריך לביקורת- אני רואה שלא קיים מדריך ולדעתי יש צורך להגדיר כמה דברים שחובה שיכתבו בביקורת, כמו שם הסרט, קצת שחקנים, ז'אנר, במאי, שנת יציאה, ארץ וכדומה. גם כמה דגשים שאני חושבת שצריך שיהיה בביקורת: התייחסות לאפקטים (אם יש), למשחק של השחקנים, לעלילה, לתפאורה, לתלבושות וכן הלאה.
2. לינקיית סיקורי דמות + מדריך- אני רואה שסיקורי דמויות כבר נעשו בפורום, אך ללא לינקיה- מה שאומר שהסיקור האלו פשוט יורדים עם העמודים בלי קישור אליהם. ואם כבר לינקייה אני רוצה לכתוב מדריך שיעזור לאחרים וידגיש את מה שלדעתי הסיקור צריך לכלול: שם הדמות, שם הסרט\הסדרה ממהם לקוחה, מידע עליה (משפחה, עיסוק, עבר וכדומה), תמונות וחוות דעת.
3. סיקור ערוץ + מדריך- נראה לי כמו משהו מעניין להוסיף ללינקייה- אם משתמש יתלבט אם להזמין או לצפות בערוץ, או יחפש להיפתח לערוצים חדשים; אז הוא יוכל לקרוא על הערוץ ולראות מה הסגנון שלו ואיזה סדרות משודרות שם.

בית הספר של טו"ק
אנחנו רואים המון סרטים וסדרות, אבל לא כולנו יודעים איך יוצרים אותם ובאמת את כל התאוריה ומה שעומד מאחור. אני מציעה לפתוח את בית הספר של טו"ק, שבו ילמדו מושגים שהם מעבר למה שרואים בטלוויזיה או בקולנוע: יסודות צילום, יסודות משחק, איך להסתכל על סרטים מנקודות מבט מקצועית וכדומה. משתמשים בעלי ידע או כאלו שחקרו ולמדו את הנושא יכתבו שיעורים קצרים ונעימים שכל אחד יוכל ללמוד מהם.

ספיישל חוזרים אל הילדות
דוגמאות לאשכולות שחשבתי עליהם:
1. סיקורים, ביקורות, המלצות על סרטים וסדרות שראיתם בילדות- יקבלו תגמול נוסף בנוסף לתגמולים הקיימים.
2. סדרה מהעבר להווה- פעילות: לקחת סדרה או סרט שצולמו מזמן, בילדותכם או לפני, ולכתוב מה היה קורה אם היו מצלמים אותה בימים אלו. למשל, מה היה קורה אם לכל הדמויות היה טלפון חכם, או שהייתה לדמויות גישה רחבה יותר לתחבורה ציבורית, או שפתאום היה להן קניונים.
3. תחזירו אות/ה! – פעילות: שחקן, מדבב, במאי וכדומה, שנעלם אחרי או כמה זמן אחרי סרט או סדרה שצילם בעבר, ועכשיו אף אחד לא יודע מה אתו. כזה שאתם חושבים שצריך להחזיר למסכים, כי הוא היה טוב, או הרשים אתכם.
4. טיסה לעבר – פעילות: קיבלתם כרטיס טיסה לעבר שמטיס אתכם לסדרה או סרט שפעם ראיתם. אתם מגיעים והבמאי נותן לכם להיפגש עם שחקו או דמות. המשתמשים יצטרכו לכתוב את השיחה שלהם בצורת תסריט ולכתוב היכן היא מתרחשת.
5. פאנגירל\בוי צעיר\ה- פעילות: המשתמשים יחזרו לעבר ויחשבו אילו סדרות וסרטים הם אהבו אז, כמה שיותר רחוק בגיל שהם זוכרים. לאחר מכן יצטרכו לכתוב מה היו עושים אם היו יודעים אודות הפאנגירל\בוי כשהיו קטנים, על דברים שהם לא יכלו לעשות כשהיו קטנים (כי לקנות סוכריה של דורה כל אחד יכול בכל גיל). לדוגמה, אם אני בת השש הייתי יודעת איך לנהוג כמו פאנגירל הייתי תולה מדף על הקיר עם המוני בובות של טווטי, עושה תספורת כמו של דורה וממלאת את כל הקיר בפוסטרים של הטלטאביז.
6. סדרות מלמדות - פעילות: בסדרות ילדים מנסים ללמוד את הילדים דברים חדשים, או דברים לחיים. בסדרה המפורסמת, "דורה", הילדים לומדים את השפה האנגלית (ובמדינות אחרות ספרדית). כל משתמש יחזור לעבר ויחשוב אילו סדרות למדו אותו מה: סדרה שלימדה מילים חדשות, סדרה שלימדה להתחשב בחברים וכדומה.

מרחשוון
חודש חשוון קיבל את הכינוי "מרחשוון", מכיוון שאין בו חגים ומועדים. אבל המשתמשים כאן כדי לטפל בזה ולהחיות את החודש. בפעילות הם יצטרכו להמציא יום סגידה שאותו יחגגו בחודש חשוון על סרט, או סדרה. ליום זה יצטרכו לתת שם, להסביר מה חוגגים בו, איך חוגגים ומדוע חוגגים.

הבמאי המטורף – תחרות
הבמאי המטורף מפורסם מאד בגלקסיה ממנה הגיע. הוא בעל כוחות קסם נדירים המאפשרים לו לעבור לכל תקופת זמן על כל כוכב או כוכב לכת שירצה. כך הוא הגיע לכדור הארץ שלנו, והתרשם ממנו כל כך שהוא החליט להישאר כאן. הכל קרה לפני כמה שנים, וכפי שהבנתם הוא עדיין תושב בכדור הארץ. בתחילת הקריירה שלו הוא ביים כל מיני סדרות קטנות, עד שקיבל את התפקיד הנחשק של במאי בהוליווד. מאז הוא מביים סרטים וסדרות גדולים, אבל כבר נמאס לו. הבמאי שלנו כל הפקה חדשה עבר ים של השפלות מהצוות שלו, מפני שהוא משונה. בעבר החליט להתעלם, אבל כבר נשבר לו, הוא החליט לנקום בכולם בעזרת דרך יצירתית למדי- הוא הולך לחזור לעבר ולחבל בסדרות וסרטים. לשם כך הוא צריך את כוחות הקסם שלו וכמה עוזרים נאמנים- המשתמשים.
המשתמשים יעברו מספר שלבים, כשכל שלב יתמעט מספר המשתתפים. המנצח יזכה בתואר הבמאי המטורף.
לדוגמה: על המשתמשים לחזור לסדרה או סרט בעבר ולהחליף את כל השחקנים בחיות. ולכתוב, כמובן, איך הסדרה הייתה מתקלקלת.

תפאורה דלילה
למשתמשים יוצגו מספר חפצים או חומרי גלם בודדים ועליהם לבנות מהם תפאורה בשביל הסיטואציה המתוארת. לדוגמה: הסיטואציה היא פגישה רומנטית במסעדה בשעת ערב, והחפצים העומדים לרשות המשתמשים כדי לעצב את המסעדה הם: ברוקולי, חוטי צמר, מיטת קומותיים, קלמר ועפרונות.

תסריט קשוח || פעילות
פעילות רב שלבית בו המשתמשים יצטרכו לכתוב תסריטים ע"פ קריטריונים קבועים: מקום, זמן, נושא השיחה, דמויות בשיחה והשיחה. לדוגמה: מקום- בית קפה של מפלצות, זמן-שעת ערב, נושא שיחה- הקניון החדש בשכונה, דמויות- שני זכרים, השיחה- כל זוג משפטים צריך להתחרז.

במאי החודש
בדומה במה שיש בפורומים אחרים- ציון המשתמש הכי פעיל ומשקיע בפורום אחת לחודש ולתגמל אותו על כך. במאי החודש החודש יהיה המשתמש שהשתתף בהכי פעילויות, פתח פעילויות בעצמו ועשה כמה שיותר סיקורים איכותיים. משתמש שבאמת השקיע ונתן מעצמו לפורום ותרומתו בולטת.

בית ספר מהסרטים - ספיישל או מיני ספיישל
החלפת בית הספר הרגיל והמשעמם של המשתמשים בבית ספר מהסרטים. מספר פעילויות לדוגמה:
1. מורה מחליפה - פעילות: החלפת המורים שלהם במורים טובים יותר מסדרות או מסרטים, שיצליחו להעביר את חומר בצורה יותר מעניינת ולגרום להם להתפאנגירל\בוי.
2. חדר כיתה חדש- פעילות: העברה של חדר הכיתה מחדר משעמם למקום אחר ומעניין פי אלף- מקום שמופיע בסרט או בסדרה.
3. שיעורים מהסרטים - פעילות דו שלבית: בפעילות זו יצטרכו המשתמשים להכין את המקצועות לבית הספר מהסרטים שלהם. בשלב הראשון יצטרכו שלנות כל השיעורים הרגילים והמשעממים (מתמטיקה, לשון, ספרות ועוד) לשיעורים מעניינים הקשורים בעולם הקולנוע והטלוויזיה, כמו שיעור באנטומיה של גריי, שיעור ריגול בסגנון קינגסמן, שיעור אנגלית בשיטת דורה החוקרת. בשלב השני יבחרו את אחד מהמקצועות ויכתבו את תכנית הלימודים שלו, כלומר מה ילמד בכל שיעור.

סדרת \ סרט החודש
סדרה או סרט שת\יבחר כל חודש ע"י המשתמשים, ובמשך כל הסרט יהיו דברים מיוחדים בנושאים שלה: פעילויות ותגמולים נוספים למי שיכין סיקור\ביקורת\המלצה בנושא הסדרה או הסרט.

האודישן || פעילות דו שלבית
כמה פעמים אתם רואים סרט או סדרה ומתים לשחק שם? כמה פעמים רציתם להיות אחת הדמויות? אם תשובתכם חיובית- זו הפעילות בשבילכם.
בפעילות דו שלבית זו המשתמשים נרשמו לסוכנות החשקנים שלי, והם ילכו (בעולם הדימיון) לאודישן לסדרה או לסרט שיבחרו, אפילו שהם כבר צולמו וקרו, כדי להיבחן לאחד התפקידים. בשלב הראשון יבחרו את הסרט או הסדרה, את התפקיד אליו יבחנו ולהסביר מדוע. בשלב השני הם יצטרכו לבחור לעצמם מונולוג מסרט או סדרה אותו יבצעו באודישן ולכתוב מדוע בחרו בו. כל מי שיבצע את שני השלבים יטוס לצילומים.

מיני ספיישל – השמדת עולם הטלוויזיה והקולנוע
אני נבלית משוגעת והמטרה שלי היא להשמיד את כל העולם של הטלוויזיה והקולנוע. אני פשוט לא יכולה לסבול את כל הסרטים והסדרות האלו. רק אם המשתמשים יתגייסו יחד הם יוכלו לעצור לי.
1. באתי לשבור לכם את הטלויזיה- אני, בעלת הכוחות העל אנושיים, מצליחה לפרוץ אל כל משתמש הביתה באמצע הלילה עם פטיש. אני באה לשבור את הטלוויזיה בבית, אבל המשתמשים מספיק עירניים כדי לקום אליי רגע לנפי שהוא עושה זאת. כעת יש להם דקה לשכנע אותי מדוע לחוס דווקא על הטלוויזיה שלהם.
2. מ"פ- מה הייתי עושה בלי טלוויזיה- אמנם נכשלתי בשבירת טלוויזיות, אך מצאתי דרך טובה יותר- החלטתי ללכת להשמיד את האנטנות הגדולות של יס והוט. עכשיו לאף אחד אין טלוויזיה. במשחק הפורום המשתמשים יצטרכו לכתוב מה היו עושים במקום לצפות בטלוויזיה.
3. פעילות- הרס בקולנוע- כחלק מההרס שאני מעוללת החלטתי להשמיד כל בית קולנוע קיים. ראש העיר בכל עיר שכר את המשתמשים בכדי לבנות בית קולנוע חדש ושונה לגמרי- כזה שבכלל לא דומה לבתי קולנוע רגילים. וזה כדי שאני לא אמצא את בית הקולנוע ואשמיד אותו שוב.

דמות ממקום אחר || פעילות
המשתמשים לוקחים דמות מסדרה או סרט ומכניסים אותה לסרט אחר או סדרה אחרת. עליהם לכתוב מה היה קורה לשני הצדדים: לדמות שנפלטה מהסרט\סדרה שלה לסרט\סדרה אחר\ת, ולדמויות בסדרה או בסרט כשהם פוגשים בה לראשונה.

מה היית עושה? – משחק פורום
משתמש אחד כותב סיטואציה מסרט או מסדרה, רצוי שהכי הזויה, מעניינת, או מוזרה שיכולה להיות. המשתמש אחריו כותב שלוש אפשרויות למה אפשר לעשות באותה סיטואציה. המשתמש השלישי צריך לבחור אחת מהדרכים ולכתוב במשפט מדוע הוא בחר בדרך.

סדרה חדשה לשם || מ"פ או פעילות
המשתמשים יצטרכו לקחת שמות של סרטים וסדרות וליצור להם סדרה או סרט חדש לפי מה שהשם אומר להם כשהם חושבים עליו חוץ מאשר על הסדרה עצמה. למשל, תכנית הריאליטי "האח הגדול" תהפוך לסרט אשר מספר על הבן הבכור של משפחה חרדית ולו אחת עשר אחים. אמו נפטרה, והוא נשאר לגדל את כולם ונתקל בשלל של הרפתקאות.

תודה שנשארתם לקרוא עד כאן! אני מאד רוצה לנהל את הפורום ומרגישה מוכנה לכך, ואני מקווה שבקשה זו תגרום לכם לשקול את העלאתי לניהול בחיוב.

--------------------

הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר
אין חתימה, תרקדו.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 6 2016, 21:20 PM
צטט הודעה

בלי גסויות.

פרטי משתמש
חרמשים: 7349
משתמש מספר: 51632

שמעי, הדס. כשצ׳ארלי ניהלה את הפורום חשבתי שהיא המנהלת הטובה ביותר שיכולה להיות לו ובחיים לא נוכל למצוא משהו דומה לה. כשמיכל ניהלה את הפורום חשבתי שזה השיא ואחרי הפרישה שלה הפורום בחיים לא יחזור להיות פעיל כמו שהיה, אבל זה את הגעת לי כמו מלאך משמיים. ראיתי את הביקורים המושקעים שלך - לא חסר בהם כלום, רואים שאת משקיעה את מרב ההשקעה והאהבה בכל סיקור וזה כיף לראות ביקורים כאלה. הפעילויות שלך - כל פעילות יותר גאונית, מקורית, מושקעת ויפה מהקודמת. את מנסחת טוב, יש לך רעיונות שגורמים לי לקנא והספיישל אוכל הוא משהו שאף פעם לא הייתי חושבת עליו. אני חושבת שיש לך את כל הנתונים להיות מנהלת פורום נהדרת ואני לא רואה סיבה לא להצביע לך בעד. נהניתי להיות חלק מההשקעה שלך! בהצלחה :)

--------------------
בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח,
הייתי חלק מהנוף
היום אני אורח.

---------
פורסם ב: Nov 6 2016, 21:22 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 7366
משתמש מספר: 55920

אני ידעתי שאת תציעי בקשת ניהול! האמת, שאני רואה את ההשקעה הרבה שלך בפורום, רואים שאת רוצה את זה! רואים שאת אוהבת את הפורום!
אני אציין כמו שציינה תהילה שהספיישל הזה והפעילויות (במיוחד ליל כל הרודשים, אני נהנית מכל שלב!) והסיקורים כלבבי ממש!
לפורום יהיה מנהלת מצוינת ומשקיעה שחשוב לה, וזה הכי חשוב!
הרעיונות שלך מצוינים, ואת אחראית ורצינית. אני בהחלט אתן לך בעד גדול וברור וכל הכבוד!
בהצלחה :)

הודעה זו נערכה ע"י Gulliver ב Nov 6 2016, 21:46 PM

--------------------

ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה
User Posted ImageUser Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 6 2016, 21:28 PM
צטט הודעה

שושואיסט

פרטי משתמש
חרמשים: 100009
משתמש מספר: 51980

היי, הדס! אני חייבת לפתוח ולהגיד שחיכיתי שתפתחי את הבקשה הזאת. אז בלי יותר מדי פתיחות, אני אכתוב את דעתי.
אני חושבת שאת יכולה להיות מנהלת מקסימה- את מנסחת בצורה ממש טובה, שבאמת מושכת השתתפות, הרעיונות שלך ממש מקוריים (בחיי, בחיים לא הייתי חושבת על בית הספר לבישול!) וכמובן שגם הסיקורים נהדרים.
תכננתי להגיב על כל הרעיונות שלך אבל אני קצת קצרה בזמן כרגע, אז רק אגיד שהבאת פה רעיונות ממש טובים ואני הייתי משתתפת בדברים האלו, ואני אומרת את זה בוודאות.
מן הסתם כבר הבנת שאני לגמרי מצביעה בעד. בהצלחה! D:

--------------------

הייתי פה, הייתי שם, תודה D:
User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 6 2016, 21:39 PM
צטט הודעה

טו דה לפט טו דה לפט

פרטי משתמש
חרמשים: 104324
משתמש מספר: 53296

אני לא אפרט הרבה כי רוב מה שיש לי להגיד כבר נאמר ע"י תהילה ורוני, את משקיענית בטירוף, הפעילויות שלך מקוריות, מנוסחות מעולה ומושכות משתמשים והרעיונות שהצעת כאן הם אדירים וגאוניים. אני כמובן נותנת לך בעד גדול, בהצלחה :-)

--------------------
עדי

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 6 2016, 21:45 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

נראה לי שזה ברור מה תהיה הדעה שלי, בהתחשב בזה שהתגובה שלי לזה שפתחת את הבקשה הייתה "הללויה!!!". אני הכי בעד בעולם, את יכולה לעשות רק טוב לפורום הזה. הספיישל שלך *גאוני*, בחיים לא הייתי מצליח לחשוב על רעיון כזה. את מקורית, אכפת לך מהפורום והפוטנציאל שלך בשמיים - למה לא?

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 6 2016, 22:17 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12401
משתמש מספר: 53328

אני יודעת שהקול שלי לא משפיע הרבה (אלה אם כן מתייחסים לראשי בית באופן מיוחד), אבל רציתי להגיד שבתקופה של מיכל הפורום פרח והיה כיף לי להיות בו, ואז כשהיא פרשה הוא התרוקן וזה היה עצוב. אני לא בנאדם שנמשך מאוד לטלוויזיה וקולנוע, אבל בתקופה של מיכל כן הראיתי נוכחות מרובה. הייתי בטוחה שהקשר שלי לפורום הזה נגמר, ואז פתאום את באת והחיית אותו מחדש בצורה מדהימה ומקורית. אני אגיד לך שאפילו לא טרחתי לקרוא את רוב הרעיונות שלך, כי אני יודעת שאת מקורית וכישרונית בטירוף ואני סומכת עלייך לגמרי עם הפורום הזה. לסיכום, בעד ענק. בהצלחה!

--------------------
"וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה."

מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥

לא פה ב23-27.8

---------
פורסם ב: Nov 6 2016, 22:18 PM
צטט הודעה

ALL FOR THE GAME

פרטי משתמש
חרמשים: 101767
משתמש מספר: 41384

אני לא אכתוב כאן הרבה כי כבר אמרו הכל לפניי - את משקיעה, הרעיונות שלך מעולים והסיקורים שלך מקסימים. ואת מושכת משתמשים, הפורום הפך לפעיל בזכותך. חיכיתי שתפתחי את הבקשה הזאת (וסוף סוף זה קרה), את תהיי מנהלת נהדרת, אני מחכה לראות אותך מפעילה את הרעיונות שהבאת פה. כמובן שיש לך בעד ענקי ממני. בהצלחה (:

--------------------

מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים
מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game

User Posted Image
T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g
Nora Sakavic, The King's Men -

---------
פורסם ב: Nov 6 2016, 23:34 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
חרמשים: 1060387
מגדר:male
משתמש מספר: 52922

אני חייב לומר שהתלהבתי מהרעיונות, מהניסוח ובעצם.. מהכל. אני חושב שתיהי מנהלת נפלאה, וכנראה שבזכותך אכנס יותר לפורום אותו את רוצה לנהל, כי אני רואה מהרעיונות שלך כבר עתיד שופע.
אה, שכחתי, אני מצביע בעד כמובן.
בהצלחה בניהול :)

--------------------
נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר

---------
פורסם ב: Nov 7 2016, 00:31 AM
צטט הודעה

לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 2403
מגדר:male
משתמש מספר: 58388

אני אומר בקיצור. לפני שהתחלת להפעיל את הפורום לא נכנסתי אליו בכלל. מאז- השתתפתי בכל הפעילויות שלך. העלית את הרמה של הפורום במידה שלא תיאמן, אנשים נכנסו אליו בתדירות הרבה יותר גבוהה, ובכנות, מנהלים אני מקווה שאתם קוראים את זה- אם לה לא מגיע להיות מנהלת, אז לאף אחד לא מגיע, כי היא עושה את זה הכי מושלם. הרעיונות מקורים ביותר, את גם יודעת לנסח אותם מעולה, בקיצור, יש לך את הבעד הכי ענק שאני יכול לתת.

--------------------

ג'יימסעושה 18 ב 13.12מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוספרשתי

---------
פורסם ב: Nov 7 2016, 13:11 PM
צטט הודעה

I'll keep my eyes down

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 19093
משתמש מספר: 55695

מן הסתם, בעד. אין לי ממש מה ציין ספציפית, כל מה שהייתי רוצה לאמר, כבר נאמר. Welcome to the family.

--------------------
User Posted Image
22 - את/מעורבת - My nonsense

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 7 2016, 15:59 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5461
משתמש מספר: 55853

אוקיי זה לא שהקול שלי ישפיע או משהו פשוט התחברתי, ראיתי שפתחו בקשת ניהול לפורום טו"ק ואז הייתי כזה טו"ק -> הדס -> סוףסוף -> צרחה (אתה מוזמנת לקבל הוכחה שאחותי). אוקיי, בעד ענקי. יש לך רעיונות שאני מסתכלת עליהם וחושבת שזה גאוני ומיד אחר כך איפה לעזאזל היא מצאה את הרעיון המדהים הזה. אין ספק שזו אחת מבקשות הניהול הכי מושקעות בעולם, ובאמת שאין שום סיבה שלא תעלי 3>

--------------------
אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש.
(פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי)

---------
פורסם ב: Nov 7 2016, 16:06 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
חרמשים: 62488
משתמש מספר: 55840

זאת בקשת ניהול מושקעת בטירוף ווואיי אני כל כך שמחה שפתחת אותה. לא ממש יצא לנו לדבר, אבל עוד יצא לנו. בכל מקרה, את משקיענית וזאת בקשת ניהול מדהימה ופורום טו"ק צריך מנהלת כמוך. הוא צריך אותך.
אז בעד ענק.

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 7 2016, 19:01 PM
צטט הודעה

Little dancer

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5926
משתמש מספר: 57711

קראתי את החוקים,ואני חושבת שמותר לי להגיב כאן.ראיתי את השקעתך בפורום וחשבתי "למה היא לא מבקשת לנהל את הפורום?".והנה,סוף סוף ביקשת.אני חושבת שהכי מגיעה לך בעולם!אז אני מאוד ממליצה למנהלים לאשר את הבקשה.אבל בכל מקרה,,ל מי שהגיב עד עכשיו היה בעד.

--------------------
⭐ Noy ⭐

טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :)

!I am not throwing away my shot

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 7 2016, 19:41 PM
צטט הודעה

טו דה לפט טו דה לפט

פרטי משתמש
חרמשים: 104324
משתמש מספר: 53296

כל הכבוד, תועלי בקרוב לתקופת ניסיון בפורום טו"ק! בהצלחה :)

--------------------
עדי

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025