![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 17 2017, 20:39 PM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה על העיכוב, סיסמה תישלח בקרוב ^^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2017, 12:43 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אלכס, בצד כי אין לי כוח להעתיק מרפ האם אני עומד בכל התנאים: כן האם אני יהיה פעיל ונאמן להציל את העולם: יאפ! הערות\הארות\תמר והגנרטור סגידים: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2017, 12:59 PM
|
||
רשומה, סיסמא תישלח מיד :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2017, 13:51 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי: אלכס האביר האפל
האם אני עומד בכל התנאים: יש לי אישור מאמה האם אני יהיה פעיל ונאמן להציל את העולם: כן! הערות\הארות\תמר והגנרטור סגידים: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2017, 13:56 PM
|
||
סיסמא תישלח מיד
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2017, 17:49 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שחר, הילדה הכי יפה בגן
האם אני עומד בכל התנאים: מניחה שכן? האם אני יהיה פעיל ונאמן להציל את העולם: מניחה שכן? הערות\הארות\תמר והגנרטור סגידים: -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2017, 18:29 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה, הסיסמה תישלח מיד
![]() -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2017, 21:14 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: lord voldemort האם אני עומד בכל התנאים: לא בכולם אבל אני ישמח להיות האם אני יהיה פעיל ונאמן להציל את העולם: כן הערות\הארות\תמר והגנרטור סגידים: -------------------- https://srv214.gif.co.il/images/891546_.jpg "אל תרחם על החיים,הארי.רחם על המתים,ומעל הכל,על אלו שחיים בלי אהבה." (אלבוס דמבלדור) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2017, 21:57 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום lord voldmort!
לצערי אינך עומד בתנאים ולא ביקשת אישור להירשם. נשמח אם תשלח לי או לתמר ינשוף ובו תבקש להצטרף. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 14:35 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מאיה+בצד
האם אני עומד בכל התנאים:אני חושבת שכן האם אני יהיה פעיל ונאמן להציל את העולם: אני אשתדל הערות\הארות\תמר והגנרטור סגידים: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 14:36 PM
|
||
רשומה! סיסמה תישלח בקרוב
![]() -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 19:03 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: lord voldemort
האם אני עומד בכל התנאים: לא בכולם אבל קיבלתי אישור האם אני יהיה פעיל ונאמן להציל את העולם: כן הערות\הארות\תמר והגנרטור סגידים: -------------------- https://srv214.gif.co.il/images/891546_.jpg "אל תרחם על החיים,הארי.רחם על המתים,ומעל הכל,על אלו שחיים בלי אהבה." (אלבוס דמבלדור) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 19:04 PM
|
||
רשום, הסיסמה תישלח בקרוב
|
|
פורסם ב: Aug 20 2017, 15:20 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: קלרה + Clary Fray
האם אני עומד בכל התנאים: Yes~ האם אני יהיה פעיל ונאמן להציל את העולם: Well, כן? הערות\הארות\תמר והגנרטור סגידים: -------------------- “I love you, and I will love you until I die, and if there is life after that, I'll love you then.” ![]() ![]() Clara ● 15 ● Shadowhunters ● New York City ● Cassandra Clare ● Bisexual --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2017, 17:13 PM
|
||
רשומה! הסיסמה כבר נשלחה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |