![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 11 2017, 09:40 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צריכה להוסיף לי נקודות הגרלה ותעני לי בה"פ!!!
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2017, 12:15 PM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוספתי, יד לך שלושים, לא?
וגם פתחת את עמוד 7! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2017, 12:23 PM
|
||
נווווווווו?!?!?!?
מבינה?!?!?!?! פתחתי שלושה עמודים והוספת לי חמש עשרה נקודות על הלוגו הלחיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2017, 19:22 PM
|
||
ויש אם זה בעיה?
לא הבנתי לא הוספתי את הנקודות? חג פורים שמח! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 10:27 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 10:28 AM
|
||||
![]() לילי אוונס אהבת חיי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי
--------------------
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 10:28 AM
|
||
מישהו רוצה להשתתף בפעילות? (עמ' 6, בסוף)
או מישהו רוצה לשלוח פעילות לאישור ולקבל פי 2 תגמול? היי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 20:42 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2017, 22:46 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:דיימונד
איזו הגרלה אני:הגרלת אהבה תיאור התחפושת:אתחפש לבמבית שהיא קופידונית האהבה , הפנים שלי והאוזניים יהיו מאופרים בחום , כולל האף , בפנים יהיו נקודות קטנות חומות ואדומות לראשי יהיה זר פרחים צבעוני . בגופי יהיו תלויות לצד ידיי כנפיים שעל כל אחד מהן יצוייר לב. כמו כן , אחזיק ביד קשת עם לב אדום במרכזה , שבה יש חץ שמחובר אליה . הערות: -------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2017, 18:32 PM
|
||
כל הכבוד על ההשתתפות^^
אך לא הבנתי איך זה מתקשר להגרלות... דמויות ראשיות מהארי פוטר לאחר הסקר שהיה, רב הקולות היה הדמויות הטובות מהארי פוטר! (כל הכבוד לכל המשתתפים). בשמחה רבה ולאחר כמעט חודש שלם נפתחת ההגרלה החדשה! כולם כבר יודעים את החוקים של ההגרלות (ומי שלא, הסבר יוכל למצוא בהגרלה הקודמת). הדמויות שאפשר לבחור הן: [LIST] [*]הארי פוטר [*]הרמיוני גריינג'ר [*]רון וויזלי [*]אלבוס דמבלדור [*]ג'יני וויזלי [*]וולדמורט [*]סוורוס סנייפ [*]הקונדסאים [*]מינרווה מקגונגל [*]האגריד [*] צ'ו צ'אנג [*] לונה לאבגוד [*] נוויל לונגבטום [*] אמברידג' [*]בני וויזלי [LIST/] כמובן, לכל משתתף מותר לנסות פעמיים, את התגמול יהיה אפשר להמיר ל: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2017, 18:46 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני גריינג'ר
-------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2017, 14:44 PM
|
||
יופי.
קדימה, הגיבו לפני שמישהו יזכה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2017, 14:50 PM
|
||
הקונדסאים
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2017, 16:26 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צ'ו צאנג
לונה לאבגוד -=-=-=-=-=-=-=-=-=-= אמברידג' לא טובה!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2017, 17:35 PM
|
||
ג'יני וויזלי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |