![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 29 2017, 16:20 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם עיניים חומות
והמון תלתלים שהרבה אנשים חושבים ששחורים וגם עור שזוף ממש בכל הגוף וטבעת פרחונית על הזרת הימנית עם קול די חזק ששומעים למרחק וחיוך ענקי לכל מי שלידי ונעלי ספורט שחורות בניגוד לבנות שבמקומן לעולם לא אלבש אחרות עם המון פחדים שיהיו מוזרים אם אתם לא יודעים מאיפה הם מגיעים וחברים, באמת, מאוד מגוונים וכולנו, אל תדאגו ביחד מסתדרים זה אני, תם, פה לשירותכם טוב או רע, ההחלטה רק שלכם הערה אחרונה, שרציתי להבהיר אני לא משתנה יש בעיה? דברו לקיר. -- קשה לי להחליט אם אני ממש אוהב את זה או ממש לא אוהב את זה ת''ב? הודעה זו נערכה ע"י Death Boy ב Mar 30 2017, 15:36 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2017, 11:02 AM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ייאיי אז עכשיו יש לי שיר של תםתם על תםתם. כן, סליחה. בכל מקרה, אתה כבר יודע כמה אתה כותב מדהים וזה שיר מהמם וזורם ממש והחרוזים והכל ממש טובים וזה פשוט מתאר אותך והוא עליך אז עוד יותר טוב. אני מסכימה איתך, אל תשתנה בשביל אף אחד ואתה מדהים.
אני חושבת שזה היה אולי קצת יותר זורם עם זה היה רק 'בניגוד לבנות'. וייאיי אני לא היחידה עם נעלי ספורט שחורות.
אני חושבת שאולי 'דברו אל הקיר.' היה יותר מתאים כאן. בכל מקרה, אין לי עוד הערות ואתה מהמם ותמשיך לכתוב מדהים. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 30 2017, 15:36 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הערה ראשונה - האמת שאת צודקת, אני אשנה ~
הערה שנייה - כן אבל זה לא יוצא מאוזן ואת מכירה את האובססיה שלי למשקל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2017, 15:37 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מקסים, תם. אין לנו הערות, אבל זה באמת יפה, גם עם החרוזים, וגם הטקסט עצמו, ההרגשה, ובמיוחד הסוף. אין לנו הערות, זה מהמם. אתה מהמם.
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2017, 15:43 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תם, אתה הבן אדם הכי נחמד שאני מכיר. אתה כותב מושלם, השיר מושלם וזה ברור.
נ"ב ראיתי אותך במפגש אתה מהמם -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |