![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 16 2017, 16:55 PM
|
||||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() פעם הרגשתם שיש לכם מזל ואתם רוצים לעשות איתו משהו? פעם הרגשתם קצת מעוצבנים שלא הרשו לכם לעשות משהו? אז הגעתם למקום הנכון!! משפחת ההגרלות והכל מותר *כרגע חסר, לוגו, אשמח אם מישהו יעשה זאת. רוצים לזכות בחרמשים? בחפצים מהוגסמיד? הכל במשפחה הזאת! אני אפתח מדי שבוע או שבועיים (תלוי במצב ההגרלות שלי) הגרלות הקשורות לנושאים שונים. אתם תצטרכו, לנחש מה הנושא שבחרתי. אתם תפתחו (בלי אישור ממני, זה הכי כיף!) פעילויות הקשורות לנושא שיצא בהגרלות שאני אפתח. כמובן שנעשה עוד תחרויות, אתגרים ועוד. אם תנחשו נכון בהגרלה, תזכו בכמות חרמשים\ חפץ מהוגסמיד! שווה, נכון? אז קדימה, תתחילו להרשם:
המוגרלים שלנו: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הפעילויות וההגרלות שלנו: הגרלה ראשונה- נושא : משפחות (ההגרלה נמצאת בהמשך הדף) ספיישל הגרלות בנק ההגרלות שלנו: בנק ההגרלות ההגרלתי שלנו! (נמצא בהמשך הדף) הזוכים הגדולים שלנו: ורד- גינביי גינביי! (זכה.ת בהגרלה ראשונה- משפחות) [b]המבצעים שיפנקו אותכם בגדול:[B\] פתיחת עמוד מגריל השבוע פרסום מגריל מביא מגריל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2017, 21:32 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:דיימונד איזו מין הגרלה אני:הגרלת האהבה האם אני מבטיח.ה שאהיה פעילה:כן האם המזל משחק לי (אפשר לומר גם לא, שאלה רטורית): לא הערות\הארות\הצעות\הגרלה כיפית: -------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2017, 21:34 PM
|
||||
רשום! קדימה, תתחילו להרשם! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2017, 22:01 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ורד
איזו מין הגרלה אני: הגרלת ההארי פוטר האם אני מבטיח.ה שאהיה פעילה:כן האם המזל משחק לי (אפשר לומר גם לא, שאלה רטורית): בערך הערות\הארות\הצעות\הגרלה כיפית:יא םךאי5םרח76טניגלי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 13:20 PM
|
||
רשומה! אני עכשיו מהטלפון, אני תכף יערוך את ההודעה הראשית
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 14:09 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הקונדסאית הראשונה
איזו מין הגרלה אני: הגרלת פרסי ג'קסון האם אני מבטיח.ה שאהיה פעילה: מה זאת השאלה הזאת? ברור! האם המזל משחק לי (אפשר לומר גם לא, שאלה רטורית): במעשים-כן! בדיבורים- לא בדיוק הערות\הארות\הצעות\הגרלה כיפית: -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 14:23 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: 254367, אלה איזו מין הגרלה אני: הגרלה שכל הזמן קראת האם אני מבטיח.ה שאהיה פעילה: ועוד איך האם המזל משחק לי (אפשר לומר גם לא, שאלה רטורית): די הערות\הארות\הצעות\הגרלה כיפית: אני הגרלה על הספר הבא שיצא מכל הספרים בעולם. והכי טוב תמיד אני יכולה לעשות שאני אזכה בה! -------------------- שלום אנשים - חזרתי:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 14:53 PM
|
||
רשומות!!!
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 15:41 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 15:50 PM
|
||
יופי, עכשיו שאנחנו 5 במשפחה, הפעילות שלנו תוכל להתחיל!
הגרלה ראשונה- משפחות בהגרלה זאת, כל אחד מהמגרילים (המעולים) שבמשפחה, צריך להגיב פה במשפחתנו עם שם של משפחה כלשהי. המשפחות שפה אתם מגיבים הם על שמות המשפחה שבפורום משפחות. למשל: מגריל א'- משפחת הנובים. מגריל ב'-משפחת הקוסמים. מי שמצליח לכתוב את המשפחה שאני תכננתי- יזכה בשרביט משערת-זנב של חד קרן ונוצת עוף חול!!! שווה! אפשר להמיר את הפרס ל:
שימו לב: אם משתמש אחד רשם משפחה, אין לחזור על אותה משפחה. לכל אחד יש 2 הזדמנויות. בהצלחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 19:21 PM
|
||
משפחת ההגרלות והכל מותר.
מחת הסיפריה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2017, 20:31 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משפחת החיות
משפחת השובבים -------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 20:36 PM
|
||
כל הכבוד למי שהשתתף, מה עם האחרים???? יש לכם רק עד יום שלישי-שווה לכם לנסות
|
|
פורסם ב: Feb 20 2017, 16:15 PM
|
||
עד מחר!!! קדימה, שווה להשתתף! ומה עם הבנק?
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2017, 16:25 PM
|
||
אני רוצה תגמול! אשכול התגמולים
בנק ההגרלות על כל תחרות\ ספיישל שתפתחו ויהיה קשור להגרלה תקבלו 7 נקודות הגרלות. על כל פעילות שתפתחו ותיהיה קשורה להגרלה תקבלו 5 נקודות הגרלות על כל סקר שתפתחו ויהיה קשור להגרלה תקבלו 3 נקודות הגרלות על כל משחק פורום שתפתחו ויהיה קשור להגרלה תקבלו 4 נקודות הגרלות והפרסים של המגרילים השווים שלנו!: 3 פעילויות שתפתחו תקבלו הגרלה לבנק. הגרלה- 12 נקודות הגרלה. 3 תחרויות או ספיישלים שתפתחו תקבלו רעיון הגרלה לבנק. רעיון הגרלה- 15- 20 נקודות הגרלה. 3 סקרים שתפתחו תקבלו הגרלה בינונית לבנק. הגרלה בינונית- 9 נקודות הגרלה. 3 משחקי פורום שתפתחו תקבלו הגרלה יפה לבנק. הגרלה יפה- 12 נקודות הגרלה. מי שיקבל 5 פרסים שווים יפתח את 10 ההגרלות הבאות. מי שיקבל 10 פרסים שווים יזכה ב350 חרמשים. [b]מה זה נקודות הגרלות? או יופי. כמעט שכחתי. נקודות הגרלות הן הנקודות שצוברים במשפחתנו. ולמה נקודות הגרלות? למה פשוט לא חרמשים? גם לזה יש הסבר :
דיימונד - 4 נקודות. הקונדסאית הראשונה- 1 נקודות. ורד- 47 נקודות. שירה- 62 נקודות. ליה- 3 נקודות. דניאל- 3 נקודות. מקווה לראות שהבנק מתמלא בנקודות! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |