![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (9) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:46 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו איזה עובדות הזויות אנשים שולחים לפעילות של משהו שלא ידעתם עליי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:47 PM
|
||||
![]() ALL FOR THE GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה שיותר הזוי יותר טוב -------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game ![]() T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:48 PM
|
||||||||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובדיוק שלחתי XD
חיימקה! יצחקל'ה! עזבי, יש לי, דובל'ה! ואוי מפגששש אל תעשי לי רגשות אשמה את יודעת כמה הייתי רוצה לפגוש אתכם ):
אוראל? אור לאל? תשמעי, זה נשמע כל כך מיוחד שנדלקה לי המנורה
קצת מים להרטיב את החך יעזור? -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:49 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פספסתי משהו?
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:49 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את דווקא פחות הזויה אחרים דו... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:50 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תם לא לרמוז
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:51 PM
|
||||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחתנתי ונולדו לי שלושה ילדים ולבאה אני מתכננת לקרוא תהילה ולא טרחת להגיב על זה פפט
עכשיו אני מסוקרנת בא לך לשתף? 3; -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:57 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב זהו, הגיעה שעת השינה שלי
שינת יופי כמובן, איך אתם חושבים שאני כזה יפה אם לא שינת היופי. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 19:57 PM
|
||||||
ריגשת!!!! אני אפתח בשיחת חולין מפתיעה אני מקווה שהשבוע הזה הולך להיות טוב -------------------- בגן העדן של ילדות
|||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:00 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחן בפעולה! אל תפספסו! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:01 PM
|
||
שולחן בפעולה זה באמת שווה רצח אל תפספסו
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:05 PM
|
||||||||
כמובן ![]() והו, משהו מיוחד עומד להיות השבוע? ---- לול אצלי עד כמה שאני ישנה זה לא עובד אני קמה בבוקר כמו זומבי, השיער שלי כמו אפשרו של שנות התשעים ~~~ אוווו גם אנחנו נחשבים שולחן? עריכה: הרגע הזה שאני לבד בדייט -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:06 PM
|
||
לא נראה לי שזה נחשב שולחן כי כולנו הנהלה ואת אוראל אזזזזז
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:10 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחן בפעולה המשימה הראשונה פורסמה! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 20:12 PM
|
||
אז אנחנו כן או לא XD
הממ אוקיי הדבר המשותף שיש לי עם תהילה זה ששנינו מאותה עיר ובית ספר ואוהבות לכתוב (אם כי אני מזמן נטשתי את זה) הדבר המשותף שיש לי עם עדי הוא ששנינו קסטות הדבר המשותף שיש לי עם מיקה זה כמעט אותו טעם בספרים (אבל מיקה הרבה יותר סגידה ממני בעניין הזה) הדבר המשותף שיש לי עם מור ורוני זה הגיל הגבוה ושכולנו היינו במגמת מחשבים? אני חושבת הדבר המשותף שיש לי עם תם זה פרסי ג'קסון והערפילאים ![]() האם פספספתי מישהו בטעות -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |