![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 14 2017, 10:10 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה היו פעם,
ואולי הם גם עכשיו, משפחה אחת קטנה, של אב וילדיו. האב היה היקום, וילדים היו לו שניים. דומים מאוד היו, אבל שונים - כפליים. הבכור היה הירח, לבן ורגוע, הסתכל על העניינים מלמעלה, בלי כל שמץ שעשוע. אחותו הייתה השמש, קטנה וחייכנית, אותה כולם אהבו, ויש שיגידו שהייתה ילדותית. ביום אחד פתאום, פרש האב מתפקידו בשמיים, והשאיר עבודה לילדיו, עליה עמלו כפליים. את השמיים היו צריכים להאיר, בלילה וביום, והם התווכחו על העניין, שלא כתמול שלשום. שניהם את היום רצו להאיר, ומהלילה להימנע, אבל נחשו מה, הם לא הגיעו לשום הסכמה. השמש התחננה לאחיה הגדול שייתן לה את היום והאור הידוע, והוא לבסוף הסכים, וללילה צעד כנוע. שם הם נמצאים בשמיים, מאז ועד עכשיו - השמש עם אור הבוקר, והירח - מול פחדיו. --- בעיקרון דמות מסיפור שאני עובד עליו כתבה את זה אבל זה יצא הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שזה יהיה אז החלטתי לפרסם פה ת׳׳ב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2017, 21:34 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה באמת שיר ממש חמוד, יצא לך טוב. אהבתי מאוד את ההתייחסות לשמש ולירח בתור אחים ושהחלטת שהירח הוא האח הבכור, זה די הפתיע אותי וממש אהבתי את זה. אתה כותב מדהים והשיר זורם והחרוזים ממש טובים כמו תמיד, היו כמה מקומות שטיפה פחות זרמו לי מבדרך כלל, אז אולי זה לא השיר הכי הכי טוב שלך עד עכשיו, אבל הוא ממש מצוין לדעתי.
השורה הזו הרגישה לי קצת מאולצת... לדעתי כדאי לך אולי לנסות לשנות אותה, אני סומכת עליך שתמצא משהו יותר מתאים. ממש אהבתי את הסוף - הוא לא הרגיש מאולץ והצלחת לסגור את השיר בלי לחזור על אותם הדברים, ואהבתי שציינת שהירח מפחד מהלילה. בקיצור, זה באמת שיר ממש חמוד וממש התחברתי אליו, אני מחכה לקרוא עוד שירים שלך. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2017, 07:27 AM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה מקסים, באמת. זה נורא מתגלגל, החרוזים הולכים טוב וחלק, רק מדי פעם יש בעיות קטנות עם זה אבל לא נכנס לפרטים עם זה כי זה באמת נורא שולי, וחוץ מזה לא מצאנו איך לתקן את זה אז אין ממש טעם שנעיר על זה...
בכל אופן, באמת מקסים, החרוזים הולכים טוב והמילים מקסימות, והפיסוק - מדהים! וואו, אנחנו אף פעם לא מצליחות לעשות פיסוק בשירים וזה תמיד לא מצליח וזה, אבל עכשיו? וואו. בכל אופן יפה מאוד! הסוף גם כן מאוד מאוד יפה, כאילו... סופי כזה. באמת מקסים! הרבה זמן לא קראנו משהו שלך, עכשיו אנחנו נזכרות כמה אתה מוכשר 3> -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |