האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור סדרה || המופלאה
פורסם ב: Dec 23 2016, 21:38 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 7366
מגדר:female
משתמש מספר: 55920
חפצי המשתמש: צפה

המופלאה
User Posted Image
O שם הסדרה במקור: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir
O ז'אנר: הנפשה, פנטזיה, פעולה
O במאי: ת'ומס אסטרוק
O שחקנים: ספיר דרמון, מייה קדוש, גיא זיידמן, ערן מור, טליה ברקאי, תמי ברק, גדי לוי, דקלה הדר (מדבבים לעברית).
O שפה: מקור: צרפתית
O שנת יציאה: תקופת שידור מקורית: 1 בספטמבר 2015, תקופת שידור בארץ: 13 במרץ 2016
O זמן ההקרנה: 22 דקות בערך לכל פרק
O ערוץ שידור: דיסני\ניקולודיאון
O מספר עונות: 1
O תסריטאי: ת'ומס אסטרוק, סבסטיאן ת'יבאודאו

תקציר
מרינט היא נערה רגילה בכיתה ח'. אבל יש לה חיים כפולים. שום דבר לא קורה עד שהיא עוזרת לבן אדם זקן שכמעט נדרס בכביש. הבן אדם הזה הוא השומר הגדול של המופלאים. המופלאים הם חפצים המעניקים כוחות על.
אדריאן הוא דוגמן על ואביו, גבריאל אגרסט, הוא מעצב מפורסם. אדריאן לא הולך לבית הספר בגלל אביו והוא נואש לזה. הוא עזר לשומר הגדול כמו מרינט. השומר הגדול העניק לאדריאן את המופלא של החתול השחור ביחד עם כוח ההשמדה (לא במובן רע). המופלא הוא בצורת טבעת ולקוואמי שלו (בעזרתו משנים צורה) קוראים פלאג. מרינט קיבלה את המופלא של החיפושית ביחד עם כוח היצירה. המופלא הוא בצורת עגילים ולקוואמי שלה קוראים טיקי.
אף אחד לא יודע שמרינט גיבורת על, אלא רק מרינט וטיקי יודעות, ואותו דבר אדריאן ופלאג.
רשע בשם עש לילה מנצל את העצבים, הכעס והעצב של כל מיני אנשים והופך אותם לנבלי על במטרה לגנוב את הטבעת של החתול השחור והעגילים של החיפושית. הוא רוצה לגנוב אותם כי מי שהיה בעל שני המופלאים הללו בו זמנית יהיה הבן אדם החזק ביקום. בכל פרק נוצר נבל על חדש והחיפושית והחתול השחור צריכים להביס אותו בעזרת כוח ה"חתולאגן" של חתול שחור ו"קמע המזל" של החיפושית.

חוות הדעת שלי
מיי גאד, המופלאה♥ אוקיי, אני נכנעת! זו נראית סדרה של ילדים בני 3 אבל ילדים בני 3 לעולם לא יבינו את הכימיה של אדרינט, או על חייהם של תלמידי כיתה ח'. אבל לא זה מה שיפה בסדר, אלא העניין שבה. הסדרה הזו מעניינת ביותר ועושה חשק לצפות בה! תמיד אני בודקת "נו? מתי כבר עונה 2?!" כי העונה השנייה אמורה להיות ממש מעניינת^^
בכ"מ, הסדרה הזו ממש מעניינת, התפתחות האירועים מצוינת וכל פעם, אנו ננצח את האקומות עם הקמע של ליידי באג. הכי ממליצה שבעולם!

טריילר:

פרק ראשון של העונה ה-1:

ת"ב? happy.gif

הודעה זו נערכה ע"י Gulliver ב Dec 24 2016, 21:54 PM

--------------------

ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה
User Posted ImageUser Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 24 2016, 03:50 AM
צטט הודעה

Just like fire

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 35273
משתמש מספר: 57196

קודם כל סיקור מעולה! מפורט, מכיל את כל הפרטים החשובים, ודעה אישית מאוד מוסברת.
האמת, עד לפני שנתיים הייתי עוד רואה סדרות כאלו- סדרות דיסני כמו אוסטין ואלי והעולם של ריילי וכאלה בסגנון. אז התחלתי לראות האנטומיה של גריי והיה קצת קשה לחזור אחורה לסדרות האלו- מה שגם לא היה לי הרבה זמן לראות טלוויזיה בכללי ולהתחיל לעקוב אחרי סדרות כאלו נראה לי מעט סתמי. אחרי שקראתי את ההמלצה שלך סוקרנתי והלכתי לראות את הפרק הראשון, ולמרות שזה לא בדיוק מה שאני בדרכ רואה אני ממש אהבתי. ממש. אני אמשיך לעקוב אחרי זה- האמת קצת התגעגעתי.. אחרי הפרק הראשון התאהבתי בזה. ממליצה לכולם, זה נראה קצת ילדותי אבל זה די טוב, ותודה לך שהכרת לי את הסדרה :)

--------------------

אמילי | 17

---------
פורסם ב: Dec 24 2016, 19:33 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 133690
משתמש מספר: 38229

היי, יובל! כל הכבוד על הסיקור :)
הוא מעוצב נפלא ונעים לקריאה, אך לצערי אני צריכה לנעול אותו ממספר סיבות.
קודם כל, "Magical girl" זה לא ז'אנר. אני חושבת שהתכוונת לפנטזיה. חוות הדעת גם טובה, אך אני חושבת שהיית יכולה להוסיף עוד ולספר לנו למה את אוהבת את הסדרה הזו. אך הסיבה העיקרית שבגללה אני נאלצת לנעול את הסיקור שלך היא התקציר. העתקת מילה במילה מויקיפדיה את כולו וזה אסור על פי חוק 7 בחוקי הפורום:
7. במידה ולקחתם מידע ממקור אחר, יש לציין את המקור. כמו כן, אין להעתיק ערכים שלמים מויקיפדיה (או מכל מקור אחר) ללא תוספות משלכם ולהדביקם כאן בתור סיקורים. במידה וכן העתקתם חלקים שלמים ממקור אחר ופרסמתם בסיקורכם, הסיקור יינעל מיד. במידה ועשיתם זאת, שלחו למנהל הפורום אשכול מתוקן ורק לאחר שיאשר את הסיקור פתחו אותו.

בהחלט נתת קרדיט, אך היית צריכה לערוך את התקציר ולהוסיף דברים שלך. לפיכך אני מחויבת לנעול במידי את הסיקור שלך. במידה ותשלחי לי אשכול מתוקן, אוכל לפתוח את סיקורך מחדש.
ננעל, יום נפלא ^^

--------------------

הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר
אין חתימה, תרקדו.

---------
פורסם ב: Dec 24 2016, 22:19 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 133690
משתמש מספר: 38229

נפתח מחדש לאחר תיקון ^^

יובלי, כל הכבוד שלא התייאשת ותיקנת את הסיקור! התיקון מעולה- הצלחת לנסח תקציר משלך ברור, נעים לקריאה ומנוסח טוב! כמו שכבר אמרתי, האשכול מעוצב ונוח לקריאה והסיקור שלך עונה על כל הפרטים הדרושים.
סיקור מעולה! נוסף ללינקייה happy.gif

--------------------

הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר
אין חתימה, תרקדו.

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3897 7024 4302 2279

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025