0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (4) 1 [2] 3 4 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:30 PM
|
||
קוסם מתקדם |
גם לך
-------------------- she/her ◦ 18 ◦ one direction ◦ marvel ◦ food ◦ BLACK LIVES MATTER --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:33 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
נו למה אין שירים אבלל
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:36 PM
|
||
שר הקסמים |
מ ש ע מ ם ל י
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:41 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
טוב נראה לי אראה סדרה אחת בלופים וכל כמה דקות אכנס לפה כי זה בלתי נסבל לחכות לכל הקטגוריות
או שפשוט אצא מהמחשב ואחזור עוד מעט -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:44 PM
|
||
שר הקסמים |
די בטוחה שלא אקבל את תואר משרשרת השנה הא
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:46 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
כנ"ל על מעצב השנה
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:51 PM
|
||
שר הקסמים |
אבל שרשורים))):
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:56 PM
|
||
קוסם מתקדם |
שלום מוזרים
-------------------- she/her ◦ 18 ◦ one direction ◦ marvel ◦ food ◦ BLACK LIVES MATTER --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:57 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
היי היילי^^
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:59 PM
|
||
קוסם מתקדם |
היי נועם
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:00 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
נעם זה בלי ווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:01 PM
|
||
שושואיסט |
שולחן בפעולה! אל תפספסו! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:04 PM
|
||||
שר הקסמים |
אבל אני לא אוהבת להתגבש אני אוהבת להישאר בצורה הליפזית שלי #סטגאדיש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:09 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
לרגע חשבתי שנעלם לנו השולחן
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:10 PM
|
||
שושואיסט |
*נוסח ע"י תהילה
שולחן בפעולה משימה ראשונה ברוכים הבאים למשימה הראשונה שלכם, חברי השולחן! המשימה הזאת קשורה במיוחד לגיבוש, תקשיבו טוב טוב. המשימה שלכם היא שכל אחד מיושבי השולחן יכתוב באשכול זה דבר אחד שיש לו במשותף עם כל שאר יושבי השולחן. לדוגמה, אני תהילה והשולחן שלי הוא שולחן מספר 6. חברי השולחן הם: פלין, תם, רוני, מור, עדי ומיקה. הדבר שיש לי במשותף עם מעיין חיים הוא ששנינו ממשפחה דתית הדבר שיש לי במשותף עם תם הוא ששתינו קראנו את אשמת הכוכבים מה שיש לי במשותף עם מור זה ששנינו אוהבים שניצל הדבר שיש לי במשותף עם מיקה הוא שהשם של שתינו נגמר בה' הדבר שיש לי במשותף עם רוני הוא ששתינו היינו מנהלות פורום הדבר שיש לי במשותף עם עדי הוא ששתינו היינו/עכשיו פרופסוריות הבנתם את המשימה? נהדר! אל תשכחו שהשולחן שיצטיין ביותר בכל המשימות יזכה את כל חברי השולחן ב400 חרמשים. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (4) 1 [2] 3 4 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |