![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 16 2017, 15:46 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעודת זהות
תמונה: ![]() שם הדמות: דולורוס שם משפחה: אמברידג' תאריך לידה: 26 באוגוסט בני משפחה: רווקה,אביה- אורפורד אמברידג', אמה- אלן אמברידג' הפעם הראשונה שהיא הופיעה בספרים: בספר "הארי פוטר ומסדר עוף החול" כעוזרת הבכירה של השר. רקע דולורוס אמברידג' היא עוזרתו הבכירה של שר הקסמים, פרופסור להתגוננות מכוחות האופל, מפקחת עליונה על הוגוורטס ובעלת הרבה תארים. לאביה קוראים אורפורד ולאימה אלן. היא מגיעה להוגוורטס בספר "הארי פוטר ומסדר עוף החול" וצוברת כוח ככל שהשנה מתקדמת. היא בעלת כוח ותפקידים רבים במשרד הקסמים, אך בתוך ליבה היא שייכת לצד האפל. ואכן מאוחר יותר, כשמשרד הקסמים מתפרק היא עובדת כראש הוועדה לרישום בני מוגלגים יחד עם הצד האפל. 4. חוות דעת אישית. אמברידג' מרושעת כמו שצריך, אפילו קצת יותר מדי. אני לא אוהבת את הדמות שלה, כי היא קיצונית מאד ואכזרית מאד. לדעתי מה שהיא צריכה להיות זה בת הזוג של וולדמורט, עד כדי כך היא מרושעת. פחות אהבתי את הקטע שבו היא נותנת לארי עונש פיזי ביד, כי הוגוורטס הצטיירה עד אז בדמיוני כמקום שבו אף מורה מרושע בעל כוונות זדון לא יכול להיות. בקיצור- היא מתוקה להחליא כלפי חוץ, אך מבפנים רשעה מאד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2017, 17:32 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש כל כך הרבה עוד לספר עליה - על האיסורים שלה, על המעלות שלה בדרגות אט אט, על מאסרה באקזבאן וכו'. היא דמות מאוד מתוחכמת והסיקור יחסית דל. הייתי ממליצה שתוסיפי עוד תמונות, כותרות וכו' ותמקמי את הטקסט באמצע.
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2017, 17:49 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
סיקור יפה!
הייתי ממליצה לך להוסיף עוד תמונות, ולערוך קצת שייראה אסטטי ויפה. יש עוד כל כך הרבה לספר עליה, את יכולה להוסיף עוד רקע, מקסימום תיקחי מויקיפדיה או מויקיפוטר. ממליצה לך לערוך ולשנות! -------------------- אמה ♦ פרשתי ♦ אולי עוד אחזור ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2017, 23:50 PM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי גל! כל הכבוד על הסיקור.
לצעריף הוא לא ממש עומד בסטנדרט הרגיל של הסיקורים פה בפורום - הוא לא מעוצב אסתטית טוב, והסיקור ממש דל, אין בו מספיק מידע ופרטים, אין בו ציטוטים ותמונות (חוץ מאחת,) והכול נכתב ממש בתמצות. אני אשמח אם תערכי ותוסיפי דברים, בשביל שתוכלי לגמור את הסיקור שיהיה יותר יפה ממה שהוא עכשיו, ואז אתן גמול ואוסיף ללינקייה. בכל מקרה, כל הכבוד:) -------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2017, 20:29 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שיכלת להוסיף הרבה הרבה יותר על אמבריג', על לא אספר עוד שקרים וכאלה... יכלת להוסיף עוד המון דברים ותמונות... זה יצא נורא דליל בגלל הסיבות שהזכרתי קודם... מצטערת אם פגעתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2017, 22:23 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור יפה אך די דל:)
לא אחזור על מה ששאר המשתתפים רשמו אך יש משהו קטן: שמה המלא של אמבריג' הוא דולורוס ג'ין אמבריג' ההיתי ממליצה לך לערוך ולהוסיף עוד דברים יש המון מידע בויקיפדיה ובויקיפוטר. -------------------- פרשתי:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2017, 00:02 AM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שאמרו כל השאר יש הרבה יותר מה לספר על אמברידג׳. מלבד זאת, יש המון תמונות וציטוטים שלה ובכללי, צריך להגדיל, להדגיש, לצבוע ולמרכז את הכל...
אם תרצי עזרה תפני אלי ^^ -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2022, 17:38 PM
|
||
![]() מוגל |
שחכת לכתוב על היכולת שלה להתחמק מכול שאלה ששואלים אותה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |