![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:06 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כולם הלכו ורק אנחנו נשארנו מה הקטע
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:07 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכל בטח בקונסבטוריון או משהו
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:07 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NOT COOL GUYS
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:08 PM
|
||
באמת שלא מגניב יש לנו הכי הרבה פוטנציאל ורק נסי ואני פה
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:09 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנה מיכללל
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:10 PM
|
||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה יופי אנשים שהקונסרבטוריון שלהם פתוח בחגים התגעגעתי לאיתמר חצוצרה -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח לא אני בקונסרבטוריון רק בימי שני פעם היה לי שיעור גיטרה בראשון וחזרה של ההרכב בשלישי אבל הזיזו לי את השיעור לשני ופרשתי מההרכב נעלמתי כי שיחקתי טאקי עם אחותי -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחן בפעולה המשימה הראשונה פורסמה! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:12 PM
|
||
אוקיי יאללה צריך לעשות את זה בצורה מסודרת
אני הולכת לכתוב רשימה של שאלות ונקווה שיש משהו לכל אחד שמשותף עם מישהו אחר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:12 PM
|
||
אין לנו סיכוי
חצי מאיתנו לא פה -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:14 PM
|
||
:\ מה עושים
מתחשק לך להציק לאנשים בווצאפ? מאיה בכלל לא פה אז לא יודעת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:15 PM
|
||
עזבי
שולחן מצטיין לא נהיה XD -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:17 PM
|
||
:( כן כי אנחנו רק שתינו ומיכל-כשהיא-לא-משחקת-טאקי
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:19 PM
|
||
באמת מיכל
לא לעניין -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:20 PM
|
||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר סיימתי עם הטאקי!
): -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |