![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 23 2018, 18:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry7252763
סיקור מסוקר שסיקר סיקור שחולה בס או, והוא אומר שהוא רוצה חרמשושים לרוב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2018, 19:14 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2018, 19:44 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2018, 23:38 PM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחת לכן
![]() אליס - לא ציינת מה את מעדיפה, אז אני מתגמלת אותך בחרמשים. -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2018, 16:03 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=8&t=148580
סיקור שיפ, נ"ב. -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2018, 23:50 PM
|
||
מוסיפה
![]() כל הכבוד! -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Apr 29 2018, 00:05 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2018, 01:32 AM
|
||
כל הכבוד!
מיד שולחת ![]() -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: May 4 2018, 15:54 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
פורסם ב: May 4 2018, 17:43 PM
|
||
כל הכבוד!
מיד שולחת. שבת שלום ![]() -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: May 4 2018, 21:09 PM
|
||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2018, 20:01 PM
|
||
מיד שולחת
![]() כל הכבוד! -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: May 5 2018, 22:11 PM
|
||
![]() מוגל |
יש לי שאלה, אולי מישהו ידע..
למה היחידים שמשתמשים בקללת אברא קדברא זה אוכלי המוןת? למשלבסרט החמיי שיש את הקרב במחלקת המסתורין ובלקסטריס הורגת את סיריוס, למה אף אחד אחר לא עשה נגדה את הקללה הזאת? כמובן שהיא בלתי נסלחת, אבל שאתה במצב מסכן חיים.. איך רק אוכלי מוות משתמשים בה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2018, 22:29 PM
|
||||
שלום נוני732 וברוכה הבאה לפורטל הארי פוטר הישראלי! הודעתך היא הודעת ספאם - משמע, אינה מתאימה לאשכול זה ואף עוברת על חוקי הפורום. מכיוון שאת חדשה לא תוענשי, אך אני ממליצה לך לקרוא את חוקי הפורום ואת חוקי הפורומים לפני שאת מגיבה תגובות נוספות. שבוע טוב והמשך גלישה נעימה ![]() אביטל, מנהלת פורום הספרים. -------------------- אביטל (:
|||
|
פורסם ב: May 6 2018, 14:25 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |