![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:06 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בטח לא אזכה בכלום
שנה שעברה בכלל לא הייתי מועמדת אה כן הייתי ולא זכיתי בכלום גם השנה לא אזכה חחחחח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:07 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אף פעם לא הייתי מועמד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:07 PM
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל השנים שלי בפורטל לא הייתי מועמדת כי הייתי כל כך כלום שלאף אחד לא היה אכפת
למרות שאני חושבת שהייתי יכולה לקחת את משרשר השנה בזמנו אבל עכשיו אני פה ואני מועמדת לכל מיני דברים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:08 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מועמדת למשרשר השנה אבל בטח לא אזכה חחחחחחחח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:09 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מלא הודעות!
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:10 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*נוסח ע"י תהילה
שולחן בפעולה משימה ראשונה ברוכים הבאים למשימה הראשונה שלכם, חברי השולחן! המשימה הזאת קשורה במיוחד לגיבוש, תקשיבו טוב טוב. המשימה שלכם היא שכל אחד מיושבי השולחן יכתוב באשכול זה דבר אחד שיש לו במשותף עם כל שאר יושבי השולחן. לדוגמה, אני תהילה והשולחן שלי הוא שולחן מספר 6. חברי השולחן הם: פלין, תם, רוני, מור, עדי ומיקה. הדבר שיש לי במשותף עם מעיין חיים הוא ששנינו ממשפחה דתית הדבר שיש לי במשותף עם תם הוא ששתינו קראנו את אשמת הכוכבים מה שיש לי במשותף עם מור זה ששנינו אוהבים שניצל הדבר שיש לי במשותף עם מיקה הוא שהשם של שתינו נגמר בה' הדבר שיש לי במשותף עם רוני הוא ששתינו היינו מנהלות פורום הדבר שיש לי במשותף עם עדי הוא ששתינו היינו/עכשיו פרופסוריות הבנתם את המשימה? נהדר! אל תשכחו שהשולחן שיצטיין ביותר בכל המשימות יזכה את כל חברי השולחן ב400 חרמשים. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:11 PM
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך עם כל האנשים בשולחן כולל אלה שלא פה? כי על אלה שלא פה אני לא יודעת
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:11 PM
|
||
הדבר שיש לי במשותף עם ג'ורי זה ששתינו אוהבות סטריינג'ר טינגס
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:14 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה שכל מי שכאן.. -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:15 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם ליאם - שנינו אוהבים את סוורוס. נראה לי. אה ולשנינו האות הראשונה בשם היא ל'. ג'ורי - אממ אני אלך על י' בשם כי זה בערך מה שאני יודעת? שי - שנינו אוהבים לחפור. אור - שתינו גיריות כי היא הפלפאף ואני גירית מתנחלת (הולך?). Narin - אממ שתינו אוהבות את פורום סס"ש? -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:16 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע אין לי מושג מה לכתוב בשולחן בפעולה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:17 PM
|
||
גם לי
-------------------- הוזלי
|
|
|
||||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך עם כולם... :) -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני לא יודעת מה לכתוב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:18 PM
|
||
גם אני לא...
ולא כולם מחוברים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |