האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

💃 מדריך || עמידת ידיים מושלמת 💃
פורסם ב: Jun 1 2017, 09:02 AM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 7366
מגדר:female
משתמש מספר: 55920
חפצי המשתמש: צפה

* כל פגיעה שתקבלו מהתרגיל, קשורה לאיך שביצעתם את התרגיל. חזרו על ההוראות שוב אם יש צורך ובצעו בדיוק מה שכתוב. העניין דורש תרגול. אינני אחראית לכל פגיעה מסוג זה.

עמידת ידיים מושלמת / Perfect Handstand
💃 מדריך 💃
* כל הזכויות על המדריך שמורות לי, וכל מי שיעתיק אותו ייכנס למאסר בכלא אוזבקיסטן. *
User Posted Image

רואים את כל העמידות ידיים שצצות פתאום ברחובות, בבתים ואצל החברים, ורוצים לדעת גם? להלן המדריך לעמידת ידיים מושלמת ואף החזקה בה! תיהנו :)

ראשית, התאמנו עם קיר. בחרו קיר ריק באזור בלי רהיטים ומסודר, הניחו את הידיים בצמוד לקיר ונסו לעלות את הרגליים בעזרת דחיפתם מהרצפה. השתמשו בידיים ודחפו אותם אל הרצפה על מנת ליצור יציבות בזמן עליית הרגליים. את הרגליים הקפידו ליישר, למען אסטתיות התרגיל. תרגלו רק את העלייה מספר פעמים עד שתתרגלו. לאחר מכן, אחרי שעליתם, הצמידו את הרגליים לקיר, השענו על הקיר ועל הידיים ונסו להחזיק לפחות חמש שניות. בצעו מספר פעמים את ההחזקה ובכל פעם נסו להחזיק יותר מההחזקה הקודמת, וכך יהיה לכם קל יותר לעשות בלי הקיר. אחרי שאתם מתורגלים כבר למצב, נסו לדחוף את הרגליים מהקיר, (אבל שהידיים ישארו צמודות לקיר!) ולהחזיק ישרים את הגוף שלכם בעזרת הידיים בלבד. הצלחתם? מצוין! בואו נעבור לעמידת ידיים ללא קיר!

לאחר מכן, נפרד מהקיר ונפעל לפי השלבים הבאים עד לקבלת עמידת ידיים מושלמת כמובטח:
# מצאו שטח עם מזרונים, מרופד וכמה שיותר ריק מחפצים, כדי למנו נפילה חזקה ופגיעה, כאשר אתם עם מזרונים, הם רכים וימנעו את המגע שלכם עם הרצפה, (חפשו מזרונים כאלה, מזרונים שמיועדים להתעמלות).

# עמדו עמידת התחלה: את הרגל החזקה שלכם הניחו קדימה, ואת החלשה אחורה. הידיים ישרות למעלה וגוף מוחזק שכל האיברים מקובצים בו. כך נתחיל כמעט כל תרגיל בהתעמלות קרקע.

# הניחו את הידיים על המזרון, והשאירו אותן ישרות לכל אורך התרגיל (!!!), ונסו לדחוף את הרגליים מהרצפה, כפי שביצענו על הקיר. אל תנסו לעלות ישר את הרגליים, אחרת תאבדו שיווי משקל ותפלו. נסו לפחות 10 פעמים רק לדחוף את הרגליים, תוך כדי הקפדה על ידיים ורגליים ישרות. ובאשר לראש? את הראש ישרו לרצפה, המנעו מקשת בצוואר, ובין פעם לפעם סובבו את הראש כדי לשחרר אותו.

# עכשיו, לאחר הניסיונות, ננסה להעלות את הרגליים כאשר הרגל החלשה מונפת ראשונה, ואחריה החזקה, וכאשר החלשה מגיעה לקו ישר עם הראש הצמידו אליה את החזקה. גם פה אנו מקפידים על ידיים ישרות. לא מצליחים להחזיק נופלים אחרי מאית שנייה? טוב, בשביל זה השלב הבא קיים!

# אחרי שהבנו בכללי איך עושים, צריך להחזיק בעמידת ידיים. לכל אורך התרגיל ביקשתי מכם ידיים ישרות, מכיוון שזה ישחק לטובתכם. הידיים שלכם ישרות, ומה שלא רבים יודעים אך חשוב מאוד להצלחת עמידת הידיים הם האצבעות. ללא אצבעות לא תוכלו להתייצב בעמידת ידיים, עליכם לשחק איתם, ואני כבר מסבירה את הביטוי. את השלב הזה יש לבצע רק אחרי שהצלחתם ליישר את שתי הרגליים בקו הראש ולא הצלחתם להחזיק. על מנת להחזיק, מששו את המזרון עם האצבעות, הגוף שלכם נשען אל האצבעות וזה עוזר לשיווי משקל. נסו לקפל וליישר, ללחוץ אותן אחת אחרי השנייה, וזה יעבוד לכם.

# עכשיו, כאשר אתם יודעים את כל השלבים, הגיע הזמן לתרגל את כולם ביחד עד שכבר תהיו מומחים בעמידת ידיים ותוכלו להגיע לעמידת ידיים מושלמת ולעשות עם הרגליים כל מיני צורת כמו צבי (כמו שפגט, רק עם רגל מכופפת) או בית קפה (רגל על רגל)! הצלחתם גם את זה? כל הכבוד! נסו להתהלך בביתכם על הידיים, בזהירות וביעילות.

דעה אישית

לפני שאני מתחילה בכלל, אני חייבת להגיד שכל הדבר הזה לקח לי שעה לפחות אז אני מקווה שתמצאו בזה עניין ותעקבו אחרי כל שלב כי כל שלב הוא חשוב מאוד להצלחת עמידת ידיים. בבית שלי, עמידת ידיים זה מרכיב מאוד חשוב להסתדרות. כמעט אף פעם אני לא הולכת על הרגליים, כל פעם אני עולה לעמידת ידיים ומתחילה לעשות צורות מוזרות עם הרגליים וללכת הרבה. זה ממש כיף וכשמבינים את הנקודה זה הופך להיות עוד יותר כיף! אני, שוב, ממש מקווה שתיהנו מהמדריך ואשמח לראות תמונות של התוצרים שלכם כי זה יגיד לי שבאמת הרווחתי משהו מכל זה. רציתי לכתוב מדריך כזה הרבה זמן ומכיוון שיש את טבלת הייאוש החלטתי שאני אעשה את זה היום :) אם משהו לא מובן, אתם יכולים להסתכל בסרטונים ביוטיוב (שדרך אגב, ממש לא השתמשתי במדריכים מבחוץ, הכל מהראש שלי), ולהיות מהחבר'ה המגניבים שעושים עמידות ידיים! בהצלחה לכם!

--------------------

ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה
User Posted ImageUser Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 1 2017, 09:09 AM
צטט הודעה

I keep it undercover

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 43898
מגדר:female
משתמש מספר: 59135

וואו. המדריך מעולה ורואים בו השקעה. אני לא יכלתי להסביר טוב יותר את העמידת ידיים. אני אקרובטית כבר - 5 שנים? ועמידת ידיים זה אכן כיף לעשות בבית ובכל מצב אחר. אני אוהבת לעשות את זה בעיקר בים, על החול. כאשר זה כבר נכנס לך לראש (המצב של העמידת ידיים) אפשר לעשות את זה בכל מצב, גם על רצפה קשה מבלי חשש שתפול.
ח"ח ענק!

---------
פורסם ב: Jun 1 2017, 15:01 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 57750
מגדר:
משתמש מספר: 61031

וואו, כל הכבוד, אליס. רואים שהשקעת במדריך ואני מאמינה שהוא יכול לעזור להרבה אנשים (.............וגם לי). אני לא משהו בעמידות ידיים - אם יהיה לי זמן בקרוב (מה שלא יקרה... אופס?) אני כנראה אנסה לעשות עמידת ידיים לפי המדריך, מקווה שזה יעזור לי ^^
בכל מקרה, המדריך יפהפה כרגיל, קבלי ח"ח ענק. מתווסף ללינקייה :)

--------------------
רוני, 13, מנהלת פורום דיבורים בדימוס, בטא, פרשתי
User Posted Image
“.When you love someone, you don't have a choice. Love takes your choices away“

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025