![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:37 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את גם עושה עבודת גמר<
מה הנושא שלך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים אני מהטלפון וזה עצוב
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:40 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עושה עבודת גמר באנגלית 5 יחידות, לא משהו מגניב כמו שלך XD אנחנו עושות על דיכאון
מהפלאפון דווקא נחמד, פשוט צריך להתרגל ^^ -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:43 PM
|
||
![]() מוגל |
עם יש קטגוריה : כותב הפנפיקים הגרוע של השנה . אני הייתי זוכה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היית מת. זה בכיס שלי
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:44 PM
|
||||||
או חח אני ממש מתחרפנת היא שלחה לי מאמר אתמול לסכם למחר ואני ממש לא מספיקה אני בונה על הנסיעה מקסימום אגיד לה שתדע לפעם הבאה שיומיים לא מספיק לי :( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:46 PM
|
||||||||
תעשי מה שאת יכולה, לא קרה כלום אם לא תספיקי. כלנו בני אדם ולא מספיקים דברים, ככה שבטוח שהיא תבין ^^ -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:51 PM
|
||||||||||
אבל זה מפגש ראשון איתה לא רוצה ליצור רושם ראשוני רע >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:51 PM
|
||
![]() מוגל |
חברה איפה החרמשים שלנו ?
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:52 PM
|
||
שולחים אותם בסוף הנשף ^^
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:53 PM
|
||||||||||||||
הכל יהיה בסדר, לא מתים ממאמר שלא מספיקים לסכם ^^
ישלחו אותם אחרי הנשף -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:55 PM
|
||
נכון אבל עדין...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:55 PM
|
||
![]() מוגל |
חברה בואו נכתוב פאנפיק ביחד
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:56 PM
|
||
תעשי מה שאת יכולה, היא תעריך את זה כשהיא תרצה שהתאמץ והתחלת אבל לא הספקת
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 21:56 PM
|
||
אנשים אני לא מכירה לעומק את רובכםן
בואו נעשה היכרות היי, אני גרייס\הדס, בת כמעט 14, דתייה, אידיאליסטית, מטופשת לפעמים, אוהבת לחבק ואני אוהבת לראות את מהדורת החדשות ביום האחרון של השנה האזרחית, שבצד מצויר להם גלגל כזה שכתוב עליו את השנים ורואים חצי את השנה היוצאת וחצי את השנה הנכנסת -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |