![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (83) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:44 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי פלג קורא לי סגידה ואני אחותו עכשיו!
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:44 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עעאאא היה לי ברור שהמדהימה הזו תרשם :)
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:46 PM
|
||
חח 33>
יאללה יש לי פעילות לשלוח לך אבל היא עדיין לא מנוסחת אנסח ואשלח לך, או שאת מעדיפה רק אחרי שיהיו 5 נרשמים? -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() You ok fred? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אלכס
האם אני אוהב חיות בכל ליבי?: יש חיות שאני מאוהבת בהן, אבל יש גם כמה חיות שאני מפחדת מהן... איזו חיה אני?: סוס האם אני עומד בכל התנאים?: לול כן הערות\יובל ופלג ממש סגידים: וולדי אהוביייי3> חתימה: אלכס -------------------- אלכס\עדן בפרישה טוב אז זאת נאלס שלי, היא אוהבת את ביטיאס, וגם את פאניק נראלי והיא מדהימה, אז תאהבו אותה אבל לא יותר מדי כע? והיא נאלס, אבל רק אני קורא לה נאלס, אתם תקראו לה אלכס או איזה כינוי אחר לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוםתום היא ממש סגידהההההה !
ואנחנו צריכים לדבר אז תשלחי ינשוף -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:47 PM
|
||
אוקיי אני שולחת
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:47 PM
|
||||
רשומה ♥! יוו תגיבו פה שנהיה משפחה פופולאריתתת -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:48 PM
|
||
חח לול XD
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:51 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןן
*מגיבמגיב* תגיבווו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:51 PM
|
||
אחותי הקטנה (בת 4) מעמידה פנים שהיא חד קרן, בגלל זה רשמתי חדי קרן XD
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:58 PM
|
||
חחח אוי זה טוב
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:58 PM
|
||
עא חד קרן אהוב לבי האמיתי (:
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 16:59 PM
|
||
טוב היא הפסיקה, זה היה מצחיק בלי ספק XD תארו לכם בת 4 עם תלתלים קופצניים מסתובבת בבית ועושה כאילו שהיא חד קרן XD
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 17:00 PM
|
||
חח לול XD
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 17:02 PM
|
||
מי שעוד לא שמע וצפה בקליפ שבחתימה שלי, זה חובההההההההה!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |