![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (83) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2017, 15:10 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוו תומר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2017, 15:11 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:254367,לולה האם אני אוהב חיות בכל ליבי?: כן איזו חיה אני?: אוגר האם אני עומד בכל התנאים?: כן הערות\יובל ופלג ממש סגידים: אין חתימה: -------------------- שלום אנשים - חזרתי:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2017, 16:11 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי פלגון
-------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2017, 16:19 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום 254367 ! לצערי הרב , את אינך עומדת בתנאים - אין לך 50 הודעות או יותר . אם את עדיין מעוניינת להצטרף , את מוזמנת לשלוח לי (imagine it) או ליובל , פותחת האשכול , ינשוף ובו את מבקשת להצטרף למשפחה . יום נעים ![]() היי ^^ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2017, 13:56 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע?
-------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2017, 15:43 PM
|
||
סבבה ,אצלך ?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2017, 16:35 PM
|
||
![]() מוגל |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2017, 16:37 PM
|
||
![]() מוגל |
אוי! עוד מעט אני ארשם שוב. כי עשיתי ניקיון כי התיבה שלי היתה מלאה
שם+כינוי: 254367, לולה האם אני אוהב חיות בכל ליבי?: כן איזו חיה אני?: אוגר האם אני עומד בכל התנאים?: כן. עכשיו הערות\יובל ופלג ממש סגידים: אין חתימה: -------------------- שלום אנשים - חזרתי:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2017, 16:39 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
פלג מתכוון להודעות בפורומים...
-------------------- פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2017, 16:40 PM
|
||
![]() מוגל |
אה. תודה
-------------------- שלום אנשים - חזרתי:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2017, 17:34 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:ורד, גיניביי גיניביי
האם אני אוהב חיות בכל ליבי?:מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איזו חיה אני?:הסנידג'ט הזהוב האם אני עומד בכל התנאים?:כן הערות\יובל ופלג ממש סגידים: יותר אוהבת חתולים אבל גם הציפור שממנה לקחו את הרעיון של הסניץ' בסדר.... חתימה: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2017, 08:12 AM
|
||
![]() You ok fred? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלווו שם
-------------------- אלכס\עדן בפרישה טוב אז זאת נאלס שלי, היא אוהבת את ביטיאס, וגם את פאניק נראלי והיא מדהימה, אז תאהבו אותה אבל לא יותר מדי כע? והיא נאלס, אבל רק אני קורא לה נאלס, אתם תקראו לה אלכס או איזה כינוי אחר לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2017, 14:09 PM
|
||||
רשומה ! כאשר הגירית תתחבר סוף סוף יכניסו אטתך לרשימת הרשומים , עד אז את לא שם אבל עדיין מוזמנת לדבר ולהשתתף בפעילויות ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 10 2017, 17:33 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליה, לילי וויזלי גריינג'ר
האם אני אוהב חיות בכל ליבי?: כןכן איזו חיה אני?: דולפין עם קרן ![]() האם אני עומד בכל התנאים?: קיבלתי אישור מפלג הערות\יובל ופלג ממש סגידים: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2017, 17:54 PM
|
||||
רשומה ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |