![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (83) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 12:14 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לצערי את לא עומדת בתנאים . תנסי לשלוח ינשו אלי ולבקש להצטרף למרות שאין לך את התנאים ואשקול לאשרך . ורד , זה כי יובל הגירית לא התחברה למשפחה המון זמן . -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 13:21 PM
|
||
![]() מוגל |
סוף סוף.
שם+כינוי: 254367, לולה האם אני אוהב חיות בכל ליבי?: כן איזו חיה אני?:היפוגריף האם אני עומד בכל התנאים?: כן. עכשיו הערות\יובל ופלג ממש סגידים: אם אסור חיות פלא אז אוגר... חתימה: -------------------- שלום אנשים - חזרתי:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 20:04 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה . -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 22:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 12:56 PM
|
||
היי
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 19:11 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במשפחה? אצלנו בהפלפאף היא מחוברת כל הזמן.... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 19 2017, 07:32 AM
|
||||||||
אני יודע , אבל התגובה האחרונה שלה במשפחה הייתה לפני יותר מחודש -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 19 2017, 08:45 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בוקר טוב!!
![]() אתמול הייתי במעיינות חמים ![]() ![]() היה כיף ![]() -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2017, 07:53 AM
|
||
נחמד .
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2017, 20:20 PM
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל... לנסות להגיד לה בהפלפאף? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 21 2017, 21:02 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2017, 09:53 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2017, 14:10 PM
|
||||||||||||
כן . אני שלחתי לה על זה במצטבר נראה לי ... 5 ינשופים ? 6? לאף אחד היא לא ענתה , אך ראתה את כולם . -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2017, 16:35 PM
|
||||||||||||||
איך אתה יודע שהיא ראתה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2017, 16:43 PM
|
||||||||||||||||
בדקתי בגשש ההודעות אוי צופן קיסר 1 ? נחמד . אין לי כח לתרגם ... -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |