![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 16 2018, 12:40 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
-------------------- אריאלה~17~ספרים~כלבים~פאנגרל לנצח! תמיד במרחק ינשוף! ",תכנס לעולם הקטן שלך יותר, כדי לראות אם החד- קרן הזיז משהוא" ![]() " מי אנחנו?" "פאנגרלס!" "ומה אנו עושות?" "קוראות!" "ומה זה עשה אותנו?" "לא יציבות נפשית!" "והאם נפסיק?" "אף פעם!" הפאנפיק סולאנג'לו המהמם שלי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2018, 20:54 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח להמיר את כל העמודים שלי לחרמשים :)
-------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2018, 14:13 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אפשר להמיר את כול העמודים שלי לחרמשים?
-------------------- אריאלה~17~ספרים~כלבים~פאנגרל לנצח! תמיד במרחק ינשוף! ",תכנס לעולם הקטן שלך יותר, כדי לראות אם החד- קרן הזיז משהוא" ![]() " מי אנחנו?" "פאנגרלס!" "ומה אנו עושות?" "קוראות!" "ומה זה עשה אותנו?" "לא יציבות נפשית!" "והאם נפסיק?" "אף פעם!" הפאנפיק סולאנג'לו המהמם שלי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 22:41 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=277&t=141543
סיקור ספר http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=277&t=141562 וגם סיקור דמות אחרי מלא זמן שלא הייתי פעילה פה בכלל אז יאי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2018, 06:16 AM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2018, 11:02 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הומר ונוסף
אביטל, לא הוספתי לך מפני שסיקורך ננעל -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2018, 18:40 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2018, 10:52 AM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה להמיר 30 מהעמודים שיש לי לחרמשים (7,000 חרמשים)
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
אני אמורה לכתוב בכל מיני פורמים ואז על זה לקבל עמודים?
או לפתוח כל מיני נושאים ועליהם לקבל עמודים? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2018, 18:19 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעוניינת להמיר 30 עמודים לחרמשים. יש לי 34 עמודים כרגע אז ישארו לי 4 עמודים.
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2018, 17:04 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נערך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2018, 00:00 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2018, 16:17 PM
|
||
![]() מוגל |
-------------------- סיוון - Crazy girl ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2018, 12:54 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2018, 10:56 AM
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המרתי והוספתי
סיוון - לא תוכלי לקבל את העמודים כיוון שהסיקור שלך לא עומד בתנאים של המדריך לכתיבת סיקור. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |