![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2017, 13:52 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ללמוד
-------------------- אתם יכולים לקרוא לי לונה 11 • מ. ב. גריפינדור • SAO, ליב ומאדי והעולם של ריילי • אני רוצה לשנות כינוי וכותרת, אז בבקשה תתרמו! • פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2017, 14:26 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בהוגוורטס
-------------------- "The b i t t e r s t tears shed over graves are for words left unsaid and deeds left undone." - Harriet Beecher Stowe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2017, 14:33 PM
|
||
כי אני אוכל לראות את כל הדברים המגניבים שם
-------------------- אתם יכולים לקרוא לי לונה 11 • מ. ב. גריפינדור • SAO, ליב ומאדי והעולם של ריילי • אני רוצה לשנות כינוי וכותרת, אז בבקשה תתרמו! • פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2017, 17:28 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2017, 18:45 PM
|
||
רוצה
|
|
פורסם ב: Jan 6 2017, 21:25 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ללמוד
-------------------- "הבט בי..." הוא לחש.
העיניים הירוקות פגשו בעיניים השחורות, אבל כעבור שנייה גז ונעלם דבר מה במצולות העיניים הכהות יותר, והותיר אותן ריקות ואטומות. היד שהחזיקה בהארי נשמטה על הרצפה, וסנייפ חדל לנוע. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2017, 02:22 AM
|
||
![]() Just like fire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהוגוורטס
-------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2017, 07:57 AM
|
||
כי אז אני אוכל להשוויץ לכולם שאני קוסמת
![]() -------------------- אתם יכולים לקרוא לי לונה 11 • מ. ב. גריפינדור • SAO, ליב ומאדי והעולם של ריילי • אני רוצה לשנות כינוי וכותרת, אז בבקשה תתרמו! • פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2017, 14:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני
-------------------- "הבט בי..." הוא לחש.
העיניים הירוקות פגשו בעיניים השחורות, אבל כעבור שנייה גז ונעלם דבר מה במצולות העיניים הכהות יותר, והותיר אותן ריקות ואטומות. היד שהחזיקה בהארי נשמטה על הרצפה, וסנייפ חדל לנוע. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2017, 15:06 PM
|
||
רוצה
-------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2017, 21:07 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללמוד
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2017, 22:33 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהוגוורטס
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2017, 23:55 PM
|
||
כי אני אוכל לדעת באיזה בית אני באמת (די בטוחה שרייבנ, אבל אי אפשר להיות לגמרי בטוחים)
|
|
פורסם ב: Jan 8 2017, 00:12 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2017, 01:13 AM
|
||
רוצה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |