![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 16 2017, 06:41 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בסה"פ
-------------------- אמה ♦ פרשתי ♦ אולי עוד אחזור ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2017, 12:35 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי מוסיפה עוד קטעים עם לילי וג'יימס
--------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 18 2017, 20:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פויה נעמה!
----------------- אם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2017, 08:46 AM
|
||
הייתי
-------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2017, 09:56 AM
|
||
במאי סרטי ה'''פ
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2017, 18:42 PM
|
||
הייתי מאריך לפרד וג'ורג' עוד יותר את השיער בסרט החמישי
-------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2017, 16:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2017, 12:03 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי
--------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 23 2017, 12:08 PM
|
||
בסה"פ
|
|
פורסם ב: Jul 24 2017, 16:05 PM
|
||
הייתי עושה את הסרטים יותר דומים לספרים
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2017, 22:43 PM
|
||
אם
|
|
פורסם ב: Jul 25 2017, 22:52 PM
|
||
הייתי
-------------------- אלעד~15~דוקטור הו~סלית'רין בנשמה~ריילאיה ?doctor who כל מה שקורה, קורה. כל מה שבעצם העובדה שהוא קורה, גורם למשהו אחר לקרות, גורם למשהו אחר לקרות. כל מה שבעצם העובדה שהוא קורה, גורם לעצמו לקרות שוב, קורה שוב. אבל זה לא אומר שכל זה קורה בסדר כרונולוגי דווקא. ![]() ![]() ![]() ![]() אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר. [פורד פרפקט מלמד מנסיונו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2017, 13:15 PM
|
||
בסה"פ
|
|
פורסם ב: Jul 26 2017, 13:36 PM
|
||
הייתי
-------------------- אלעד~15~דוקטור הו~סלית'רין בנשמה~ריילאיה ?doctor who כל מה שקורה, קורה. כל מה שבעצם העובדה שהוא קורה, גורם למשהו אחר לקרות, גורם למשהו אחר לקרות. כל מה שבעצם העובדה שהוא קורה, גורם לעצמו לקרות שוב, קורה שוב. אבל זה לא אומר שכל זה קורה בסדר כרונולוגי דווקא. ![]() ![]() ![]() ![]() אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר. [פורד פרפקט מלמד מנסיונו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2017, 13:40 PM
|
||
מוסיף עוד קטעים של פרד וג'ורג'.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |