![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 28 2017, 06:58 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: טליה Emma Bloom
הענף בו ארצה להתאמן: טניס! האם אני עומד בכל התנאים?: או לחלופין, קיבלתי אישור מאחת ממנהלות הקבוצה? כן! האם אני מוכן לעמוד בערכיו של הספורטל ולהתמיד עד הסוף?: כן! הערות: לא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2017, 14:33 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוכה הבאה לספורטל! סיסמה תשלח בקרוב :) -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2017, 19:09 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם + כינוי: שירה + קיליאן ג'ונס
הענף בו ארצה להתאמן: התעמלות מכשירים האם אני עומד בכל התנאים?: אכן האם אני מוכן לעמוד בערכיו של הספורטל ולהתמיד עד הסוף?: אשתדל הערות: :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2017, 20:49 PM
|
||||
ברוכה הבאה לספורטל! סיסמה תשלח בקרוב :) -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 7 2017, 18:54 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליה + Lili potar 5
הענף בו ארצה להתאמן: התעמלות מכשירים האם אני עומד בכל התנאים?: ברור. אני שלחתי הודעה שיוציאו אותי מאלרג"ה. זה בסדר? האם אני מוכן לעמוד בערכיו של הספורטל ולהתמיד עד הסוף?: אני בטטה שלא זזה אבל כן. הערות: מקווה ממש שיהיה כיף!! -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2017, 06:57 AM
|
||||
ברוכה הבאה לספורטל! בקרוב תקבלי סיסמה ^^ -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 26 2017, 18:02 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אסונה ויואי, לונה
הענף בו ארצה להתאמן: התעמלות מכשירים. האם אני עומד בכל התנאים?: כן! האם אני מוכן לעמוד בערכיו של הספורטל ולהתמיד עד הסוף?: אנסה :) הערות: -------------------- אתם יכולים לקרוא לי לונה 11 • מ. ב. גריפינדור • SAO, ליב ומאדי והעולם של ריילי • אני רוצה לשנות כינוי וכותרת, אז בבקשה תתרמו! • פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2017, 20:06 PM
|
||||
רשומה! בקרוב הסיסמה תשלח ^^ -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 28 2017, 23:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:רעות, בצד
הענף בו ארצה להתאמן:טניס האם אני עומד בכל התנאים?:בפעם האחרונה שבדקתי, כן האם אני מוכן לעמוד בערכיו של הספורטל ולהתמיד עד הסוף?:בלי נדר הערות:אין כרגע... -------------------- רעות :) הייתי פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2017, 06:53 AM
|
||||
רשומה! בקרוב תקבלי את הסיסמה :) -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2017, 14:08 PM
|
||||
![]() לילי אוונס אהבת חיי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: בצד+ בחתימה
הענף בו ארצה להתאמן: טניס^^ האם אני עומד בכל התנאים?: עומדת^^ האם אני מוכן לעמוד בערכיו של הספורטל ולהתמיד עד הסוף?: יאפ הערות: אין --------------------
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2017, 20:28 PM
|
||||
רשומה, את הסיסמה תקבלי בקרוב ;) -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2017, 16:46 PM
|
||
CODE
שם + כינוי:. אביגיל + בצד הענף בו ארצה להתאמן: שחייה האם אני עומד בכל התנאים?: או לחלופין, קיבלתי אישור מאחת ממנהלות הקבוצה? כמובן האם אני מוכן לעמוד בערכיו של הספורטל ולהתמיד עד הסוף?: אני בטטה אבל כן הערות: -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2017, 20:49 PM
|
||||
לצערי, הענף של התעמלות המכשירים סגור, לכן עלייך לבחור ענף איר ולאחר מכן ארשום אותך :) -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2017, 20:45 PM
|
||
ערכתי
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |