![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (83) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 15:20 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הינשוך שלך הכיר לי אותך מחדש!
זה.פשוט. מגניב! עשית את זה לבד מההתחלה? -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 15:24 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח כן , אמרתי שלימדתי את עצמי את זה , לבד לגמרי . -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 15:26 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום כולם :)
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 15:27 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשליי :)
אולי תשתתפי בפעילות ? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 10:03 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי:פיר + poipoi1
האם אני אוהב חיות בכל ליבי?:מאוד, מאוד, מאוד...! איזו חיה אני?:אני קואלה! מת עליהן! האם אני עומד בכל התנאים?:כן, בטח!!! הערות\יובל ופלג ממש סגידים:נגיד שיובל ופלג סגידים??.. חתימה:היי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 10:20 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשום! קואלה זה נחמד! תגיבו ואפרסם פעילות. -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 10:40 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינויפיר, poipoi1
המקום בו החיה שלי תשרוד:החיה שלי תשרוד בתוך בקבוק. מה אני נותן לחיה שלי כדי שתשרוד:אני נותן לחיה שלי את היכולת לספוג נוזלים, וגם לשתות אותם מהר. אני גם נותן לה גוף מוארך, אבל קצת שמנמן, שיתאים בדיוק לצורת הבקבוק. הערות/חיות/מקומות משונים:..._______-... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 10:41 AM
|
||||
הולך להוסיף לך שורד בבנייה . -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 11:15 AM
|
||||
פעילות רב שלבית || חסרי בית שלום כפי שאתם שמים לב, שטחי המחיה שלנו נהיים קטנים יותר ויותר. המצב עלול להיות מסוכן ונהיה חסרי בית! אם אנחנו נהיה חסרי בית, נצטרך מישהו שיטפל בנו. ואתם יודעים מי יטפל בנו? אלה שגוזלים מאיתנו את שטחי המחיה שלנו, בני האדם. כמובן שלא נרצה להתידד עם בני אדם שלוקחים לנו את מגרש המגורים לשנו, נתידד עם אלו שנגד זה! בכל מקרה, איך הם ירצו לקחת אותנו אם לא נראה להם כמה אנחנו שווים? בפעילות רב שלבית זו, אנחנו נקבל בית משלנו עם מטפלים שיאהבו אותנו! אבל רגע! עצרו זה הקאץ'! אתם תצטרכו להרשם לפעילות הזו! והנה טופס ההרשמה:
ובשביל שאני לא אצטרך להתרוצץ בעמודי המשפחה, תצטטו את ההודעה הזו עם הטופס ![]() רשימת הרשומים בפרויקט: הפיניקס דיימונד הזאב דניאל החדקרנית אשליי שי הקיפוד ההרשמה נסגרה! הודעה זו נערכה ע"י Gulliver ב Dec 12 2016, 12:58 PM -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 11:18 AM
|
||
וואו ! פעילות חשובה !
לי היה רעיום לפעילות אחרת , אבל אחרי הפרוייקט . -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 11:19 AM
|
||
יש לי עוד רעיון לפעילות:)
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 11:20 AM
|
||
לי יש לאחת . אז קודם אני , ואז את . אחרי הפרוייקט .
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 17:16 PM
|
||||||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[B]שם+כינוי-דיימונד [B]האם אני מבטיח.ה להשתתף בכל השלבים -כן [B]האם אני רוצה בית מפנק?:כן [B]הערות\הארות\שלום גיריות-אין -------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 17:22 PM
|
||
הייהיי
יופי תירשמו לפרוייקט -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 21:29 PM
|
||
שם+כינוי: דניאל, בצד האם אני מבטיח.ה להשתתף בכל השלבים?: בלי נדר האם אני רוצה בית מפנק?: יאפ הערות\הארות\שלום גיריות: שבוע טוב, חיות -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |