![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (83) « ראשון ... 80 81 [82] 83 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 18:03 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 21:17 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה ?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 21:21 PM
|
||
סבב, אבל משעמם.
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 21:39 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד משעמם
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 21:42 PM
|
||
בכי!
|
|
פורסם ב: Mar 14 2017, 13:57 PM
|
||
הצילו
|
|
פורסם ב: Mar 14 2017, 15:51 PM
|
||
יאק
|
|
פורסם ב: Mar 14 2017, 22:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי שלא הייתי כאן יובלות, שלחתי לפלג ה"פ לגבי המשפחה ואני מחכה לתשובה ממנו.
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2017, 23:03 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2017, 07:48 AM
|
||
ידידי , בהמשך לתגובתה של הגירית אליס , אנו מחליטים לסגור את האשכול משפחה הזה , אשלח את כל מה שיש בבנק , ואני אפתח משפחה חדשה .
אני מחכה כרגע לינשוף מג'יני עם הקוד למשפחה . בקרוב המשפחה תינעל וייפתח אשכול חדש . -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2017, 16:58 PM
|
||
לא! בוז! דורשים צדק!
|
|
פורסם ב: Mar 15 2017, 17:44 PM
|
||
שלחתי כבר הודעה לרוני ..
|
|
פורסם ב: Mar 15 2017, 17:45 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשפחה לא נסגרת. אני יוצאת מניהולה ופלג ינהל אותה לבד. -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2017, 18:03 PM
|
||
*עצבעצב* למה???!!!
|
|
פורסם ב: Mar 15 2017, 18:05 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שירה, תסתכלו הצידה
האם אני אוהב חיות בכל ליבי?: כן איזו חיה אני?: כלב האם אני עומד בכל התנאים?: כן הערות\יובל ופלג ממש סגידים: חתימה: -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |