![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 26 2017, 21:35 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזו הגרלה אני במשפחה- גורל ריאליסטי
איזה נושא בחרתי- פורים! למה בחרתי דווקא את נושא זה- כי פורים מתקרב וזה הזמן להתחיל להטיל את הפור(ים)! הערות- -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2017, 21:39 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לייק!
אהבתי! חחחחח -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2017, 07:36 AM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעיונות יפים, מתה עליהם...
אולי אני אפתח סקר בפורום כדי לראות מי המנצח.... קשה לבחור! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2017, 19:54 PM
|
||
סקר! סקר! אסור להצביע לעצמך! סקר! סקר!
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2017, 21:18 PM
|
||
טוב תכף....
תסתכלו בבנק מה השתנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2017, 21:43 PM
|
||
משעמם
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2017, 22:19 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזו הגרלה אני במשפחה-הגרלת האהבה
איזה נושא בחרתי-אהבה למה בחרתי דווקא את נושא זה-כי זה מאו שוב אהוב אחד את השני ובלי האהבה לא יקרו דברים נפלאים ומקסימים בנוסף , האהבה נותנת משמעות לחיים וסיבה שבשביל שווה לחיות ולגדול בעולם הזה . הערות- -------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2017, 19:00 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שאני רוצה זה שירשמו למשפחת הבתים!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2017, 19:26 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
thx -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2017, 19:42 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי ירשם?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2017, 16:11 PM
|
||
אני
רק עוד יום לפעילות! מהרו להשתתף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 20:27 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 20:33 PM
|
||
היייייייייייי
|
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 20:39 PM
|
||||
פתיחת עמוד מה זה פתיחת עמוד? נכון יש למטה (מתחת כל אשכול ופורום) מספרים שכתובים בצורה כזאת: [1] 2 3 ? אז המטרה שלכם היא לפתוח כמה שיותר עמודים במשפחה הזאת! איך זה עובד? כאשר התגובה שלכם במשפחה תפתח עמוד חדש (שלא רואים בו תגובות של אחרים מלמעלה) תקבלו 10 נקודות הגרלה לבנק! וואו. שווה. אם פתחתי עמוד חדש, מה לעשות? אתה צריך להגיב במשפחה אם הטופס הזה:
וישר הוסיף את התגמול לבנק! אבל יש כמה דברים שהם לא כלולים:
אז קדימה, הגיבו! *מי שכבר פתח עמוד, להגיב אם הטופס! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 22:52 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שירה, shira the queen!
איזו מין הגרלה אני: הגרלת אלכס וקונר האם אני מבטיח.ה שאהיה פעילה: יאפ האם המזל משחק לי (אפשר לומר גם לא, שאלה רטורית): ברור הערות\הארות\הצעות\הגרלה כיפית: -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |