![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 23 2017, 19:40 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:דיימונד המילים שברצוני להפוך:המשפחה הכי כיפית . המילים לאחר ההפיכה שלהם:המשפחה- המשפחהגרלה הכי-הכיהגרלה כיפית-כיפיתגרלה הערות: -------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2017, 12:06 PM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לכל המשתתפים, אבל חשבתי לט רק לחבר בסוף את המילה הגרלה. אולי לפעמים לשים אותה בהתחלה, או מילים אחרות בכלל.
מעכשיו רק משתתף שימציא לפחות 2 מילים בלי המילה הגרלה בסוף, יקבל את התגמול. לשאר המשתתפים זה לא יהיה נחשב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2017, 20:41 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:ורד
המילים שברצוני להפוך: לא נורא יהיה גם פעם הבאה המילים לאחר ההפיכה שלהם: אל אורן יויו מגרלה מעף האבה הערות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2017, 23:52 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 13:46 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 13:49 PM
|
||
היוש^
מישהו רוצה לשלוח לי פעילות? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2017, 15:41 PM
|
||||||
![]() לילי אוונס אהבת חיי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
-אמוש ההגרלה שלנו- מ״מ-אם לא הייתם... -מ״מ זה משחק משפחה- [QUOTE][QUOTE]היי מוגרלים! קוראים לי ליב למי שעדיין לא הבין את זה, ואני הגרלת היומולדת! אבל אם לא הייתי הגרלת היומולדת, אז איזה הגרלה היייתי? אני עוד לא יודעת... איזה הגרלה אתם הייתם?? אז. מ״מ עובד ככה: משתמש א׳: אם משתמש ב׳: לא משתמש ג׳:הייתי משתמש ד׳: -ההגרלה שהוא- משתמש ה׳:הייתי משתמש ו׳:-ההגרלה שהוא היה- בהצלחה!!!! --------------------
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 29 2017, 18:43 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2017, 20:29 PM
|
||
לא
= היוש -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2017, 20:38 PM
|
||||
היוש שירה=)
------ הייתי --------------------
|||
|
פורסם ב: Mar 29 2017, 20:43 PM
|
||
הגרלת אלכס וקונר
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2017, 13:44 PM
|
||
הייתי
|
|
פורסם ב: Mar 30 2017, 14:48 PM
|
||
הגרלת ארץ האגדות
|
|
פורסם ב: Mar 30 2017, 16:03 PM
|
||||
אם
--------------------
|||
|
פורסם ב: Mar 30 2017, 20:15 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
-------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |