![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (41) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 08:17 AM
|
||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*ג'יימס אישר. האר''י פוט''ר משחק פורום "וואי, בואי נשחק משחק!" קראה נעמה. "איזה?" שאלה טליה. "בואי נגיד שמות של אנשים, וכולם מהארי פוטר, וביחד כולם ירכיבו את המילים הארי פוטר!" "אבל אני לא זוכרת..." אמרה טליה. "בשביל זה יש לנו את הפורטליסטים!" קראה נעמה. אז היי לכל הפורטליסטים! כפי ששמעתם בשיחה, נעמה וטליה רוצות לשחק משחק - כל אחת אומרת שם של מישהו שהאות שלו מתחילה באות משתי המילים הארי פוטר, וביחד הן יוצרות את המילים הארי פוטר! אז אין לנו מושג ואנחנו לא זוכרות שמות של אנשים, תוכלו לעזור לנו? תודה רבה! אז אני יודעת שלא הבנתם כלום, אז אני אתן דוגמה: משתמש א': הרמיוני משתמש ב': אלבוס משתמש ג': רמוס משתמש ד': יאקסלי וכו', עד שהשמות ירכיבו את צמד המילים "הארי פוטר"! מוכנים? צאו לדרך! --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 09:43 AM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האגריד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 09:55 AM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רמוס לופין
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 12:50 PM
|
||
![]() You ok fred? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאקסלי
-------------------- אלכס\עדן בפרישה טוב אז זאת נאלס שלי, היא אוהבת את ביטיאס, וגם את פאניק נראלי והיא מדהימה, אז תאהבו אותה אבל לא יותר מדי כע? והיא נאלס, אבל רק אני קורא לה נאלס, אתם תקראו לה אלכס או איזה כינוי אחר לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 13:45 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פטוניה אוונס
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 13:49 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורנון דארסלי
--------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 14:15 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טונקס
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 14:25 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רופוס סקרימג'ר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 14:25 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הברון המגואל
-------------------- *דורכת לך על החתימה בגסות*
"אופס" *בורחת* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 15:19 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אלבוס דמבלדור
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 15:21 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רון וויזלון
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 16:07 PM
|
||
יאקסלי:)
-------------------- רעות :) הייתי פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 16:17 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיטר פיטגרו
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 16:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ויקטור קרום
|
|
פורסם ב: Jun 11 2017, 16:22 PM
|
||
טדי לופין
-------------------- רעות :) הייתי פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |