![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 18 2017, 18:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאסקלי
~~~~~~~~ תגידו יוריק המוזר אחרי זה -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2017, 20:37 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאקסלי
![]() -------------------- פרשתי:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2017, 21:06 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי די לחזור על אותו שם?
אין עוד שם בי', תחזרו אות אחורה ותכתבו שם שמתחיל בה ======== ל- לבנדר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2017, 23:04 PM
|
||
רון וויזלי
-------------------- רעות :) הייתי פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 09:24 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאסקלי
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 11:53 AM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ל'..
=== לונה --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 19 2017, 14:03 PM
|
||
הדוויג
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 14:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ג'יני וויזלי
-------------------- איילה ~♦~ בת 16 ~♦~ תולעת ספרים ~♦~ צופיפניקית בדם ~♦~ פולניה בנשמה גיריות או לא להיות! ![]() "כי אם בגולגולתו אמצא טוב לב ואורך רוח, אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח!" קרדיט לשובל (hello it's me) שעיצבה את הסמל המקסים של החתימה! די ♥ לשנאה ♥ בין ♥ הבתים ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 14:27 PM
|
||
יאקסלי שלנו
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 14:37 PM
|
||
(ל) לבנדר בראון
-------------------- איילה ~♦~ בת 16 ~♦~ תולעת ספרים ~♦~ צופיפניקית בדם ~♦~ פולניה בנשמה גיריות או לא להיות! ![]() "כי אם בגולגולתו אמצא טוב לב ואורך רוח, אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח!" קרדיט לשובל (hello it's me) שעיצבה את הסמל המקסים של החתימה! די ♥ לשנאה ♥ בין ♥ הבתים ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 15:14 PM
|
||
נוויל
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 15:16 PM
|
||
לודו בגמן
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 15:29 PM
|
||
נוויל לובגטום
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 16:51 PM
|
||
מנדנגוס (או איך שלא רושמים את זה) פלצ'ר
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 18:43 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה! לעולם לא הייתי חושבת על זה...
===================== רמוס --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |