![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (23) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2017, 12:15 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2017, 14:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:גל+עוזול
קישור לאשכול שפתחתי: מתכון- http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=11&t=136758 הערות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2017, 14:21 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שחר, כל הכבוד על הסיקור, אבל מכיוון שהוא חלק מה-SUMMER FUN, לא תקבלי עליו את התגמול הרגיל אלא רק את התגמול של האתגר.
גל, מיד מתווסף ![]() -------------------- רוני, 13, מנהלת פורום דיבורים בדימוס, בטא, פרשתי ![]() “.When you love someone, you don't have a choice. Love takes your choices away“ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2017, 11:52 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אליס, המלכה הרעה המוצר שברצוני לקנות: 2 ערכות יצירה הערות: --- -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2017, 16:36 PM
|
||
מצטערת על העיכוב, שתי ערכות יצירה מיד יתווספו לחשבונך ^^
-------------------- רוני, 13, מנהלת פורום דיבורים בדימוס, בטא, פרשתי ![]() “.When you love someone, you don't have a choice. Love takes your choices away“ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2017, 14:38 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלכס, וידיאו גיימס
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=137677 -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2017, 17:45 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:ראיין,מעצבן
קישור לאשכול שפתחתי: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=137022 הערות: יאי -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2017, 17:56 PM
|
||
נוסף :)
-------------------- רוני, 13, מנהלת פורום דיבורים בדימוס, בטא, פרשתי ![]() “.When you love someone, you don't have a choice. Love takes your choices away“ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2017, 21:53 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליאם, מפלצומי (די בטוח שאני מופיע פה עם כינוי שונה)
קישור לאשכול שפתחתי: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=137735 הערות: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 08:07 AM
|
||
נוסף ^^
|
|
פורסם ב: Aug 17 2017, 15:48 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: גל+עוזול
המוצר שברצוני לקנות: שימו לב שיש לכם את כמות הקופונים המתאימה לקניית המוצר! 15 חבילות קלפים הערות: שם + כינוי: גל+עוזול המוצר שברצוני למכור + למה (חרמשים \ נקודות בית): כמובן רק מבין המוצרים שקניתם ונמצאים בסל הקניות שלכם. 15 חבילות קלפים לנקודות בית הערות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2017, 10:16 AM
|
||
מיד :)
|
|
פורסם ב: Aug 23 2017, 19:24 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליאם, רורי דה רומאן (אני רשום בתור Rilaya, עוד לא שינו את זה)
המוצר שברצוני לקנות: 74 חבילות קלפים הערות: אופס המוצר שברצוני למכור + למה (חרמשים \ נקודות בית): הכל, נ"ב הערות: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2017, 08:31 AM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי אני מהטלפון...
אסנת + בצד 10 קופונים + 10 נקודות בית -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2017, 09:05 AM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אלכס, The Girl Who Waited (רשומה בתור Video Games)
המוצר שברצוני לקנות: 19 חבילות קלפים המוצר שברצוני למכור + למה (חרמשים \ נקודות בית): נקודות בית :) -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |