![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|

קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:59 PM
|
||
|
מוגל |
הי יש לנו פה גם את מדריכת הפלפאף ורא בית ריבנלנקו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:59 PM
|
||
|
בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלווו שולחן
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:00 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהילה ♥
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:01 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחן בפעולה! אל תפספסו! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:02 PM
|
||
|
מוגל |
מי הדמות האהובה עליכם בהארי פוטר ?
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:04 PM
|
||
רון ♥
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:06 PM
|
||
|
מוגל |
עלי פרד וג'ורג'
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:07 PM
|
||
|
קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:07 PM
|
||
|
מוגל |
למי יש הארי פוטר לגו בבית ?
לי יש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:08 PM
|
||
הלוואי שהיה לי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:08 PM
|
||
|
קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשייםםם יש לי את כל הסדרהה
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:09 PM
|
||
|
מוגל |
מה יצא לכם בספיט טיד .
לי wonder --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:10 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחן בפעולה המשימה הראשונה פורסמה! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:10 PM
|
||
|
קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאססס 333>
נו ממזמן לא פירסמו זכייהההההההההה -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:13 PM
|
||||
|
מוגל |
אז עברת את השלב עם האגריד ביער האסור בשנה הראשונה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |