![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 12 2020, 14:27 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מראה קסומה (הזאתי שאומרת לך איפה אתה לא מסודר [מי שלא זוכר בספר השלישי {אם אני חא טועה} יש מראה שאומרת להארי "תכניס תחולצה למכנסיים ישלומפר"] )
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 14:42 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
קולה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 14:45 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בירפת
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 15:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מראה. בספר השני יש לפנופלה(המדריכה שהותקפה יחד עם הרמיוני) מראה וכך הן ניצלות ממוות. -------- ממ"ד -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 12 2020, 15:20 PM
|
||
פורטגו
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 15:59 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כביסה
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:04 PM
|
||
גמדון בית (חלק מהתפקיד שלהם זה גם לכבס לא?)
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:07 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסטרונאוט
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:12 PM
|
||
חללן (מישהו שטס לחלל באמצעות קסם השיגור)
נ.ב. אני המצאתי את זה הרגע -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:24 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
משקל
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:37 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הראי של ינפתא עבור האדם הכי מאושר בעולם (כי הוא פשוט רואה את עצמו)
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג׳יי קיי רולינג
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:57 PM
|
||
הסופר של מעשיות בידל הפייטן
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 17:02 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שעון מעורר
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 17:04 PM
|
||
השעון של משפחת וויזלי (?)
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |