![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 18:33 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! תראי, החלטתי לעשות לך את הלוגו לחיץ. זה הקוד:
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 18:49 PM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו איזה מהמם! ישר מתגמלת אותך ב15 נקודות הגרלה!
אני עכשיו ישים את זה ב'פרסום'. תודה רבה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 18:50 PM
|
||
ברור!
תודה! אם צריך אני אוכל לעשות לך לכל מה שתרצי ואני גם אוכל ללמד אותך. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 18:53 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו! תוכלי ללמד גם אותי?????
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 18:57 PM
|
||
כן!
ברור! אני שולחת לשתיכן הפ"ים אבל ייקח לי זמן... -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:07 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבב, אבל אני לא אענה מיד...
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:10 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושששש
משעמם לייייייייייייייייי וכן! ברור לישון! מה חשבתי לעצמי?? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:26 PM
|
||
היי
שלחתי לכן -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:32 PM
|
||
תודה רבה, ושירה, פתחת עמוד חדש! רק תעתיקי את הטופס בעמוד חדש.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:34 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמםםםםםםםםםםםםם
לפחות כל הדאגות (לפחות האחת המרכזית) שלי נפתרו!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:35 PM
|
||
כל מי שרוצה להשתתף במבצע פרסום, יעתיק את הלוגו ששירה כתבה בתחילת העמוד לחתימתו.
מצטערת על אי הנוחות! זכרו! הסקר עד מחר ב8! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:35 PM
|
||||
לא הבנתי למה את מתכוונת? עריכה: קראתי והבנתי הנה הטופס: שם + כינוי: שירה, shira the queen! איזה הגרלה אני במשפחה: הגרלת אלכס וקונר איזה עמוד פתחתי: את עמוד 5 הערות: גם אמרת שאקבל תגמול על שעשיתי את הלוגו לחיץ:) -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:38 PM
|
||
תלכי לתגובה הראשית שלי, בתחילת האשכול. למטה, כתוב 'המבצעים', לחצי על פתיחת עמוד ואז תראי!
אוקי. אתגמל אותך עכשיו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:43 PM
|
||
תודה!
אבל מה עם הפתיחת עמוד? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 19:44 PM
|
||
נכון! חכי אני כבר מוסיפה...
כולם הצביעו כבר בסקר? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |